Artık cinsiyetleri tahmin etmeye başladık ndkcim bizim bu gidişatımız ne olacak :)) uzmanlaştık bu yaştan sonra tıp okuyacağım yakında:)))))
uzun zamandır siteye giremedim...
hamileliğim sonlandı.. bebeğin gelişimi durmuş çok sorunlu zamanlar geçirdim...
takdir buymuş.. kürtajıda yaşamış oldum allah bir daha yaşatmasın..
inşallah bir dahakine çok sağlıklı bir hamilelik yaşayacağım...
üzüldüm ama daha kötüleri olabiliceğini düşündüğüm için yinede şükrettim...
allahın izniyle herşey...
mart gibi yine hamileliğimi ilan edicem burdan inşallah...
Arkadaşlar bugün test yaptım ve hamileyimmm..
ceylan cnm bana diyosan ben sürekli yazılanları takip ediyorum.geçenlerde adetime 4 gün kala test yaptım bende çıkmadı.yarın veya öbür gün hastalanmam lazım bakalım hayırlısı.hepimiz için her zaman dua ediyorum.allah bizi bebişlerimize kavuştursunndk biz kime seslensek kaçıyor Angel de kaçtı anaaaaa buket ses 1-2
bu ay cidden çok şartladım herhalde belirtim hiç yok
Bizimde 1 ay oldu bakalım.ama çocuk yapalım diye bir niyetle değil öyle gelişti yani. Belitlileri okuyorum hepsi var ama galiba psikilojik
bu ay adetimi bekliyorum sonra test yapıcam:)
bel ağrısı
akıntı
mide ağrısı
mide bulantısı
mide ağrısı
kasıklarda ağrı
eklem yerlerinde ağrı
şişkinlik
her gün hamilelik ile ilgili rüyalar
Artık cinsiyetleri tahmin etmeye başladık ndkcim bizim bu gidişatımız ne olacak :)) uzmanlaştık bu yaştan sonra tıp okuyacağım yakında:)))))
Bizimde 1 ay oldu bakalım.ama çocuk yapalım diye bir niyetle değil öyle gelişti yani. Belitlileri okuyorum hepsi var ama galiba psikilojik
bu ay adetimi bekliyorum sonra test yapıcam:)
bel ağrısı
akıntı
mide ağrısı
mide bulantısı
mide ağrısı
kasıklarda ağrı
eklem yerlerinde ağrı
şişkinlik
her gün hamilelik ile ilgili rüyalar
merhaba bizde bebek düşüneli daha 1 ay oldu ama bende bazı belirtiler var ama sanırım bizim ki psikolojik bende de
kasık ve bel ağrısı
sürekli idarara çıkıyorum
bazen mide bulantısı
karnımda şikinlik ve sertlik
bide pazarda bi sebze gördüm aradan 4 gün geçti gece burnuma durup duruken o sebzenin kokusu geldi sabahta aynısı oldu
merhaba kızlar ben hala adet olmadım netten ovulasyon hesaplamaya girdim adet tarihim 24 çıkıyo beklicem bakalım hayırlısı herşey ama fena halde bel ağrım var karnım da arada ağrıyo ama bel ağrım daha fazla
aycankaya; yazdıkların hamilelik belirtileri gibi görünüyo..günün geçtimi weya nezaman???
canım bunlar hamilelik belirtileri inşallah hamilesindir ama pisikolojikte olabilir kan testi yaptır istersen
ılk deneyen arkadaslar hosgeldınız. benımde bu ay ıkıncı belırtılerın hepsı bendede olmustu hatta dahada fazlası. ama psıkolojıkmıs. ınsaallah sızınkınler psıkolojık degıldır hayırlı haberlerınızı beklıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?