günaydın kızlar nasılsınız
ben çok kötüyüm ölüyorum yaaa
günaydın kızlar hayırlı cumalar bol hamişli günler:Saruboceq: moralim sıfır:çok üzgünüm:
noldu mavişşş yoksa kart mı çıktııı((((((((((((((((((((((((((
cansucumm allah kabul etsin bitanemm. kaç gün geçti reglidenn bi test yapsana canım yaa... ne kazası atlattınıss geçmiş olsunn(
mavişş cevapppppp??????
Cansu Allah kabul etsin mevlidini canım, kaza da atlatmıssınız, cok gecmis olsun.
Arkadaşlar bende eşimle 6 aydır korunmuyoruz. İnşaallah Rabbim Hepimize Sağlıklı Sıhatli Hayırlı Evladımızı nasip eder
Size 1 sorum olacak ben 28-30 gün arasında adet döngüm var en son adetimi 15 kasımda gördüm şuan 3 gün adetim gecikti. Gögüslerin dokununca acı var gögüs uclarım hafifden pembelikden kahverengiye gönüyor ve kasıklarımda ağrı günde 1 defa az oluyo bazen midem bulanıyor ve yumurta akı gibi az az salgı salgılıyorum. Adet 1 gün gecikince test yapmıştım ama negatif çıktı ama testi yapmadcan önce düşürdüm hassasiyetini bozarmı bilgisi olanlardan yardım bekliyorum testi ne zaman yaptırayım
Arkadaşlar bende eşimle 6 aydır korunmuyoruz. İnşaallah Rabbim Hepimize Sağlıklı Sıhatli Hayırlı Evladımızı nasip eder
Size 1 sorum olacak ben 28-30 gün arasında adet döngüm var en son adetimi 15 kasımda gördüm şuan 3 gün adetim gecikti. Gögüslerin dokununca acı var gögüs uclarım hafifden pembelikden kahverengiye gönüyor ve kasıklarımda ağrı günde 1 defa az oluyo bazen midem bulanıyor ve yumurta akı gibi az az salgı salgılıyorum. Adet 1 gün gecikince test yapmıştım ama negatif çıktı ama testi yapmadcan önce düşürdüm hassasiyetini bozarmı bilgisi olanlardan yardım bekliyorum testi ne zaman yaptırayım
günaydın kızlar nasılsınız ?
Ben biraz hastayım (boğazlarım,öksürük vs) zor çalışıyorum :çok üzgünüm:
Dün akşam evimde mevlit okuttum ne zamandan beri hep içimdeydi bayramda bi kaza atlattık -tatlicadiarzu- hemde yeni evlendim ve bir türlü vaktim olmadı okutmaya (bizim buralarda adettir yeni evlenenler okutur ) Tabii dileklerimizide unutmadım :1hug:a.s.
Kur-an okunurken içimden hep yalvardım Allahıma bana ve tüm isteyen arkadaşlarıma bebek ver yarabbim diye..İnşallah Allahım kabul eder hepimiz evlat sahibi oluruz..Eşimle benimde başımızdan bu belalar bi nebze olsun uzaklaşır.
Gelelim sadede (çok uzattım çünkü )
Ben hala adet olmadım arkadaşlar..Kasık ağrım ve bel ağrım , akıntım ve dün akşam olan feci bir miğde bulantısı göğüs uçlarıma gelen bazen haifif bazen şiddetli ağzılar sızlamalar var.. Hayırlısı diyorum..
Amin canım sağol hepimizin kabul etsin dualarını rabbim..Adetimin dün gelmesi lazımdı tık yok..Kazaya gelince :
Araba kazası geçirdik..öyle bir yoldan gidiyorduk ki sağ tarafımız uçurum sol tarf dağ var ve yol geniş diye hızlı gidiyorduk..Önümüze bir taş çıktı durmamız imkansızdı sağa manevra yapsak uçurumua düşücez sola yapsak dağa çarpıcaz..Mecburen taşın üstünden geçtik taşta ne taş ama koskocaman bişey.Tangııırt diye bi ses geldi hem benzin depısunu hemde arabanın karterini deldik..Benzin ve yağlar boşalmaya başladı ki allahtan arabayı durdurduk durdurup inmesek motoru patlatıcaz ve allah korusun canıcaz cayır cayır -tatlicadiarzu- dağın tepesinde mahsur kaldık buz gibiydi hava çekici bekle falan filan 40 dakikalık yoldan 9 saatte eve döndük..
böyle bir kazaydı ha bu arada birde kaynanam banyoda düşüp çenesini yardı 6 dikiş atıldı hepsinden önce eşimin üniverstiede kullandığı öğrenim kredisi ödemesi (ödenmemiş zamanında) ihbarı geldi yüklü bir miktarda ödeme yaptık..Hem maddi hem manevi çöktük 1 ay içinde böyle şeyler oldu yani... -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?