En erken hamilelik belirtileri

kızlar herkes susuyo valla herkes gün bekliyo denecek bişi yok demi :)))))))))))))))))))))) cok heycanlı bi bekleyiş içindeyiz allah bosa cıkarmasın cok heycanlıyım ben 1 gün oldu doktor bide hap aldırmıstı onuda 1 hafta sonra kullanacakmısım bebek düşmemesi için miş teyhoooooooo bebek olcakta düşmemesi için ilac kullanıcam :))))))))))))))))))))))))) ama bu bi hafta sonra ilac kullanmak için sabırsızlanıyorum :)))))))))))))))))))))

Merhaba ben de aranıza yeni katıldım 7 aydır deniyoruz ama bebek olmadı henüz. doktorum herşeyin normal olduğunu söyledi, rahim filmi, hormon testleri ve eşimin sperm durumu herşey normal ama henüz bebekten haber yok çok üzülüyorum ama umutsuz deilim.

01umudum var hasgeldin canım durumuna üzüldüm ama sorun yokmus cok sükür sen denemelere devam et verie allah üzme tatlı canını bak en yakın zamanda hamiş haberini alırsın bide kac yıllık evlisin canım 7 aydır istiyomusun bundan önce korunmusmuydun

kızlar ben 30 kasımda düşük yaptım...korunmana gerek yok dedi dr..devam yani...şimdi de 2-3 gündür özellikle afedersiniz alt tarafa ara ara sızı vuruyor resmen böle belirtisi olan var nı???bide belim kopacakmış gibi..bunların hamilelik belirtisi ile ilgisi olabilir mi???
aslında rahatım belirti falan aramıyom ama aşağı vuran sızı nedendirki....

mehtap merhaba canım öncelikle adetine kac gün var bide canım ade belirtilerin nelerdi genelde bide :)))))))) cok kendini dinleme derim bende bebek beklerken kesin hamilemiyim ne dedim kasıklarım agrıdı canım bişiler cekti sonra baktım adet oldum kendini fazla dinleme sadece önceki adetindeki belirtilerinle bi karsılastır ama birsürü seyler yazıyolar kimsenin belirtisi kimseye uymuyo eniyisi adeti beklemek olmuyosa test yapmak canım

nette kimyasal gebelik diyor ama benim dr kimyasal gebelik die bişi yok dedi...oluşumunda bir hata vardır ondan olmuş dedi...testlerim mükemmel çıktı....işte bu mükemmel lafı tüm stresimi aldı gitti şükür:) belirtiye falan bakmıyorum....ama bu sızıları merak ettim bazen hiç hoş olmuyor...
sat 27 kasım idi 30 kasımda düşük oldu bu nedenle tam adetimi bilmiyom....1 hafta falan var herhalde....

selam kızlar
NDK ve YÜZDEYÜZAKREP canlarım gecmiş olsun inşallah emeklerinizin mukafatını verir Allah ım hakkımızda hayırlısıa.s.

gecmiş olsun canım ne guzel hamile kalabildigini biliyorsun inşallah cok bekletmeden bebişin gelir tekrara.s.

benıde lısteye ekleyın lutfen...uzun zamandır sıteyı takıp edıyorum. ama yenı uye oldum.benım bıe tane oglum var.ikincı ıcın ugrasıyoruz.5 aydır....

bende yeni katiliyorum araniza..sat 1 aralik 9. ve 17 arasi sürekli denedik..umarim tutmustur 6 aydir deniyoruz..kasiklarimda ve karnimin alt tarafinda acaip agriilarim var pantolon bile giyemiyorum daraliyorum.cok fazla gegirtim ve bas dönmem var..bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi? birde ben almanya yasiyorum ve burdaki doktorlar kan tahlili yapmiyor? neden acaba? daha adetime 10 gün var idrar icin erken napicam bilmiyorum..kasiklarim belim cok agriyor?
bide 9- 17 arasi yeterli mi sizce yada devam mi etmek gerekiyordu?

slm kızlar...gecen ay cok umıtlendım 5 gun adet gunum gecıktı.hamıleyım sandım 3 gun test yaptım. sonuc - .bakalım bu ay ne olacak..30 aralıgı beklıyorum...oglumda bu kadar ugrasmamıstık.istedıgımız ılk ay olmustu...hayırlısı ne dıyelım .Allah herkese annelık duygusunu tattırır ınsallah...

merhaba ayse ...bence ıdrer tahlılı ıcın gununun gecmesını bekle...kan tahlılı daha once sonuc verıyo..

kızlaaar ben geldiim nasılsınız neler yaptınız??
Bu gün benim doğum günüüüm...Dün bahsetmiştim hastaydım akşam hastanelik oldum gce 12 ye kadar hastanede serum yedim (( fena üşütmüşüm..Serum takılmadan önce kan testi yaptırdım doktora gebelikten şüphelendiğimi söyledim..Ama ne yazıkki sonuç negatif... ((((((((( ama o kada hastaydımki onu görecek gözüm yoktu..Şİmdi iyiyim ailem ve eşim bana çok güzel sürprizler yaptı ve doğum günümü kutladım..mumlarımı üflerken herzamanki dileğimi tuttum..Ve bir kez daha şükrettim rabbi,me sağlığım geri geldi ve ailem yanımda diye :))))Allahım kimseyi mutsuz etmesin..sevdiklerimiz hep yakınımızda olsun :))

ndk ne yaptı bu arada geçmişi okuyamadım emen size yazmaya saldırdım ?? atlattımı ne demiş doktor ??

merhaba canım ben yenı uye oldum.once gecmıs olsun sonrada dogum gunun kutlu olsun...tum dıleklerınde kabul olur insalllah...

arkadasım 309 sayfa da falan ıstersen oku bıraz uzun anlatması ayrıca akrep arkadasımızınkıde var.......... ayrıca yenı yasın kutlu olsun

kaydirigubbakcemile2 nıce senelere canım. umarım bu sene butun dıleklerın kabul olur :))))cokacimcoook

kizlar adet gunu gecmeden hamilelik testi yapilmaz mi? yani idrardan belli olmaz mi? illaki adet tarihinin gecmesi mi beklenir? bu arada cansuclk gecmis olsun ve dogum gunun kutlu olsun :)

merhaba canım, bazen farklı zamanlarda yumurtluyabiliyorsun. eczanelerde kolayca bulabıleceğin yumurtlama testlerı var, alıp kullanırsan emın olduğun zamanlarda calışma yapabilirsin. ama anlattığın elirtilerden çok umutlandım umarım tutmustur. gerci bu belirtiler için cok erken ama belki sende erken vermiştir bu belirtileri. ama kesmeyin devam edin çalışmalara :))) hadi kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…