En erken hamilelik belirtileri

Keşke kürtaj yerşine evlenseydin ilk kurtaj bazılarında bir ömür boyu etkiliyor hayatını

evet ama hataydı işte. hatta esımle o konudan sonra hiç kürtaj olayını oturup konusmadık , hala oyle bı konu gectıgınde bırbırımızın yuzune bıle bakamayız.unutmaya calısıyoruz ıkımızde

kızlar ben adet olucaksam eğer duş alınca geliyor hemen bilmem sizdede öylemi ama gününüzdeysenin bi duş alın gelicekse gelir bari beklemek çok zor biliyorum

ben deniştim bağımlılık yaparız diye...:1hug:
İyi ki seni de tanıdık aramıza geldin dilerimki hamiş olunca unutma bizi:içelim:

ben deniştim bağımlılık yaparız diye...:1hug:
İyi ki seni de tanıdık aramıza geldin dilerimki hamiş olunca unutma bizi:içelim:

kim benneyaptımki benmirmirmirmir sizi unutmak benneyaptımki aslaaaaa şu ana kadar kocamla bile paylaşamadığım şeyleri paylaşıyorum sizle sizleri nasıl unuturum ben:1rolleyes:

kızlar ben adet olucaksam eğer duş alınca geliyor hemen bilmem sizdede öylemi ama gününüzdeysenin bi duş alın gelicekse gelir bari beklemek çok zor biliyorum

Canım benim sağol yaa evet okuyunca fark ettim benimde öyle oluyor zaten işten çıkıyım kendimi duş aatıcammmmmmmmm saçlarım keçe gibi oldu:roflol:

kızlar gıtmem gerekli , saat 18:00 gibi yine gelirim. umarım o saate kadar gelen giden kırmızı olmaz. kendinize iyi bakın. görüşürüz.

canım benim hatalar İnsanlara mahsus :teselli:
İnşallah rabbim hayırlısıyla verir.
Cahillik yapmışsın Allah affetsin ki meleğin olsun:1hug:

hamile olsammm:çok üzgünüm: işten çıksamm:çok üzgünüm: tazminatımı verselerr(çok beklerim):çok üzgünüm:bebeğimi büyütsemm:çok üzgünüm:maddi durumumuz yerinde olsaa:çok üzgünüm:hiç çalışmasammm:çok üzgünüm:evimle uğraşsamm:çok üzgünüm:yemek yapıp süslenip kocamı beklesemm:çok üzgünüm:huzurla yaşasam yavrularımla...

offff okudum da ne kadar çok şey istiyorummsenağlama

amanınnn walla de..ay kocim duymasın ..daha yeni yeni alıştım olaya,biticeğini duyarsa wazgeçer he -tatlicadiarzu-

ayy pardon zuzucum yaa petrikin alıntısıymış sen yorum yapmışsın ben birden telaş yaptım sende hamişsin sandım ama belkide allah söyletmiştir canım yaa gerçekten özür

önemli diil bitanemm..güldüm zati ben de..Şeniz

hanımlar bişey sorucam.bazılarınız beklediğiniz adetinizin ilk günü veya adet gününüz gelmeden eczaneden alıp test yaptırmışınız ve pozitif çıkmış.benim bildiğim adetinden 5-6 gün geçmesi gerekiyor.acaba yanlışmı biliyorum.bilgilendirirseniz sevinirimŞeniz

Suzan hoşgeldin nasılsın taze fasulye nasıl

kusurabakma canım ya senin mesajını görmeden kapatmışım.şöyle bir bakayım demiştim.bugün pek havamda değilim.taze fasulye iyidir sanırım.dra gidince görücez bakalım ne yapıyor.geçen sefer uyuyordu zorla uyandırdık. Allah hepinize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin:Saruboceq:

canım haklısın adetin bikaç gün geçmesi gerekli daha sağlıklı bi sonuç alabilmek için..ama merak eden sabırsız arkidişler test yapıyo bazen..erken yumurtlamaya bağlı bi erken döllenme olduysa o sabırsızlar sonucu silik de olsa testte görebiliyo kimi zaman..yada geç döllenme oluyo,adet geçmediği için testte çıkmıyo we kişi gebelik oluştuğu halde negatifi görüp ümitsizliğe de kapılabiliyo..çok mu uzun oldu :)

Eğer erken döllenmişse yumurta erkenden çıkar doğru biliyorsun ama eksik :1hug:

zuzu ve ceylan cvplarınız için teşekkür ederim.o zaman bende günüm geldiğinde test yaparım bakarsınız çıkar bende o kadar beklemek zorunda kalmamyerimsenibena.s.

ANG€L;4587958 .!.:
zuzu ve ceylan cvplarınız için teşekkür ederim.o zaman bende günüm geldiğinde test yaparım bakarsınız çıkar bende o kadar beklemek zorunda kalmamyerimsenibena.s.

günün ne gün cicimmm..inşallah hayırlı haberler werirsinn

zuzucum 24.de olmam gerekiyor daha var yani ama işte insan merak ediyor.senin ne zaman günün?inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız:1hug:

Canım ne zaman kontrolün umarım iyidir bebiş doğunca da uykucu olsun sakin sağlıklı akıllı yafrun olsun dualarını eksik etme..

ANG€L;4587958 .!.:

Rica ederim..Herzaman Dileriz ki,Hamilesindir bak buraya yeni üyeleri hem terfi etiriyoruz biz kazıkları çaktık İnşallah bizlerde hamile olacağız :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…