En erken hamilelik belirtileri

cücüüümmm happy birthday hihoyyythihoyyyt

cansuuuu kan testi yaptııırrrrrrr...

umarim rahim filmin temiz cikar.iliskideki agri fazlamiydi? yani bende de agri deilde bazen karnin alt kisminda baski gibi bi dolgunluk hissi oluo. henuz hic jinekolaga gitmedim:S acikcasi korkuorum da ama mecburen gidicem evlenmeden once ufak tefek kistlerin oldugunu soylemistin bunlar rutin kontroldemi cikti yoksa belirti vermisler miydi? ayy ne cok soru sordummm

canım ya çok sağolun desteğniz için

zeyneeeppp boşwer bebeğiiimm..sengözlerimebaksanabaman cahil cahil konuşmuş işte..sen gönder buraya saçunu başunu yolarussskaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

canımm çok fazla olmasa da çok zorlanıyodumm baskı oluyoduu yanları acıyodu falan afedersin. muayenede belli oldu. alt kısımda baskı bendede oluyo arada doktora sormuştum yumurtalar oluşunca olur demişti. bende çok korkuyodum muayeneden zaten ilk muayenemde de ağlayacaktım nerdeyse ama yaradan okadar acı çekmiştim. şimdi de her muayenemde sıçrıyorum psikolojik olarak diğeri gibi olcak diye korkuyorum. yumurta takibinde gün aşırı doktora gidip muayene oluyosun canım. inşallah sana gerek kalmadan hamiş olursunn. kistlerim karından bakılan ultrasonla görüldü. bana bide böbrek altı ultrason çekildi. onda evire çevire heryerine bakıyo doktor ve daha net belli oluyo kistlerin adeti falan. sor güzelim sorrr sora sora öğreniyos herşeyi burdaa.

tesekkur ederim canim verdigin bilgiler icin.aklima geldikce sorarim bakalim bu ayki adetimi olayim bitsin dr ye ben de gidicem. baya geriliorum ama yapacak bisey yok umarim hepimiz en kisa zamanda bebislerimizi kucagimiza aliriz...

kızlar arada moralim bozuyor kopuyorum siteden... çok moral bozucu şeyler de yazmak istemiyorum.
sizlerin de morali bozulmasın diye.. 5 aydır istiyorum ben de bebeğimizi.. Bu ay gelecek insallah :) diye avunuyorum da..

gerçekten günlerin geçmesini beklemek.. yok yumurtayı kaçırmamak için..bebek için ilişki vs...
ne zor işlermiş... Allah bebek isteyen kimseye aratmasın...

kızlar yani yumurtlama gününü de boş geçirmedim ama olmadı işte Allah bilir..

TV de Çağla Şikel de bebek istiyordu.. şimdi 1 aylık hamileymiş.. Ne şanslılar ya..
Bir ay önce istedi sonra hemen oldu...

Amin canım Allah hepimize hayırlı sağlıklı akıllı evlat nasip edecek biraz sabır tubacım dertleşmek için varız sen sıkılmadan yaz bizler konuşmazsak eşlerimize yansıtıyoruz ve başlıyor huzursuz günler oyüzden bizden sır çıkmaz kaydirigubbakcemile3
Anlat anlatabildiğin kadar seninyaşadıklarını bizde yaşıyoruz ama bizler aile gibi olduk kaydirigubbakcemile5

kızlar ben gene geldim gamyoncuiremsu
Kan testi yaptır demeyin benim hiç hevesim kalmadı durumu şöyle özetleyim :

(Adet gecikmesi = 1gün)

senağlamasenağlama​

cansumm ya bugün kan testi yaptırıcaktın yada idrar testi için bikaç gün daha beklicektin..tatlım warsa da şimdi çıkmayabilir idrarda biliyosun..ümitsizliğe düşme,çok da ümitlenme..sakin bekle..lütfen hayatımmmm

Kızlar zaten samimiyetinize çok inanıyorum..... Dualarımda sitedeki tüm arkadaşlar için.....

Sizlerin hamilelik haberlerine cok seviniyorum..henuz benım de erken üzülmem için ben de farkındayım ama işte bebekleri çok sevınce ..olmayınca üzülüyoruz. ve hepimizin çevresi stres yapıyor...
bir yeni yıl daha geldi ona bile sevınemıyorum.. Hep hayalim bebek olursa diyeydi...

Gerçi haberlerdeki hasta , hayırsız evlatları görünce farkediyorum...

Allah bizlere hayırlı-vefalı-sağlıklı bebekler nasip etsın..

Sakinim be canım ama işte ufakta olsa bi umut vardı o da gitti demek ben yumurtlayamamışım hakkatten ((((((((
Ya silik çizgi bile yok yarım saatten beri bakıyorum..Neden hamile olanların adet gününde çıkıyıo bende neden çıkmıyo ki (((

Gerçi hamişş değilim neden çıksın kii ((((((((((

canıımmm bebeği düşünerek ilişki yapmak yasakkkkkkkkkkkk:mymeka:

hayatım hamişşlerin bi kısmı da adet gününde negatifi görüncek önce üzülüyo,sonra bikaç gün sonra bi test daha yapıyo we pozitif çıkıyo..üzülmek için erken daha...

ya kısım bakma sen çağlaya mağlaya onlar kimbilir ne yöntemler uygulamışlardır. çocuk istiyorum demezdi ki olmaz falan diyee biliyodur kesin olduğunu sonra demiştir öyle. sinir oluyorum o nursuz karıyaa ıykkkklava:

kızlar ben gene geldim gamyoncuiremsu
Kan testi yaptır demeyin benim hiç hevesim kalmadı durumu şöyle özetleyim :

(Adet gecikmesi = 1gün)

senağlamasenağlama​

kız alemsinnn bu ne böyle kendi testinmii:roflol::roflol: kusura bakma canımm kopardın beni :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…