hayatım hamişşlerin bi kısmı da adet gününde negatifi görüncek önce üzülüyo,sonra bikaç gün sonra bi test daha yapıyo we pozitif çıkıyo..üzülmek için erken daha...
kız alemsinnn bu ne böyle kendi testinmii:roflol::roflol: kusura bakma canımm kopardın beni :roflol:
Ay sen gülünce bende başladım şimdi hahahahahahahahahaha delikafaduldensırnaşık şey evet benim testim öğlende yapmıştım sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:
Canculck cım mesajım yarım kalmış..
canım böyle tek çizgi görsek de.çizgi önemsiz... bir zaman sonra mutlaka çift olacak...
en sonra da seneye bebişlerimizin 3 aylık resmini link e koymak nasip olacakk.. göreceksinn
İçinden ne geliyor peki zuzummm ne diyorsun sence ben ???
cansucumm allahtan gerekli malzemenin resmini koymamışsın allah muhafaza konunun kapanması kaçınılmaz olurdu :)))))))))))
maviş benimde adetime 5 gün var ve seninki gibi kasıklarıma aradabir sancı giriyor.acaba bişey varmıdır die düşünüyom bendeCADIARZUKızlaar ya benim adetime 4 gün var kasığımda ara ara batmalar oluyo varmıdır sizce bişey
Kızlaar ya benim adetime 4 gün var kasığımda ara ara batmalar oluyo varmıdır sizce bişey
cnm inşallah hamilesindir.ben günümümn geçmesini beklicem korkuyorum şimdi tahlil yapmaya cesaretim yok.hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm:teselli:canım ya bebimde 7 gün var aynısı bende de oluyor psikolijdir diye korkuyorum kan testi yaptırsam pazartesi çıkarmı acaba ben daha hiç yaptırmadım bugüne kadar olmazsam eğer pazartesi yaptırmayı düşünüyorum sende başka belirti varmı adet belirtisi falan
birde kan testinin sonucunu ne kadar zanabda verirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?