En erken hamilelik belirtileri

ANG€L;4625332 .!.:
MAVİŞ84 benimde ayın 24 ü adet günüm.ikimiznde aynı yani bakalım ne olcak.senin belirtilerin varmı?benim dün kahverengi bi leke geldi hastalancam die bekledim ama olmadım.:a015:

VALLA CANIM BENDE FECİ HALDE BEL AĞRISI VAR TAM BÖYLE BEL VE KALÇANIN ORTASI ÇOK AĞRIYO KARIN AĞRISIDA VAR AMA AZ VE ARA ARA OLUYO GÖĞÜSLERİM ANCAK DOKUNUNCA UÇLARI ACIYO BİRDE GAZ VAR AMA LEKELENME FELAN OLMADI BENDE İNŞ. BU AY TUTAR :Saruboceq:

kızlar peki belirti olarak kasıklarınızda bi ağrı varmı?benim sol tarafımda bi sancı oluyo ama öle çok ağrılı değil..ve öle bişeyki sanki içerden gıdıklanıyor gibi oluyo..daha önceki aylardan farkı bi süre sonra bu sancı ağrı olarak sol bacağıma geçiyo ve bitiyo..aynı şekilde olan varmı aranızda?26sında adet olmam lazım bakalım ne olcak..

bide belim çok ağrıyo tam bi çizgi halinde bi ağrı..karın ağrım olmadı öle çok..inşallah bebeğimde benimle beraberdir bu ay..

valla canımm kasıkta ağrıı yanmaa batmaa herbişey vardı bende geçen ayyy kıpırtı bilem vardıı ama maalesef sonunda kırmızı kart çıktı :çok üzgünüm: bi günün geçsinn hemen test yap bitanemm. inşallah rabbim tez zamanda meleklerimize kavuştursun bizleriii

inşallah yaa..26 yaşındayım ve artık bi bebeğim olsun istiyorum inş. isteyen herkse nasip eder Allahım..testide hazırda bekletiyorum hemen yapıcam günüm geçsin..kan testi yaptırmamak için zor tutuyorum kendimi.

karnım ağrıyooo 2 gündürr...belimde...bide dün sağ kasığıma kramp giriyodu..CADIARZU 10 günüm war..şimdiden ağrı olurmuki eğer warsa bebiş:uhm:

benimde bazen aynı şeyler oluyo ama benim içerden gıdıklanma değilde sanki dar bişey giymişimde karnımı sıkıyomuş gibi oluyo ama ben henüz hamile değilim sanırım

Son düzenleme:

hayırlı olsun diyelim bence sen hamilesin -tatlicadiarzu-

kızlarya ben hep burdaydım dün hemen kacıyosunuz bişi demeden bende bekle bekleyebilirsen uykum geliyo kimse yok bende azcık pazara gidiyom deryacım bakıyom ne var neyok gözüm acılıyo :))))))))))))))))))))))))))))))))

kızlar ben ıkıncı bebegım olsun ıstıyorum,:ecrin_bebek: benımde dun gece yumurtlamamın en yogun oldugu geceydı ınsallah dun gece tutmuştur

hanımlar ben kaçıyorum...bol kırmızısız günler herkese...

ANG€L;4625761 .!.:
NDK sen nasıl oldun varmı ağrın sızın kanaman falan?inşallah sende bidahaki aya hamile kalırsın

canımm. valla ağrı sızı yok ama simsiyah bi kanama varr çok az ama simsiyahh beb böyle renk görmedimm. yaptırdığım ilk an fecii kanama oldu :çok üzgünüm: geççek inşallahh hamişş kalacağızzz sizinle bende hamile kalacağım bu ay inşallahhhh

geçmiş olsun ndkcım inşallah bu ay tutar canım:))

benimde çarşamba adet olmam lasım bekliom öle agrım sızım bi sürü şeyim var ama sonra fos çıkabilio o yüsden dinlemiom kendimi:)

kızlar merhaba,

daha önce adet düzensizliğimden dolayı progestan kullandığımı söylemiştim. doktor 3 ay daha kullan sonra tekrar bakalım demişti. bu ayki ilacım da c.tesi günü bitti. normalde ilaç bittikten sonra da 1 hafta 10 gün içinde adet olmam gerekiyor. ama daha c.tesi ilaç bitmiş olmasına rağmen, kızlar benim 1 haftadır kasıklarıma arada ağrılar giriyo. sanki adet ha geldi ha gelecek. ve dünden beri de birkaç kez (tuvalete gidince farkettim) paslı su gibi bir akıntı geldi. üstüne görme denilen şeyi yaşıyor olabilir miyim sizce???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…