En erken hamilelik belirtileri

canım tabiki hamile kalındıgından itibaren cogu insanda kasık agrısı oluyor ama belki yumurtan anca buyuyup catlıyorda olabilir http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...hamilelige-ugrasanlar-veya-hamileler-563.html
bu topiktende arastırabilirsin canım

kızlar bişey sorucam bu ay ilk defa klomen kullandımmm.. adetime daha 10 gün var ama bugün acayip bi kasık ağrısı girdi aynı adet olucakmışım gibi az dha ilaç alıcaktım o derece oldu acaba böle olan varmı sonra hmile çıkan...
kızlar bu şekilde olan yokmu sonra hamile olduğunu öğrenen...

ya bu arada vallahı onceden bılgısayar basına gecer gecmez msnyı acar sonra haberlerı okurdum. sımdı hemen sıze kosuyorum. aaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy bagımlı oldum ınanmıyooooruuuuuuuu
m.

canımm yumurtluyosundur belkiiii. ya da hamielsindir böyle hamile kalanlar çokkk. hamişlerr hadi yardım edinn sultanaaa

bendede oluyo her ay ama maalesef sonuç kırmızı kart:çok üzgünüm:

canımcımm geçmiş olsunnnn:teselli:
ama canım nası anladın idrar yollarını iltihaplandırdığınıı doktora mı gittinn??? eğer doktora gittiysen bebek düşünüyorum ona göre hap verin deseydin bitanem yaa. bence kafana göre bitkiler kullanma. ters tepkili olanlar da var sonuçta. ama istersen bi aktara git bebek için bitki istiyorum de hayıt+civanperçemi+aslanpençesi falan al. bunlar inşallah iltihabı da söktürmene yardımcı olur.

Canım benim Kasık ağrısı ya yumurta çatylamasından ya da gebelikten başka belirtilerin varsa onları da yazarsan iyi olur..:teselli:

daha once bu sıkayetlerden gıtmıstım. ıdrar yolları dedıler yıne aynı sıkayetler var. ahh ahhhhhh:çok üzgünüm::çok üzgünüm: sıırtın kucuk bır ılcesınde kalıyorum aktar ne gezer buralarda sadece mahalle bakkalı vara.sa.s. neyse kendımı sıcak tutuıp cekecegım artık. doktorlarda nasıl olsa hamıle degılsın der ılac verır. karsımdada saglıkocagı varda. doktorla samımıyız. ne dıyecegını bılıyorum yanı. cevabın ıcın tesekkur ederım. sanada yarın ıcın dua edecegım ınsaallah agrısız acısız gecer rahım fılmın. bu arada bızı de bılgılendır nasıldır nasıl yapılıyor dıye . belkı bızede gereklı olur en azından bılgımız olsun

tabiiki adacımmm oyüzden diyorum ya tüm gerçekleriyle anlatacağım sizeee :)) rahim filmi bebişi olmayan her kadına gerekli bence kızlar. ufak tefek tıkanıklıklar olur sonra boşuna ilaçlar içip stres yaparız

kizlar hamilelik belirtileri adet belirtileriyle benzermis oyle mi? benim goguslerim siser hafif adetten once. simdi yine sisti hafifce adet mi olucam ? yani hamilelik belirtileri arasinda goguste sislik var mi? gerci test yapmistim negatifti ama....

buketcimm hoşgeldin aramızaa evet hamilelikle adet belirtileri çook benziyorr. günün geçtimii? nezamandır deniyosun? inşallah allah gönlüne göre versin canımm

tesekkur ederim canim. 2.5 yillik evliyim 3 ay bitti denemeye baslayali. ne zaman denemelere basladik adet dongum bozuldu. normalde 2 gun once yada sonra olurdum en fazla. simdi 1 hafta one atar oldu 2 aydir. en son 28 kasimda oldum. belkide yine erken adet olacagim icin belirtidir bu diye dusunuyorum. carsamba test yaptim negatifti cunku. olmazsa ocak ayinda dr ye gidicem. sende durumlar nasil?

saolun kızlar gerçekten...
ceylancım başka bişey yok şuanda zaten çok erken ama kasık ağrısı kafamı karıştırı inş hamiş olursam size burdan haber veririmm .. göğüs uçlarımda biraz hassasiyet var ama bu kadar erken belirti olması mümkün değil ...

idrar yolları enfeksiyonun vardı bende de tedavi oldum (antibiyotik kullandım) ertesi ay hamile kaldım 1 ay 4 günlük bebeğim hihoyyyt
tedavi ol ihmaletme

dün belirtileri sormuştunuz yazmayı unutmuşum
hafif bulantım var
başım dönüyor, çok yorgun hissediyorum uykum var
kasıklarım bacaklarım adet olacakmışım gibi ağrılı
gögüs ucları kaşınıyor
canımda bişey yemek istemiyor iştahsızım
çok fazla idarara çıkıyorum

Son düzenleme:

canımcım valla benim durumlar karışık ama özetle anlatayım yeni gelen arkadaşlar ada bilgi olsun. ay diycey dibi konuştummkaydirigubbakcemile3 radyolarını yeni açan dinleyicilerime bilgi olsun:roflol:

1.5 yıllık evliyim 6 aydır korunmuyoruz ama 2 aydır tedavi görüyorum. evlenmeden önceden beri bende hep ufak ufak kistler vardı ve bu kistleri geçirmek için sürekli doğum kontrol hapları kullandım.6 ay öncesine kadar bıraktım. evlendiğim ilk aylarda ilişkide ağrı şikayeti ile doktora gittim ve yara olduğu tesbit edildi. yaramı yaktırdım. 2 ay önce doktoruma gittim kistlerimi önemsemedi. yumurtalıklarda tembellik var dedi geç oluşuyomuş. yumurtalık takibine başladık menogon+pregny iğneleri vuruluyorum. 20 aralıkta adet oldum hala bitmedi. yarın rahim filmi çekilecek. yumurtalarım bu ay çok gelişmişti. sebebi de iğnenin dozunu arttırmamız çok gelişmesi de pek iyi olmuyomuş sanırım. yarın sabah rahim filmini çektircez ve bu ay iğne kullanmayacağım.

yarın tecrübemi hepinizle paylaşacağımmm...

zeynepcimmmm takma yaa dengesiz insanlarııııııııı.

zeynep sen onlara desene be gülüm ben biraz ara vercem çocuk çalışmalarına de. bi bahane bull sustur şu kızıı. ya da gönder buraya biz bi ifadesini alalım onun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…