evet aslında çok ümitlenmek istemiyorum, geçtiğimiz aylarda test yapmaktan fenalık gelmişti artık :asigim::1shok: o yüzden bu ay sabrediyim diyorum ama bakalım ne kadar dayanabilicem :CüvCüv:
aynı üzüntüyü ben de yaşıyorum.Çok seviniyorum onlar adına bu başka bişey,ama insan o kadar çok istiyor ki bi bebeği olsun,kendinden bi parçası olsun.Ben her gün hiç görmüyorsam yalansız en az 30 gebe görüyorum ve çoğunun da yaşı benimle bir.. Geç kalmaktan korkuyorum.. Yaşım 25.. Az değil..
Evet Allah o bebeği bize nasip ettiyse ne zaman yazdıysa alnımıza o zaman olacak.Ne bir gün önce ne bir gün sonra.Ben hastane ortamının içinde olduğum için en ufacık bi durumda gidiyorum doktora.6 ay önce hangi korunma yöntemini uyguluyordunuz.Çünkü doğum kontrol hapları falan yumurtaları tembelleştirdiğinde gebe kalmayı geciktirebiliyor.bazen 6 ay bazen 7 ay.Bünyesel bi olay biraz da kimisi de ilaç kullanırken bir gün içmeyi unutuyor ve hamile kalıyor.Mesela benim adetim en fazla 3 gün sürüyorhaklısın 6 ay uzun bi süre değil ama neden olmuyo bi sorunmu var düşüncesi ister istemez oluyo, bende hemen doktora falan gitmeyi düşünmüyorum zaten bbekliecem biraz daha zaman geçiyo ama ne yapalım biz im istediğimiz zamanda değil Allahın istediği zamanda oluyo
ben de 29 yaşındayım ve eşim 35 yaşında, gerçekten benimde moralim çok bozuluyor, daha bebek yok mu diyenlere olmadı demiyorum, yalan söylüyorum mecburen, düşünmüyoruz diyorum ki bu gerçeketen çok kötü bir durum... senağlama
Evet Allah o bebeği bize nasip ettiyse ne zaman yazdıysa alnımıza o zaman olacak.Ne bir gün önce ne bir gün sonra.Ben hastane ortamının içinde olduğum için en ufacık bi durumda gidiyorum doktora.6 ay önce hangi korunma yöntemini uyguluyordunuz.Çünkü doğum kontrol hapları falan yumurtaları tembelleştirdiğinde gebe kalmayı geciktirebiliyor.bazen 6 ay bazen 7 ay.Bünyesel bi olay biraz da kimisi de ilaç kullanırken bir gün içmeyi unutuyor ve hamile kalıyor.Mesela benim adetim en fazla 3 gün sürüyor
olsun canım sen biraz daha bekle bakalım.Biraz daha geçsin ondan sonra yaptırırsın testini.Çünkü geçtiğimiz ay benim 10 gün geçti günüm. geçen ay hamile olduğumu düşünüyordum ve hayal kuruyordum,9gün geçtikten sonra beta baktırdım hamile olmadığımı öğrendim,çok üzüldüm.ve ertesi gün adet oldum.Gebe olduğum düşüncesi yüzünden adet bile olamamışım meğer.Ne zaman öğrendim olmadığını hemen adet oldum.Fazla hayal kurup istekli olmamak lazım ters etki yaratıyor ama elimizde değil kibu ay test yapmadım henüz, sabretmeye çalışıyorum şimdilik... offf ne zor şey beklemek
Ben de yalan söylüyorum insanlara.Daha iki sene düşünmüyoruz diyorum.Spiral taktırdım diyorum.Oysa yalan.. Ama daha çocuk yok mu diyenler canımı çok acıtıyor..ben de 29 yaşındayım ve eşim 35 yaşında, gerçekten benimde moralim çok bozuluyor, daha bebek yok mu diyenlere olmadı demiyorum, yalan söylüyorum mecburen, düşünmüyoruz diyorum ki bu gerçeketen çok kötü bir durum... senağlama
bende 25 yaşındayım, aynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz anladığım kadarıyla ama üzülmeyelim kızlar ya daha büyük değiliz morl verelim ümit olalım birbirimize:teytey:
Ben de yalan söylüyorum insanlara.Daha iki sene düşünmüyoruz diyorum.Spiral taktırdım diyorum.Oysa yalan.. Ama daha çocuk yok mu diyenler canımı çok acıtıyor..
Önceleri 4 gün sürüyordu zamanla azaldı.Üç günden fazla sürmüyor.Doktor diyor ki sen saplantı haline getirmişsin bunu.Senin diyor 1 gün bile adet olmuş olman yumurtladığını gösterir,bu da gebe kalman için yeterli diyor.Senin diyor ovulasyonun böyle,bu normal dedi.Ben adet düzensizliğim yüzünden 3 ay doğum kontrol hapı içtim.Bazen vücuttan temizlenene kadar gebe kalamayanlar da olabiliyormuş,çok karışık konular bunlar.adetin çok kısa sürüyomuş, ben korunmadım eşim korundu hep ben hiçbişey yapmamıştım ama olmadıyaklaşık 3 yıl korunduk bu ay korunmayı bırakalı 7 ay olacak
Maalesef oh çekiyorlar sanki.İnsanlar neden böyle.Neden başkalarının mutsuzluklarından mutluluk duyuyorlar.Yürekleri çok kötü.Allah büyük bol bol dua edelim ve onlara inat umudumuzu yitirmeyelim.Yaş olarak henüz erken sayılırız.ne kadar acı veriyor değil mi, bi de gülen suratlarla soruyorlar.. çok sinir bir durum, o an içimden neler geçiyor aslında
İyi geceler canım.. sohbetin güzeldi,tekrar görüşmek dileğiyle..kızlar ben çıkıyorum genellikle akşamları giriyorum sizde girerseniz yine muhabbet ederiz bu saatlerde hepinize iyi geceler Allahım inşallah ize hayırlı sağlıklı güzel bi çocuk nasip eder dualarım sizinle canlarım öpüyorum
iyi uykular canım sana da,daha sonra görüşmek üzere.. dedim ya sohbet etmek güzeldi sizlerle.. görüşmek dileğiyle..tamam canlarım bende öpüyorum sizi... yarın görüşürüz, yarına kadar iyi bakın kendinize, morallerinizi yüksek tutn olur mu??
Maalesef oh çekiyorlar sanki.İnsanlar neden böyle.Neden başkalarının mutsuzluklarından mutluluk duyuyorlar.Yürekleri çok kötü.Allah büyük bol bol dua edelim ve onlara inat umudumuzu yitirmeyelim.Yaş olarak henüz erken sayılırız.
inanıyorum allah herkesin gönlüne göre verir, sen gönlünü ferah tut, en yakın zamanda kavuşacaksın bebişine inanıyorum buna.... herşeyin hayırlısı canım ya, ama dedim ya biz şanslıyız yine en azından yaşımız genç, kaç yaşına gelmiş ve hala bebek sahibi olamk için türlü yolları bıkmadan deneyen o kadar kadın varki... onlara baktıkça şükretmek lazım diye düşünüyorum canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?