kızlar ben 30 kasımda düşük yaptım...korunmana gerek yok dedi dr..devam yani...şimdi de 2-3 gündür özellikle afedersiniz alt tarafa ara ara sızı vuruyor resmen böle belirtisi olan var nı???bide belim kopacakmış gibi..bunların hamilelik belirtisi ile ilgisi olabilir mi???
aslında rahatım belirti falan aramıyom ama aşağı vuran sızı nedendirki....
kızlaaar ben geldiim nasılsınız neler yaptınız??
Bu gün benim doğum günüüüm...Dün bahsetmiştim hastaydım akşam hastanelik oldum gce 12 ye kadar hastanede serum yedim(( fena üşütmüşüm..Serum takılmadan önce kan testi yaptırdım doktora gebelikten şüphelendiğimi söyledim..Ama ne yazıkki sonuç negatif... ((((((((( ama o kada hastaydımki onu görecek gözüm yoktu..Şİmdi iyiyim ailem ve eşim bana çok güzel sürprizler yaptı ve doğum günümü kutladım..mumlarımı üflerken herzamanki dileğimi tuttum..Ve bir kez daha şükrettim rabbi,me sağlığım geri geldi ve ailem yanımda diye :))))Allahım kimseyi mutsuz etmesin..sevdiklerimiz hep yakınımızda olsun :))
ndk ne yaptı bu arada geçmişi okuyamadım emen size yazmaya saldırdım ?? atlattımı ne demiş doktor ??
bende yeni katiliyorum araniza..sat 1 aralik 9. ve 17 arasi sürekli denedik..umarim tutmustur 6 aydir deniyoruz..kasiklarimda ve karnimin alt tarafinda acaip agriilarim var pantolon bile giyemiyorum daraliyorum.cok fazla gegirtim ve bas dönmem var..bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi? birde ben almanya yasiyorum ve burdaki doktorlar kan tahlili yapmiyor? neden acaba? daha adetime 10 gün var idrar icin erken napicam bilmiyorum..kasiklarim belim cok agriyor?
bide 9- 17 arasi yeterli mi sizce yada devam mi etmek gerekiyordu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?