En erken hamilelik belirtileri

Günaydınlar kızlar..

Merhabalar öncellikle MASUSTAN acını anlayabiliyorum Seninle olduğumuzu bilmeni İstiyorum..Çok geçmiş olsun Allah tekrarından korusun

NDK cim film heyecanını bitirdik çok şükür iyi geçmiş İnanıyorum bu ay Başaracağız

YEŞİLDENİZ nerelerdeydin unuttun bizi zannettim umarım İyisindir

DERYA002 İyi haftalar

Bol hamişli günler Dİleğiyle....

günaydın kızlar. gçmişi yeni okuyabildim. ndk ve yüzdeyüzakrep canlarım çook geçmiş olsun. Allah çabalarınızı boşa çıkartmasın inşallah. eceizmir seni de tebrik ederim canım Allah hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inşallah. bende aynen devam ediyorum kızlar çalışmalara devam yani. yıl sonu malum işler baya bi yoğun gün boyunca gelemem yine ama sizden ii haberler bekliyorum. byeee

mrb vefalı arkadaşım. sizi unutmak mümkünmü untmadım ama hafta sonları evde net yok o yüzden gelemiyorum. arada bi uğrayıp ecee diyip gidiyorum. yukarıdada yazdığım gibi yıl sonu işler felaket yoğun. onlarla uğraşıyorum. sen nasılsın hayat nasıl gidiyor.:1hug:

MASUSTAN canım sanada çok geçmiş olsun. Vardır bunda da bir hayır demek lazım. demek ki böylesi daha hayırlı ki rabbim işlerin böyle tecelli etmesini uygun gördü. "mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler" sen kalbini bozma sakın ben inanıyorum yakında yine güzel haberler vereceksin bize. dualarım seninle. kendine dikkat et.

kızlar ya sitedemi sorun var sayfalar donuyo benim şimdi sonlandır diyorum sonlandıramıyorum bile başka sitelerde olmuyo ((((((

canım benim tşk ederim iyiyim bu ay pek bişey denemiyorum rahatım geçen ay neler neler denedim Allah istemeden olmuyor Herşeyin hayırlısı Dilerimki rabbimden kucaklarımıza sağlıklı evlatlarla Doldursun Yeni yılda..
Bİzim yıl sonu hesap tahsilat işleri çok yoğunuz fırsat buldukça hergün giriyorum :1hug:

Öpüyorum seni İyi çalışmalar..Hep aklımdasın Görüşürüz Mutlu haberlerle gel İnşallaha.s.

günaydınn kıslarrr geçmişi okuyamadımmm yeni hamiş var sanırımm tebrik ederimmm...

masustan bebeğini kaybetmişş (((( çok üsüldümmm off ne denirkiii...

İnşallah canım benim Allah gönlüne göre versina.s.Tekrar geçmiş olsun..

günaydın kızlar nasılsınız

masustan geçmiş olsun canım rabbim hayırlısını versin
ndk canım bu ay bekliyoruz artık hayırlısıyla
akrepçim sana da geçmiş olsun canım

Teşekkür ederiz İyiyiz sen nasılsın seni ilk defa anımsıyorum dustubak yenisin topicte sanırım Enyakın zamanda hamiş kalman dileğiyle..:1hug:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım

masustan çok geçmiş olsun canım rabbim sağlıklı evlat versin
ndk canım korktuğun kadar yokmuş demekki çok geçmiş olsun bu ay bkliyoruz artık bebiş

şuan ağrım sızım yokk çok şükürr ama ara ara kanama oluyooo. geçecek inşallah gelecek bebişlerrrr ikiz ikiz gelecekk sağolun kısalrrr desteğiniz içinnn...

Artık cinsiyetleri tahmin etmeye başladık ndkcim bizim bu gidişatımız ne olacak :)) uzmanlaştık bu yaştan sonra tıp okuyacağım yakında:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…