En erken hamilelik belirtileri

Ndk cımm çok haklıısın... Ünlülerin özel doktorları vardır... Bir yöntem bulmuştur..

Hayırlısı işte.... Kızlar ya bebek için ilişki olmaz ama... insan üzüntüden istemıyor bu sefer de hıc bebiş olmuyo :)

Canculck

kız alemsinnn bu ne böyle kendi testinmii:roflol::roflol: kusura bakma canımm kopardın beni :roflol:

Ay sen gülünce bende başladım şimdi hahahahahahahahahaha delikafaduldensırnaşık şey evet benim testim öğlende yapmıştım sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:

Son düzenleme:
Canculck cım mesajım yarım kalmış..
canım böyle tek çizgi görsek de.çizgi önemsiz... bir zaman sonra mutlaka çift olacak...
en sonra da seneye bebişlerimizin 3 aylık resmini link e koymak nasip olacakk.. göreceksinn

Ay sen gülünce bende başladım şimdi hahahahahahahahahaha delikafaduldensırnaşık şey evet benim testim öğlende yapmıştım sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:

ne alemsin 1 gün geçmeyle çıkmayabilir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 testi görünce az gülmedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Tuğbacım ağzından bal damlıyo senin ay inşallah inşallah ama bu günün üyesi olarak NDK yı seçiyorum acayip güldürdü beni kalmadı sıkıntı falanda :lepi: alkışlar ndk ya kız asıl sen alemsin drama yapmıştım ben orda yaaa sırnaşık şey çaktırmasaydın keşke hahaha sırnaşık şeysırnaşık şey

cansucumm allahtan gerekli malzemenin resmini koymamışsın allah muhafaza konunun kapanması kaçınılmaz olurdu :)))))))))))

cansucumm allahtan gerekli malzemenin resmini koymamışsın allah muhafaza konunun kapanması kaçınılmaz olurdu :)))))))))))

ahahahahaha kız o kadar da değil tamamen masumane ve drama dolu bir mesajdı benim ki eğer bi hatamız varsa moderatörlere sesleniyorum affola xD

İyi oldu iyi sizi güldürdüysem ne mutlu bana kaydirigubbakcemile3

ya tubacık nerde kıslarrr bilenler görenlerrr duyanlarr tutsun şu kızı kolundan getirsinnnkaydirigubbakcemile hastamı yoksa yaa:çok üzgünüm:

teşekkur ederı eceizmir inşallah bizim bebeklerımız olacak bende çağla şikelin hamile duyduğumda biraz üzüldüm bak kadın hemen hamile işte şans napalım allah büyüktür

Kızlaar ya benim adetime 4 gün var kasığımda ara ara batmalar oluyo varmıdır sizce bişey

canım ya bebimde 7 gün var aynısı bende de oluyor psikolijdir diye korkuyorum kan testi yaptırsam pazartesi çıkarmı acaba ben daha hiç yaptırmadım bugüne kadar olmazsam eğer pazartesi yaptırmayı düşünüyorum sende başka belirti varmı adet belirtisi falan

kıslarr yarın sabah rahim filmine gidiyorumm elim ayağım titriyoooo dua edin bana nolur (

cnm inşallah hamilesindir.ben günümümn geçmesini beklicem korkuyorum şimdi tahlil yapmaya cesaretim yok.hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm:teselli:

ndk bebiiiimmm relaaaax....bak gözünde büyüttükçe kendini kasıyosun..kastıkça da canını acıtırsın anca..film çekilcei zaman gözünü kapa..we seni bukadar uğraştıran sıpayı düşün..öp kokla onu..onu hayal ederken zamanın nası geçtiini bilem anlamıcaksın..bitti dicek doktor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…