En erken hamilelik belirtileri

yok abla ya daha günüm geçmedi 8 günüm var bekliyiorum:çok üzgünüm:

warmış daha canım..ben de bi 10 gün filan bekliycem..sabır ozaman canım..bi günün gelsin hele,olmazsan kan testi yaptırırsın kesin sonucu öğrenirsin...

kızlarr dün ablamdaydık..11 aylık bi minnoşu war..çatlak 2,5 aylık hamileymiş..:CüvCüv: :roflol:

warmış daha canım..ben de bi 10 gün filan bekliycem..sabır ozaman canım..bi günün gelsin hele,olmazsan kan testi yaptırırsın kesin sonucu öğrenirsin...

bende öyle yapıyorum zaten sabretmeye çalışyorum

sende umarım hamilesindir :CüvCüv:

hepınıze gunaydın....2 gun sonra dogum gunum hamıle olarak gırmek ısterdım....henuz test yapamıyorum.beklemedeyım...30 aralık adet tarıhım ınsallah hayırlısı olur...

yaaaaaaaaaaaahihoyyyt vayy beee daha birincini halletmeden ikinciye hamile kalmış heee. ne güsel yaaa... varmı belirtileriii

yok kuşş yaa..doğumdan sonra hiç adet olmamış zaten..bi arkadaşında oturuyolarmış,arkadaşı da bebek istiyo..günüm geçti test yapsammı derken bunun bi anda aklına düşmüş..ewde bi test wardı gidince bi yapim diye..durduk yere öylesine..anaamm bi bakmış pozitif..doktora gitmiş 2 aylık hamilesin demiş..ne belirti ne bulantı ne bişe..hiçbişe olmamış

yapmazlar mavişşşşşşşşşş, yaparlarmı hiçç :)) haydiii en yakın hastaneye koş yavrumm :))

vay beeeeeeee... istiyomuydu bariiiiii nasıl mutlumuuuhihoyyyt allah sanada nasib etsin tez zamanda inşallahhhh

kızlar benim nette hesaplattığıma göre adet tarihim ayın 24'ü çıkıyo ama ben bugünden itibaren bekliyorum umarım gelmez kırmızılar.belirti olarakta fena şekilde bel ağrım var karnımda ara ara ağrılar batmalar var.sizce nedir olabilirmi Hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…