Kutlarım canım.. İçin rahat olsun,silik milik de olsa ikinci çizgiyi görmüşsün ya kesin hamilesindir.Hadi bakalım cumartesi'yi iple çekelim.Çok sağlıklı ve çok güzel bi hamilelik dönemi diliyorum.Hayırlısıyla evladına kavuşursun inşallah.kızlar çook mutluyum testim çift çizgi çıktı hihoyyyt
2. çizgi diğeriyle aynı koyulukta değil ama çok belirgin
testin yalnış çıkma ihtimali varmı acaba sonradan üzülmeyim
c.tesi için randuvu aldım kanda da baktırıcam
ays inanamıyorum : ))
merhaba umutsuz09,evet canım ben de yeni katılanlardanım aranıza.İyi ki katılmışım.. İyi ki varsınız..
sat:4 aralık benim.adet görmeden 1 gün önce sol yumurtalığımda bi ağrı ve yanma hissi vardı.İnsana gebe olduğunu değil de sanki kist varmış duygusu yaşatan.Kasığımı aşırı derecede kasıyordu.4-5 saat sürdü bu.Ağrı ve yanma geçtikten bi yarım saat sonra regl oldum.Vajinal ultrasonla baktırdım hemen,kist falan yok için rahat olsun dediler.Adet dönemi öncesi ufak kistçikler çıkması normalmiş,sonra kendiliğinden batlarmış.Doktorum : adetini gecikmesi tamamen buna bağlı dedi.Ama bunu gel bi de bana anlat,hala adet düzensizliği var diye içim içimi yiyor..kürleri uygulamıştım geçen ay çok ümitliydim ama olmadı işte hatta ilk defa adetim yaklaşık 4 gün erken geldi, geçen ayda 7 gün gecikmişti, iyice bozuldu düzenim sonu hayırlı olur inşallah ama gerçekten belirtilere kesinlikle takılmamak gerekiyomuş bunu artık daha iyi anlıyorum
umutsuz canım lütfen üzme kendini.. sakın moralini bozma... inşallah en yakın zamnda yüzün güler, sen yeterki moralini yüksek tut, en önemlisi psikolojinin iyi olması, gerçekten ruh halım çok etkiliymiş, üzme kendini lütfen...
aslında haklısınız, çok fazla takılmamak gerek ama insan dayanamıyor, en ufak bir değişikliği bile anlamlandırmaya başlıyor. o lekelenme okuduğum kadarıyla adet ten 1 hafta önce oluyormuş ama benim 12 gün önve oldu o yüzden gebelik belirtisi olduğunu sanmıyorum..
Beni anlayacak insanların sadece burada olduğunu bildiğim için yanınızdayım zaten.Dediğin gibi bu sorunu yaşamayan bilemez.Yeri geliyor insanın eşi bile anlayamıyor ne yaşadığını.Ama şunu unutmamanı isterim ki 6 ay yine de kısa bi süre,doktorların önerdiği bekleme süresi 1 yıl.Moral bozmadan 1 yıl devam çalışmaya,Sakın unutma ki hamile kalamamak bi kusur değil.sakın ola kendini suçlama.Demesi kolay biliyorum anca yaşayan biliyor ben de iki aydır korunmuyorum ama sanmıyorum bu ayda bi sevinç yaşayacağımıhoşgeldin aramıza canım, inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine, burası çok farklı ve çok güzel bir site kesinlikle bak herşeyi anlatabiliyoruz rahatlıkla, aynı sorunu yaşayan insanlarla paylaşıyoruz acılarımızı, ümitlerimizi,sevinçlerimizi, tabi benim sevincimi paylaşmak kısmet olmadı daha:çok üzgünüm:
aynı üzüntüyü ben de yaşıyorum.Çok seviniyorum onlar adına bu başka bişey,ama insan o kadar çok istiyor ki bi bebeği olsun,kendinden bi parçası olsun.Ben her gün hiç görmüyorsam yalansız en az 30 gebe görüyorum ve çoğunun da yaşı benimle bir.. Geç kalmaktan korkuyorum.. Yaşım 25.. Az değil..canım çok haklısın aslında stres yapmıyorum bebek için özel bişeyde denemiyoruz artık rahatım o anlamda, düşünmediğim zaman üzülmüyorum unutuyorum ama böyle hamiş haberleri falan beni bunalıma sokuyo, yanlış anlamayın hamişler için seviniyorum tabi ama onların yerinde olmadığım için üzülüyoruma.s.
evet gerçekten çok güzel bir site...ece cim benim yaklaşık 10 gündür kasıklarımda ve belimde ağrı var ama kasıklarımdaki ağrı daha belirgin ve uzun süreli... adetten önce yapılan idrar testi ne kadar güvenilir bilmiyorum.. sizin bir bilginiz var mı?
canım senin anlattığım şey aslında kuvvetli bi gebelik belirtisi hamiş olabilirsin tabi çok ümitlenme sonra çok üzülüyo insan ama bence olabilir erken döllenme olmuştur belkide
Beni anlayacak insanların sadece burada olduğunu bildiğim için yanınızdayım zaten.Dediğin gibi bu sorunu yaşamayan bilemez.Yeri geliyor insanın eşi bile anlayamıyor ne yaşadığını.Ama şunu unutmamanı isterim ki 6 ay yine de kısa bi süre,doktorların önerdiği bekleme süresi 1 yıl.Moral bozmadan 1 yıl devam çalışmaya,Sakın unutma ki hamile kalamamak bi kusur değil.sakın ola kendini suçlama.Demesi kolay biliyorum anca yaşayan biliyor ben de iki aydır korunmuyorum ama sanmıyorum bu ayda bi sevinç yaşayacağımı
idrar testi yanıltabiliyor.Yani gebe olduğun halde bazen gebelik çıkmayabiliyor idrar testinde.Ama beta hcg testinde ilişkiye girdiğin tarihten 10 gün sonra bile belli oluyor.Kanda beta hemen yükseliyor gebe kaldığında.Gününün geçmesi gerekmiyor betadan sonuç almak için.İdrar testine ne zaman baktırdın canım?evet gerçekten çok güzel bir site...ece cim benim yaklaşık 10 gündür kasıklarımda ve belimde ağrı var ama kasıklarımdaki ağrı daha belirgin ve uzun süreli... adetten önce yapılan idrar testi ne kadar güvenilir bilmiyorum.. sizin bir bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?