kızlar bişey sorucam bu ay ilk defa klomen kullandımmm.. adetime daha 10 gün var ama bugün acayip bi kasık ağrısı girdi aynı adet olucakmışım gibi az dha ilaç alıcaktım o derece oldu acaba böle olan varmı sonra hmile çıkan...
Hazır değilim sonucu öğrenmeye,korkuyorum :çok üzgünüm:
kızlar bişey sorucam bu ay ilk defa klomen kullandımmm.. adetime daha 10 gün var ama bugün acayip bi kasık ağrısı girdi aynı adet olucakmışım gibi az dha ilaç alıcaktım o derece oldu acaba böle olan varmı sonra hmile çıkan...
tamam canım sen bilirsin ama hamile cıktıgında nilüfer demişti dersina.s
herkese selam. ya arkadaslar yıne bır sorum var benım......... ıdrar yollarımı ıltıhaplandırmısım. calısmalara basladık o yuzden hanı guzel allahım benıde gorur bebek verır dıye ılac kullanamıyorum. netten arastırdım bır suru ot var ama hıc bırı evde yok. evde bulunan klasık otlardan yada baharatlardan falan faydası olacak var mı. hamılelık belırtılerı olanlar dua edıyorum ınsaalah en kısa zamanda guzel haberlerınızı alırız
kızlar bu şekilde olan yokmu sonra hamile olduğunu öğrenen...
canımcımm geçmiş olsunnnn:teselli:
ama canım nası anladın idrar yollarını iltihaplandırdığınıı doktora mı gittinn??? eğer doktora gittiysen bebek düşünüyorum ona göre hap verin deseydin bitanem yaa. bence kafana göre bitkiler kullanma. ters tepkili olanlar da var sonuçta. ama istersen bi aktara git bebek için bitki istiyorum de hayıt+civanperçemi+aslanpençesi falan al. bunlar inşallah iltihabı da söktürmene yardımcı olur.
daha once bu sıkayetlerden gıtmıstım. ıdrar yolları dedıler yıne aynı sıkayetler var. ahh ahhhhhh:çok üzgünüm::çok üzgünüm: sıırtın kucuk bır ılcesınde kalıyorum aktar ne gezer buralarda sadece mahalle bakkalı vara.sa.s. neyse kendımı sıcak tutuıp cekecegım artık. doktorlarda nasıl olsa hamıle degılsın der ılac verır. karsımdada saglıkocagı varda. doktorla samımıyız. ne dıyecegını bılıyorum yanı. cevabın ıcın tesekkur ederım. sanada yarın ıcın dua edecegım ınsaallah agrısız acısız gecer rahım fılmın. bu arada bızı de bılgılendır nasıldır nasıl yapılıyor dıye . belkı bızede gereklı olur en azından bılgımız olsun
tesekkur ederim canim. 2.5 yillik evliyim 3 ay bitti denemeye baslayali. ne zaman denemelere basladik adet dongum bozuldu. normalde 2 gun once yada sonra olurdum en fazla. simdi 1 hafta one atar oldu 2 aydir. en son 28 kasimda oldum. belkide yine erken adet olacagim icin belirtidir bu diye dusunuyorum. carsamba test yaptim negatifti cunku. olmazsa ocak ayinda dr ye gidicem. sende durumlar nasil?
kızlar ya yanımdaki adet olmuş demezmi 2 gün sonra arkamdan seni bekliyorum sinir oldum ama ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?