En erken hamilelik belirtileri

akrepcim çok geçmiş olsum canım inş. hamil hamerlerini alırız tatlım ndkcım sana çok geçmiş olsun rabbim inş.bebişini versin sana

benimde salı günü adet günüm henüz belirti birşey yok bu sabah çok ağladım kim ne derse kafaya takıyorum sonra azarı yedim kocadan sen bana yetiyorsun olmazsa olmaz diye

benimde salı günü adet günüm henüz belirti birşey yok bu sabah çok ağladım kim ne derse kafaya takıyorum sonra azarı yedim kocadan sen bana yetiyorsun olmazsa olmaz diye

canım yaa kafaya takınca olmadığını biliyosun neden kocişinide üzüyosun yapma böyle bak kafaya takma nasıl olucak

zeynepcim ama suan seninki cok normal korunmussun 1 yıl bu korunma en az 6 ay önce bırakılırsa cocuk olabilirmis yani korunmayla arada en az 6 ay gecmeliymiş

bakma sen deryaya takma diye sana teselli verir ama takmamanın mümkün olmadıgını o senden benden iyi bilir bitanedir o :)))))))))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…