En erken hamilelik belirtileri

ayy kızlar zuzudamı hamile tebrik ederim canım yaa ceylaann ordamısın sen çok temiz kalplisin hee kız hamile çıkçak dedin çıktı bugün benide söylesene ne zaman kalıcam

zuzu hamilemi ayyy tebrik ederim cok sevindim.geçmişi okkuyamadım kusura bakmayın kızlar.varmı başka hamişimiz.yokssa cokmu sımardım.

ayy zuzuu hamilemii ben de çok sewindimmm....kaydirigubbakcemile3 kızlaaarr Allah mı söyletiyo ay ağzınızdan bal damlıyo...2 hafta war daha adetime...ööleyimdir inşallahhh:CüvCüv:

15 aralıktaysa 3 gün geçmiş canım yaa hiç test yaptınmı

zuzu hamilemi ayyy tebrik ederim cok sevindim.geçmişi okkuyamadım kusura bakmayın kızlar.varmı başka hamişimiz.yokssa cokmu sımardım.

Canım benim hoşgeldin zuzu hamiş değil ne olsun Çaslışıyoruz işte zor bela kaydirigubbakcemile3
Yarın haberlerini bekliyoruz bende çok dua ediyorum Allahım hamiş kalıyım 9 ay kusmaya razıyım diye hatamı ediyorum:a015:

aaa değilmi neden öyle yazdıız derya öyle yazınca hamiş sandım.bende razıyım canım sorun olmasında ben razıyım herseye.ama insan sürekli hastalık halinde oluyor evden bile cıkmıyorum elimde poşetle dolaşıyorum ne olur ne olmaz lavoboya yetişemem diye.
bu arada kızart size bir sır eşinizle beraber olmanın tadını cıkarın nadasa yattık biz eşimle.tık yok.

banada yardımcı ol kızkaydirigubbakcemile nedir bu topuk olayı geçmişi okuyamadım gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

Canım benim boşver belirtileri :jeyyar:

Aman biz seninle peşpeşe hamiş olacağız peşpeşe adet olduk ya haniisenağlama

topuk çatlarmış ama herkeste aynı belirti olmaz ki..

ayy pardon zuzucum yaa petrikin alıntısıymış sen yorum yapmışsın ben birden telaş yaptım sende hamişsin sandım ama belkide allah söyletmiştir canım yaa gerçekten özür

Canım benim boşver belirtileri :jeyyar:

Aman biz seninle peşpeşe hamiş olacağız peşpeşe adet olduk ya haniisenağlama

topuk çatlarmış ama herkeste aynı belirti olmaz ki..

canım izşallah ağzın bal yesin ama benim biraz gecikmeli geldiği için seninkini önce öğrenicez:CüvCüv::CüvCüv:

deryacım her ay kan testi yaptırıyorum sürekli negatif kendimi tutmaya karar verdim bu ay. çok üzülüyoruz sonra esimle. esımdede sorun yok bendede hatta cahıllık zamanımda yaklasık 4 sene önce kürtajım olmustu evlenmeden önce sureklı doktor kontrolundeyım en kotu bu ayda olmazsa asılma yaptırmak ıstıyorum

inş en kısa zamanda hamişlik haberini alırız canım yaa bende çok kafaya takıyodum sonra burasını keşfettim ve burda çok sıcak bi ortam buldum ina bu ay hiç kafaya takmadım şimdiye kadar burdaki herkes o kadar sıcakki burda herkesin derdi var ama bir kişi derdini açsa herkes kendi dertlerini bi kenara bırakıp o kişiyi teselli ediyor sizleri seviyorum hepinizi iyiki varsınız canım arkadaşlarım

Keşke kürtaj yerşine evlenseydin ilk kurtaj bazılarında bir ömür boyu etkiliyor hayatını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…