En erken hamilelik belirtileri

merhaba asucum. belki hormonlarında bi bozuklus olmus olabilir. basıt bı kan testı yaptırabılırsın aslında. en azından bırtanesini basarmışsın ne kadar sanslısın. ınsallah ıkıncıyıde tutturursunuz canım. hoşçakal

tesk ederim patricia bende ümitliyim insallah hamileyimdir..olmazsa birdahaki ay tutar insallah. bu ay 30 araligi bekleyen bir cok kisi var..insallah yeni yila güzel haberlerle gireriz.

buketcim adet günün gecsin hatta adetin 3 gün fealn gectiğinde idrar testi dogru cevap verebilir ama kan testi yaptırmak istiyorsan cinsel iliskiden 10 yada 12 gün sonra yani adetine daha gelmeden kan testi yaptırabilirsin caım

ndkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
klava:klava: sen cadııııı benı catlattın catlattın he, insan bı net cafeye gırer yazar ıkı satır:)))))))) eee o kapalı olan tup acıldımı canım??? en azından bırı acık. bak sana dıyorum bu ay tuturacaksın. hadı sana geçmış olsun.
bende bu gun ıcımden geldı bı kan tahlılı yaptırayım bakayım prolaktın ne alemde dedim:1shok: maalesef cıkmıs yıne. doktorum yoktu gorusemedım. galıba bır kaç ay daha beklıcez e anca duser normal rakamlara ,, eh benımde hafta sonum boyle gectı işte, ceylanda cok merak ettı acaba sms çeksemmı ona seb-nın durumu gecmı oldu kocası kızarmı acaba:uhm:

bayanlar bende bu ay beklıyorum bakalım kısme yenı yıla guzel bır haberle gırerız inş. umutluyum benım gecen aykı adet gunum 21 kasım bu hafata cok onemlı inş. hamişim dir..=))

Oglum olduktan sonra spıralle korunduk.5 ay once cıkarttırdım.epey zor oldu.anestezı ile aldılar.ipinı bulamadılar.sanırım cok ugrastıkları için hemen olmadı.bakalım artık bu ayda olmazsa doktora gıdecegım.bakalım artık.adetıme 9 gun var ama bes gundur goguslerım şiş.bırde sık tuvalete cıkıyorum...gercı artık bunlarada guvenemıyorum çogu psıkolojık...hayırlısı artık ne dıyelım....

Benim sat 2 aralıktı yani şimdi kan testi yaptırsam sonuç doğru çıkar m?5gün önce antibiyotik kullanmam gerektiği için kan testi yaptırmıştım %001 çıkmıştı.Şimdi biraz kasıklaıma ağrı girdi çok istiyorum belki de ondan.

asu1984 canım nasıl spiral tattırırsınız anlamam neden kendini riske atıyosun ver prazeryatifi eşine o kullansın bak şimdi derdine sen düsmüssün arkadaslar korunmayın böle seylerle hapmıs spiralmis tehlike dogal yollarla korunun

naksen hemen bi tahlil yaprır tabiki cıkar bide istersen şimdi gidemessen doktora kantahlili için söle eczaneden eşin bi gebelik testti alsın bi bak canım cok gecmiş adetine ay kıs hamilemisin ne merak ettim

3 ocakta adet olmam lazım.daha 11 gün var sanırım.Bu arada geçen hafta idrar yolları enfeksiyonundan dolayı tahliller yaptırdım kan testinde %001 çıkmıştı.

haaa anladım canım kusura bakma insallah dediğin gibi intihap değildir bende acagı bekliyorum ocak 5 ine kadar bebek haberi bekleyen kac kişi var arkadaslar hadi liste yapallım birbirimizden haberimiz olsun herkes adet olacak günü yazsın liste yapalım nedersiniz

uzun zamandır siteye giremedim...
hamileliğim sonlandı.. bebeğin gelişimi durmuş çok sorunlu zamanlar geçirdim...
takdir buymuş.. kürtajıda yaşamış oldum allah bir daha yaşatmasın..
inşallah bir dahakine çok sağlıklı bir hamilelik yaşayacağım...
üzüldüm ama daha kötüleri olabiliceğini düşündüğüm için yinede şükrettim...
allahın izniyle herşey...
mart gibi yine hamileliğimi ilan edicem burdan inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…