Canım ne zaman kontrolün umarım iyidir bebiş doğunca da uykucu olsun sakin sağlıklı akıllı yafrun olsun dualarını eksik etme..
Rica ederim..Herzaman Dileriz ki,Hamilesindir bak buraya yeni üyeleri hem terfi etiriyoruz biz kazıkları çaktık İnşallah bizlerde hamile olacağız :1hug:
valla hiç duymadım canımm. korunmak için aşı mı vurunmamız lazımmış. valla ne güsel dikkat ediyosun kendinee, biz gebermedikçe doktora gitmiyoruz :)) kaydirigubbakcemile3
Adacım canım çok teşekkür ederim yardımların için..merhaba arkadasım bende yenı katıldım aralarına cok guzel bır yer herkes super burada......... bende ılk bu soruyu sormustum tam hatırlamıyorum ama banada bır ınternet sayfası verdıle... doktornevra.com galıba oradan hesaplaya bılırsın
yönlendirmeleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.. Google'den araştırdım bugün.. gün aşırı ilişkiye girmemiz tavsiye ediliyor.Durmak yok devamm.. Dediğiniz gibi moral bozmak yok,eninde sonunda olacak..canım googleda yumurtlama hesaplayıcı yaz cıkacaktır.
İnşallah hamilesindir canım.Hamile kalan tüm arkadaşlara en az kendim hamileymişim kadar seviniyorum.Anne olmak o kadar büyük ve güzel bişey ki.. Kadın doğum hastanesinde çalışıyorum,beni düşünebiliyor musunuz arkadaşlar her yarım saatte bir doğum oluyor.Öylesi güzel bi ortamdayım.Allah tez vakitte benim de hamile kalmamı nasip etsin inşallah çünkü fena halde takıntı yapmaya başladım..hamile arakadaşların haberını alınca çok mutlu oldum allah analı bablı büyütmey
ii nasıp etsın inşallah bizde hamileyızdır kızlar benımde 28 arlakı gününm daha var kasıklarım ağrıyor göğüslerim şişti başka belirtide yok canlar
ünşallah hamileyimdir
kızlar çook mutluyum testim çift çizgi çıktı hihoyyyt
2. çizgi diğeriyle aynı koyulukta değil ama çok belirgin
testin yalnış çıkma ihtimali varmı acaba sonradan üzülmeyim
c.tesi için randuvu aldım kanda da baktırıcam
ays inanamıyorum : ))
hoş geldin aramıza.. Ben de çok yeniyim,çok sıcak ve güzel bi ortam.Herkes seni hemen sahiplenip yardımcı oluyorlar,ben katıldığıma çok mutluyum senin de mutlu olacağını tahmin ediyorum.. Tekrar hoş geldin..merhaba arkadaşlar... bende yeni üye oldum, uzun zamandır yazdıklarınızı takib ediyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?