ayy kızlar zuzudamı hamile tebrik ederim canım yaa ceylaann ordamısın sen çok temiz kalplisin hee kız hamile çıkçak dedin çıktı bugün benide söylesene ne zaman kalıcam
zuzu hamilemi ayyy tebrik ederim cok sevindim.geçmişi okkuyamadım kusura bakmayın kızlar.varmı başka hamişimiz.yokssa cokmu sımardım.
[deryacım sagolll ya
benim adetim 28 ylül , 28 ekim en sonda 19 kasım oldum yani son adetim 22 günde oldu. bugüne kadarda hastalanmadım.ara ara karnım agıyo belime ağrı giriyo hastalanıcam gibi oluyorum wcye gidiyorum yok bisey. akıntım vardı su an azladı. 1 hafta öncede 4 gece üzt üste mide bulantısı yasadım. sabaha karsı ama su an mide bulantısıda yok akıntımda azaldı. hesaplamalarımda 15 aralıkta olmam gerekli diye gözüküyor.sence normal mi bunlar?
zuzu hamilemi ayyy tebrik ederim cok sevindim.geçmişi okkuyamadım kusura bakmayın kızlar.varmı başka hamişimiz.yokssa cokmu sımardım.
zuzu hamile diiilkii :s
15 aralıktaysa 3 gün geçmiş canım yaa hiç test yaptınmı
banada yardımcı ol kızkaydirigubbakcemile nedir bu topuk olayı geçmişi okuyamadım gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
yapmadım aslında korkuyorum.belimin sol tarafına agrı gırıyo. hastalanıcam dıye dusunuyorum.ne bilim sence yapsam mı?
Canım benim boşver belirtileri :jeyyar:
Aman biz seninle peşpeşe hamiş olacağız peşpeşe adet olduk ya haniisenağlama
topuk çatlarmış ama herkeste aynı belirti olmaz ki..
daha 5 gün var ama((
deryacım her ay kan testi yaptırıyorum sürekli negatif kendimi tutmaya karar verdim bu ay. çok üzülüyoruz sonra esimle. esımdede sorun yok bendede hatta cahıllık zamanımda yaklasık 4 sene önce kürtajım olmustu evlenmeden öncesureklı doktor kontrolundeyım en kotu bu ayda olmazsa asılma yaptırmak ıstıyorum
deryacım her ay kan testi yaptırıyorum sürekli negatif kendimi tutmaya karar verdim bu ay. çok üzülüyoruz sonra esimle. esımdede sorun yok bendede hatta cahıllık zamanımda yaklasık 4 sene önce kürtajım olmustu evlenmeden öncesureklı doktor kontrolundeyım en kotu bu ayda olmazsa asılma yaptırmak ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?