En erken hamilelik belirtileri

canımmm hamilelik belirtilerine çok bensiyoooo, ama biliyosun regl de aynıı. az daha sabırrr bugün gelmesse yarın bi test yap çıkar inşallah.

sende rahim filminden sonra kanama olmuşmuyduuu???

Rüyamdada yılan ve kedi gördüm yılan kediyi ısırdı hiç zannetmiyorum deryacım ama yinede allahtan ümit kesilmez

canımmm hamilelik belirtilerine çok bensiyoooo, ama biliyosun regl de aynıı. Az daha sabırrr bugün gelmesse yarın bi test yap çıkar inşallah.

Sende rahim filminden sonra kanama olmuşmuyduuu???

çok az bi kaç damla kanama olmuştu canım zaten doktor tampon yapmıştı oraya ben eve gelince çıkartmıştım bi kaç damla daha gelmişti sonra kesilmişti

çok az bi kaç damla kanama olmuştu canım zaten doktor tampon yapmıştı oraya ben eve gelince çıkartmıştım bi kaç damla daha gelmişti sonra kesilmişti

benim solda tıkanıklık varmış o açıldı oyüzden kanama fazlaydı. şimdide ara ara siyah geliyoo yasakkelime inşallah tamamen temizlenmiştir canım yaa

vay beeeeeeee... istiyomuydu bariiiiii nasıl mutlumuuuhihoyyyt allah sanada nasib etsin tez zamanda inşallahhhh

henüz düşünmüyodu...yani normalde ikinciyi istiyodu ama ilki sezeryan we ablam biraz fazla kilolu doktor en az 2 sene bebek yok demişti..hatta öğrenince şok olmuş bi de korkmuş almak gerekirmi diye..ama hazirana kadar ilk doğumun üzerinden bi buçuk sene geçmiş olucağı için zararı yok demiş..ööle işte..aminn canımmm cümlemizeee

benim solda tıkanıklık varmış o açıldı oyüzden kanama fazlaydı. şimdide ara ara siyah geliyoo yasakkelime inşallah tamamen temizlenmiştir canım yaa

inşallahh kuşuumm...ay bidahaki ay ndkcıımm hamişş bi olcak yokssammmmm...

bak gördünmü ndk iyiki çektirmişsin filmi inş.canım bebişin bidahaki ay gelir

inşallahh kuşuumm...ay bidahaki ay ndkcıımm hamişş bi olcak yokssammmmm...

benim yumurtalarım tembelmiş geç oluşuyomuşş. bu ay da doktorum dinlenelim dedi iğne vermedi. bekleyelim kendi olursa olsun dedi olmazsa bidahaki aya tekrar devam etces. kendiliğimden yumurtlayabilirmiyim bilmiomm oyüsden bu ay pek umutlu sayılmam :1closedeyes:

slm herkese..uzun zamandır sadece takip ediyorum bu siteyi bende aranıza katılmak istedim..her ay kırmızıyı görmejten çok sıkıldım ben ya..Allah isteyen herkese bi bebiş nasip etsin..

slm herkese..uzun zamandır sadece takip ediyorum bu siteyi bende aranıza katılmak istedim..her ay kırmızıyı görmejten çok sıkıldım ben ya..Allah isteyen herkese bi bebiş nasip etsin..

canımm nezamandır deniyosunn nekadarlık evlisinn yaşın kaçç, tedavi sürecin oldumuuu???? anlat hadi biseeee :1hug:

cansucumm hoşgeldinnnn bittimi kırmısılarr kafamçokkarıştı

Allah'tan ümit kesilmezz bitanemmm
merhaba kızlar nasılsınız ?

selam cicimm...biz iyiyiz de sen nasısıınnnn

ECEİZMİR allah inşallah sağlıcakla bebeiğini sana kavuşturur.kaydirigubbakcemile2
NDK canm sanada çok geçmiş olsun.bak ne güzel sorun kalmamış.şimdi morelini bozmadan sabırla bebişini bekle.inşallah kavuşacaksın bebişine.:1hug:
AKREP sanada çok geçmiş olsun cnm inşallah bebişin veya bebişlerin tutar.Şeniz

cnm ben 16 aylık evliyim..6 ay kadar korundum sonrasında başladık işte..ama benim dururmum biraz karışık..d.kontrol hapını bıraktıktan 4 ay sonra eşim yurtdışın göreve gitti 6 aylık bi görevdi bu..geleli 2 ay oldu yani çalışmalar çok taze..ama yinede çok üzülüyorum

Allah'tan ümit kesilmezz bitanemmm

selam cicimm...biz iyiyiz de sen nasısıınnnn

Sağol bitanem iyi gibiyim yeni iyileştim..Öksürüğüm var hala :bbo: bi kaç sayfa aşağıda nelr olduğunu yazmıştım..ctesi gecesi hastanelik oldum ben ((
ama iyiyim şimdi :)

canımm nezamandır deniyosunn nekadarlık evlisinn yaşın kaçç, tedavi sürecin oldumuuu???? anlat hadi biseeee :1hug:

cansucumm hoşgeldinnnn bittimi kırmısılarr kafamçokkarıştı

hoşbuldum canımm kırmızılar bu gün geldi benim..3 gün gecikmeli geldi yani (
Sanada geçmiş olsun bitanem atlatmışsın okudum dün..İnşallah artık gelecek bebeğin içime doğdu :))))

MAVİŞ84 benimde ayın 24 ü adet günüm.ikimiznde aynı yani bakalım ne olcak.senin belirtilerin varmı?benim dün kahverengi bi leke geldi hastalancam die bekledim ama olmadım.:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…