En erken hamilelik belirtileri

canım benimde sat 5 aralıkdı bendede iki gün önce pembe lekelenmem oldu kasık ağrısyla birlikte kendim idrar testi yaptım negatifdi adet olcakmışım gibi ağrılaırm var şu anda ama adetime daha 15 gün var ve düzenli oluyorum hep yaptığım tette negatif çıkınca umudum kırıldı

Umudunu niye kıryorsun.Zaten kan testinde kesin sonuç çıkıyor.Onu da bu hafta yaptıralım bakalım.İnşallah Allah tüm isteyenlere hayırlı evlatlar verir.

nakresn senle aynı belirtileri yaşıyoruz ve tarihlermiz aynı hemen hemen bende meraktayım hemen bi idrar testi yapsana benimki negaitf çıktı belki senin pozitif olur

İdrar testine hiç güvenmiyorum çünkü geçen hafta idrar yolları iltihabı böbreğime ağrı yapınca acilde idrar tahlilinde gebeliğe baktılar pozitif çıktı ertesi gün kan tahlilinde negatif çıktı.Zaten o kadar erken tarihte belli olmazdı.En güvenilir olanı bu hafta içinde yapılan kan tahlili bence.Deneyimli arkadaşlar bize yardımcı olsunlar lütfeeeeeeeeen

evet bende güvenmiyorum bende 3 ay önce gecikmiştim yaptım pozitifdi testim ama kanda negatif çıktı bende bi kanamda oldu iki gün önce belirtiler ilk defa bu kadar şiddetli ama psikolojikmi bilmiyorum göğüslerim şişti kasık ağrım var adet olcak gibi kafam çok karışık ama kaptırıp hayal kırıklığına uğramak kötü bişi

Dua edelim olsun inşallah.Bir de biz pozitif sonucunu alınca kayınvalideme eşim okul arkadaşlarına haber verdi.Sonra kayınvaldeme olmadığını açıkladık.Ama içimdeki his inşallah beni yanıltmayacak.

Dua edelim olsun inşallah.Bir de biz pozitif sonucunu alınca kayınvalideme eşim okul arkadaşlarına haber verdi.Sonra kayınvaldeme olmadığını açıkladık.Ama içimdeki his inşallah beni yanıltmayacak.

işallah canım bebiş vardı içinde ben nedense bu ay ihtmal veremiyorum kesin yanılıyorum diye düşünüyorum hayırlısı artık

canım cok uzuldum ya bitanem ne guzel hamile haberine cok sevinmiştik Allah ımın takdiri hayırlısı buymus demekki canım inşallah korunmayı bıraktıktan sonra tekrardan hamile kalırsın üzülme canım:teselli:

masustan çok geçmiş olsun canım üzüldüm.dilerim bir daha böyle acılar yaşamazsın.İnşallah martta da o güzel haberlerini alırız.kendine çok iyi bak canım.
ndkcim ve akrepcim geçmiş olsun.

buradaki bütün arkadaşlar İnşallah 2009 hepinize uğurlu gelsin ve hamile kalın.ocak gelmeden adet tarihi gelenlerde İnşallah yeni yılı bebişlerinizle birlikte karşılarsınız.

akrepcim merakediyordum bu kiz ne yapti nasi gecti diye ama yazmissin zaten okudum. oh iyi kurtuldun.hadi hayirlisi belki 1 hafta sonra ilk belirtiler baslar hee

kizlar bu ay ovulasyon testi ile hesap ettim pazar günü 14 aralik ta yumurtlamisim tabi bunu degerlendirdik. Simdi yumurtlamaninn 7. günü ve dün turuncu hafif bir leke geldi bu sabahta aynii sekilde ama ögleden sonra ve aksam resmen kanli lekenme oldu 2 kere acaba diyorum bebisin rahime yerlesmesimidir. yoksa olamazmi. bilgisi olan lara duyrulur. Bana bi fikir verin anacim bekliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…