Keşke kürtaj yerşine evlenseydin ilk kurtaj bazılarında bir ömür boyu etkiliyor hayatını
inş en kısa zamanda hamişlik haberini alırız canım yaa bende çok kafaya takıyodum sonra burasını keşfettim ve burda çok sıcak bi ortam buldum ina bu ay hiç kafaya takmadım şimdiye kadar burdaki herkes o kadar sıcakki burda herkesin derdi var ama bir kişi derdini açsa herkes kendi dertlerini bi kenara bırakıp o kişiyi teselli ediyor sizleri seviyorum hepinizi iyiki varsınız canım arkadaşlarım
ben deniştim bağımlılık yaparız diye...:1hug:
İyi ki seni de tanıdık aramıza geldin dilerimki hamiş olunca unutma bizi:içelim:
kızlar ben adet olucaksam eğer duş alınca geliyor hemen bilmem sizdede öylemi ama gününüzdeysenin bi duş alın gelicekse gelir bari beklemek çok zor biliyorum
kızlar gıtmem gerekli , saat 18:00 gibi yine gelirim. umarım o saate kadar gelen giden kırmızı olmaz. kendinize iyi bakın. görüşürüz.
evet ama hataydı işte. hatta esımle o konudan sonra hiç kürtaj olayını oturup konusmadık , hala oyle bı konu gectıgınde bırbırımızın yuzune bıle bakamayız.unutmaya calısıyoruz ıkımızde
amanınnn walla de..ay kocim duymasın ..daha yeni yeni alıştım olaya,biticeğini duyarsa wazgeçer he -tatlicadiarzu-aaa değilmi neden öyle yazdıız derya öyle yazınca hamiş sandım.bende razıyım canım sorun olmasında ben razıyım herseye.ama insan sürekli hastalık halinde oluyor evden bile cıkmıyorum elimde poşetle dolaşıyorum ne olur ne olmaz lavoboya yetişemem diye.
bu arada kızart size bir sır eşinizle beraber olmanın tadını cıkarın nadasa yattık biz eşimle.tık yok.
ayy pardon zuzucum yaa petrikin alıntısıymış sen yorum yapmışsın ben birden telaş yaptım sende hamişsin sandım ama belkide allah söyletmiştir canım yaa gerçekten özür
Suzan hoşgeldin nasılsın taze fasulye nasıl
canım haklısın adetin bikaç gün geçmesi gerekli daha sağlıklı bi sonuç alabilmek için..ama merak eden sabırsız arkidişler test yapıyo bazen..erken yumurtlamaya bağlı bi erken döllenme olduysa o sabırsızlar sonucu silik de olsa testte görebiliyo kimi zaman..yada geç döllenme oluyo,adet geçmediği için testte çıkmıyo we kişi gebelik oluştuğu halde negatifi görüp ümitsizliğe de kapılabiliyo..çok mu uzun oldu :)ANG€L;4587371 .!.:hanımlar bişey sorucam.bazılarınız beklediğiniz adetinizin ilk günü veya adet gününüz gelmeden eczaneden alıp test yaptırmışınız ve pozitif çıkmış.benim bildiğim adetinden 5-6 gün geçmesi gerekiyor.acaba yanlışmı biliyorum.bilgilendirirseniz sevinirimŞeniz
ANG€L;4587371 .!.:hanımlar bişey sorucam.bazılarınız beklediğiniz adetinizin ilk günü veya adet gününüz gelmeden eczaneden alıp test yaptırmışınız ve pozitif çıkmış.benim bildiğim adetinden 5-6 gün geçmesi gerekiyor.acaba yanlışmı biliyorum.bilgilendirirseniz sevinirimŞeniz
ANG€L;4587958 .!.:zuzu ve ceylan cvplarınız için teşekkür ederim.o zaman bende günüm geldiğinde test yaparım bakarsınız çıkar bende o kadar beklemek zorunda kalmamyerimsenibena.s.
kusurabakma canım ya senin mesajını görmeden kapatmışım.şöyle bir bakayım demiştim.bugün pek havamda değilim.taze fasulye iyidir sanırım.dra gidince görücez bakalım ne yapıyor.geçen sefer uyuyordu zorla uyandırdık.Allah hepinize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin:Saruboceq:
ANG€L;4587958 .!.:zuzu ve ceylan cvplarınız için teşekkür ederim.o zaman bende günüm geldiğinde test yaparım bakarsınız çıkar bende o kadar beklemek zorunda kalmamyerimsenibena.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?