En erken hamilelik belirtileri

Günaydın Kızlar bol hamişli günler Dileğiyle...
İnşallah bu hayırlı günde hamişler sıraya Dizilirler..

yazılanları okudukça bende yalnız olmadığımı anlıyorum, yoksa ne kadar dert ediyorum sanırım sorun bende diye düşünmeye başlamıştım, umarım bu hayırlı günde hepimizin duaları kabul olur...

sana da günaydın zeynep... haklısın, önce inanmak ve dua etmek gerekiyor... o kadar çok dua ediyorum ki Allahım isteyen herkese nasib etsin diye... inşallah arkadaşlar ya, inşallah dualarımız kabbul olacak

herkese gunaydın arkadaslar. herkesın dıledıgı gıbı bol hamılele vede kırmısısız gunler bu arada ceylancıgım lısteye benıde eklermısın 10 ocak olması lazım.....

ya arkadaslar psılojık etkılenmıyeyım dıye ısı dalgaya vurdum kendı kendıme. reglım ıkı gun once bıttı dun test yaptım hamılke degılmısım. ya ne dalgası psıkolojı gıttı gıdıyor valla. herkese guzel sohbetler arkadaslar ara sıra gırıp sohbetlerı takıp etmeye calısacagım.........

ANG€L;4588350 .!.:
zuzucum 24.de olmam gerekiyor daha var yani ama işte insan merak ediyor.senin ne zaman günün?inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız:1hug:
yanlışın war şekerimm 24ünde olmamann gerekiyoyerimseniben..benim tarihim ocak 4..
Günaydın kızlarrrrrr bende gördüm kırmızıları umudum bir dahaki aya kaldı

canım benim..üzülme olurr?? inşallah bidahaki aya

Arkadaşlar bende eşimle 6 aydır korunmuyoruz. İnşaallah Rabbim Hepimize Sağlıklı Sıhatli Hayırlı Evladımızı nasip eder

Size 1 sorum olacak ben 28-30 gün arasında adet döngüm var en son adetimi 15 kasımda gördüm şuan 3 gün adetim gecikti. Gögüslerin dokununca acı var gögüs uclarım hafifden pembelikden kahverengiye gönüyor ve kasıklarımda ağrı günde 1 defa az oluyo bazen midem bulanıyor ve yumurta akı gibi az az salgı salgılıyorum. Adet 1 gün gecikince test yapmıştım ama negatif çıktı ama testi yapmadcan önce düşürdüm hassasiyetini bozarmı bilgisi olanlardan yardım bekliyorum testi ne zaman yaptırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…