kızlar benim nette hesaplattığıma göre adet tarihim ayın 24'ü çıkıyo ama ben bugünden itibaren bekliyorum umarım gelmez kırmızılar.belirti olarakta fena şekilde bel ağrım var karnımda ara ara ağrılar batmalar var.sizce nedir olabilirmi Hamilelik
canımmm hamilelik belirtilerine çok bensiyoooo, ama biliyosun regl de aynıı. Az daha sabırrr bugün gelmesse yarın bi test yap çıkar inşallah.
Sende rahim filminden sonra kanama olmuşmuyduuu???
çok az bi kaç damla kanama olmuştu canım zaten doktor tampon yapmıştı oraya ben eve gelince çıkartmıştım bi kaç damla daha gelmişti sonra kesilmişti
vay beeeeeeee... istiyomuydu bariiiiii nasıl mutlumuuuhihoyyyt allah sanada nasib etsin tez zamanda inşallahhhh
benim solda tıkanıklık varmış o açıldı oyüzden kanama fazlaydı. şimdide ara ara siyah geliyoo yasakkelime inşallah tamamen temizlenmiştir canım yaa
benim solda tıkanıklık varmış o açıldı oyüzden kanama fazlaydı. şimdide ara ara siyah geliyoo yasakkelime inşallah tamamen temizlenmiştir canım yaa
inşallahh kuşuumm...ay bidahaki ay ndkcıımm hamişş bi olcak yokssammmmm...
slm herkese..uzun zamandır sadece takip ediyorum bu siteyi bende aranıza katılmak istedim..her ay kırmızıyı görmejten çok sıkıldım ben ya..Allah isteyen herkese bi bebiş nasip etsin..
Allah'tan ümit kesilmezz bitanemmmbenim yumurtalarım tembelmiş geç oluşuyomuşş. bu ay da doktorum dinlenelim dedi iğne vermedi. bekleyelim kendi olursa olsun dedi olmazsa bidahaki aya tekrar devam etces. kendiliğimden yumurtlayabilirmiyim bilmiomm oyüsden bu ay pek umutlu sayılmam :1closedeyes:
merhaba kızlarnasılsınız ?
Allah'tan ümit kesilmezz bitanemmm
selam cicimm...biz iyiyiz de sen nasısıınnnn
canımm nezamandır deniyosunn nekadarlık evlisinn yaşın kaçç, tedavi sürecin oldumuuu???? anlat hadi biseeee :1hug:
cansucumm hoşgeldinnnn bittimi kırmısılarr kafamçokkarıştı
Zeynepcim senin adet tarihin ne zaman varmı belirtiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?