En erken hamilelik belirtileri

günaydın kızlarrrrrrrrr.... ceylanım beni listeye yaz... bu ay diskalifiye oldum bende
yeni tarihim 16 ocak...

cansucum gecmiş olsun canım.. allah bidaaha yaşatmasın... mevlütünüde allah kabul etsin inşallah...

Hadi hayırlısı işallah bu ay güsel haberlerini alırız:)

yazdıgımı gördünmü çagla şikel hamişmiş daha yeni evlenmedimi onlar ya

Öyle valla baya bişey atlattık,çok üzüldük ama herşey allahtan ne yapalım hayatta kaldığımıza şükür ediyoruz :))) hamişşş olayı içinde inşallah kız inşallah :)))))))

Teşekkür ederim rabbim inşallah kabul eder de anne yapar bizide..Kazadan belalardan uzak dururuz inşallah :)

anam o çelimsiz sıska bilem hamile kalmayı becermiş..beceriksiziz yawrum biz:mymeka:

selam kızlar nasılsınız CANSU ya bir test yapsana sen ya kesin hamilesin gibime geliyor gecmiş olsun bayagı korku atlatmışsınız mevlutunu de Allah kabul etsin bu arada arkadaslar bugun benim dogum gunuummm:1rolleyes:hihoyyyt

öncelikleee DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUUUUUUUNNNN :hooray:a.s.:içelim:
dileklerin içinde sağol canım..test yapmıycam canım kararlıyım :)))))))
dur bi 3-4 gün geçsin dün gelmesi lazımdı adetimin bu gün1. günü daha çıkmazkiii -tatlicadiarzu-
tek çizgi korkusundan yapamıyorum testide :roflol:

cok tesekkur ederim canım ama belirtilerin cok fazla ya erken dollenme olabilir ama bir gun gecmiş haklısın yine dedigin gibi 3-4 gun gecsin inşallah tahminimizde yyanılmayız canıma.s.

cok tesekkur ederim canım ama belirtilerin cok fazla ya erken dollenme olabilir ama bir gun gecmiş haklısın yine dedigin gibi 3-4 gun gecsin inşallah tahminimizde yyanılmayız canıma.s.

Nilüfercimm inşallah yanılmazsınızz :1no2: bende umutlanıyorum bırak sen bide bütün umutlarımı tek bir darbeyle yıkan bişey var:1no2:
ben bu ay ya çok erken ovülasyona girdim ve kaçırdım yada çok geç girdim yine kaçırdım yada hiç olmadım (((((
bilmiyorum yani..Daha öncede bahsetmiştim ya ovülasyon testi kullandığımı çıkmamıştı olumlu sonuç..
Adetime 5 gün yada 1 hafta kala ovülasyon testleri çift çizgi çıktı ve halada çıkıyo artık ateşim de yüksek gidiyo...Hergün ateş ölçümü yapıyorum..düşünsene dün adet günümdü ve bnim övülasyon testlerim çift çizgi ve ateşim yüksek..Normalde 36,5 vs giderkn 5 - 6 günden beri hep 37,1 37,4 gibi gidiyor...anlam veremiyorum..Anladım ben bende kesin tuhaflık var dengem şaştı benim kaydirigubbakcemile3

niloşummmmmmmm nice yıllara bebeğimmmmmmmm. inşallah rabbim yeni yaşında kucağını doldursunnn kaç oldun ayıptır sorması :))

kızımmmmmmmmmmmmmmmmmmm:1shok: hamilesin hamileeeeeee niye dersen tubacik diye arkadas var o da ovulasyon kiiti kullanmıs ve yumurtladıktan sonra hep pozitif cıkmıs ben hamile oldugumu boyle ogrendim diyor ay inanmıyorum yaaaa:hooray::dance:
NDK cim tesekkur ederim canım 21 oldum :1closedeyes:

nasıl yaniii :1shok: ya ovülasyondaysam gerçekten ya bitmemişse ,ya gerçekten olmadıysam :çok üzgünüm: ya testler bozuksa kız heveslendirme beni yaa hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
oooy oooy cansu yak bi sigara geçmez şimdi bu günler

kızlar bişey sorucam bu ay ilk defa klomen kullandımmm.. adetime daha 10 gün var ama bugün acayip bi kasık ağrısı girdi aynı adet olucakmışım gibi az dha ilaç alıcaktım o derece oldu acaba böle olan varmı sonra hmile çıkan...

hergun ovulasyonmu olur canım yaaaaa delirtme beni vallahi oyle oluyormus eger hamile kaldıysan hep pozitif oluyormus onunkide oyleydi hatta bizede ısrarla alın dedi boyle ogrenirsiniz dedi ya git kan testi yaptır hadi ya hem atesinde yuksek iste cok cok heyecanlandım:teytey:

Hazır değilim sonucu öğrenmeye,korkuyorum :çok üzgünüm:​

herkese selam. ya arkadaslar yıne bır sorum var benım......... ıdrar yollarımı ıltıhaplandırmısım. calısmalara basladık o yuzden hanı guzel allahım benıde gorur bebek verır dıye ılac kullanamıyorum. netten arastırdım bır suru ot var ama hıc bırı evde yok. evde bulunan klasık otlardan yada baharatlardan falan faydası olacak var mı. hamılelık belırtılerı olanlar dua edıyorum ınsaalah en kısa zamanda guzel haberlerınızı alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…