selam kızlar nasılsınız CANSU ya bir test yapsana sen ya kesin hamilesin gibime geliyor gecmiş olsun bayagı korku atlatmışsınız mevlutunu de Allah kabul etsin bu arada arkadaslar bugun benim dogum gunuummm:1rolleyes:hihoyyyt
zeynepcimmmm takma yaa dengesiz insanlarııııııııı.
Zeynep sen onlara desene be gülüm ben biraz ara vercem çocuk çalışmalarına de. Bi bahane bull sustur şu kızıı. Ya da gönder buraya biz bi ifadesini alalım onun :)
umarim rahim filmin temiz cikar.iliskideki agri fazlamiydi? yani bende de agri deilde bazen karnin alt kisminda baski gibi bi dolgunluk hissi oluo. henuz hic jinekolaga gitmedim:S acikcasi korkuorum da ama mecburen gidicemevlenmeden once ufak tefek kistlerin oldugunu soylemistin bunlar rutin kontroldemi cikti yoksa belirti vermisler miydi? ayy ne cok soru sordummm
kızlar arada moralim bozuyor kopuyorum siteden... çok moral bozucu şeyler de yazmak istemiyorum.
sizlerin de morali bozulmasın diye.. 5 aydır istiyorum ben de bebeğimizi.. Bu ay gelecek insallah :) diye avunuyorum da..
gerçekten günlerin geçmesini beklemek.. yok yumurtayı kaçırmamak için..bebek için ilişki vs...
ne zor işlermiş... Allah bebek isteyen kimseye aratmasın...
cansumm ya bugün kan testi yaptırıcaktın yada idrar testi için bikaç gün daha beklicektin..tatlım warsa da şimdi çıkmayabilir idrarda biliyosun..ümitsizliğe düşme,çok da ümitlenme..sakin bekle..lütfen hayatımmmm
kızlar arada moralim bozuyor kopuyorum siteden... çok moral bozucu şeyler de yazmak istemiyorum.
sizlerin de morali bozulmasın diye.. 5 aydır istiyorum ben de bebeğimizi.. Bu ay gelecek insallah :) diye avunuyorum da..
gerçekten günlerin geçmesini beklemek.. yok yumurtayı kaçırmamak için..bebek için ilişki vs...
ne zor işlermiş... Allah bebek isteyen kimseye aratmasın...
Sakinim be canım ama işte ufakta olsa bi umut vardı o da gitti demek ben yumurtlayamamışım hakkatten((((((((
Ya silik çizgi bile yok yarım saatten beri bakıyorum..Neden hamile olanların adet gününde çıkıyıo bende neden çıkmıyo ki(((
Gerçi hamişş değilim neden çıksın kii((((((((((
kızlar yani yumurtlama gününü de boş geçirmedim ama olmadı işte Allah bilir..
TV de Çağla Şikel de bebek istiyordu.. şimdi 1 aylık hamileymiş.. Ne şanslılar ya..
Bir ay önce istedi sonra hemen oldu...
kızlar ben gene geldim gamyoncuiremsu
Kan testi yaptır demeyin benim hiç hevesim kalmadı durumu şöyle özetleyim :
(Adet gecikmesi = 1gün)
senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?