ANG€L;4625332 .!.:MAVİŞ84 benimde ayın 24 ü adet günüm.ikimiznde aynı yani bakalım ne olcak.senin belirtilerin varmı?benim dün kahverengi bi leke geldi hastalancam die bekledim ama olmadım.:a015:
kızlar peki belirti olarak kasıklarınızda bi ağrı varmı?benim sol tarafımda bi sancı oluyo ama öle çok ağrılı değil..ve öle bişeyki sanki içerden gıdıklanıyor gibi oluyo..daha önceki aylardan farkı bi süre sonra bu sancı ağrı olarak sol bacağıma geçiyo ve bitiyo..aynı şekilde olan varmı aranızda?26sında adet olmam lazım bakalım ne olcak..
kızlar peki belirti olarak kasıklarınızda bi ağrı varmı?benim sol tarafımda bi sancı oluyo ama öle çok ağrılı değil..ve öle bişeyki sanki içerden gıdıklanıyor gibi oluyo..daha önceki aylardan farkı bi süre sonra bu sancı ağrı olarak sol bacağıma geçiyo ve bitiyo..aynı şekilde olan varmı aranızda?26sında adet olmam lazım bakalım ne olcak..
kizlar bu ay ovulasyon testi ile hesap ettim pazar günü 14 aralik ta yumurtlamisim tabi bunu degerlendirdik. Simdi yumurtlamaninn 7. günü ve dün turuncu hafif bir leke geldi bu sabahta aynii sekilde ama ögleden sonra ve aksam resmen kanli lekenme oldu 2 kere acaba diyorum bebisin rahime yerlesmesimidir. yoksa olamazmi. bilgisi olan lara duyrulur. Bana bi fikir verin anacim bekliyom
ANG€L;4625761 .!.:NDK sen nasıl oldun varmı ağrın sızın kanaman falan?inşallah sende bidahaki aya hamile kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?