En erken hamilelik belirtileri

merhaba kızlarrrr
ben 19 unda olmam lazımdı hala tık yok. ama garip olan adet olcakmışım gibi ağrılarım var. bi yandan korkuyorum adet olursam diye bir yandan da bekliyorum bugün de olmazsam yarın sabah test yapmayı düşünüyorum. dua edin benim için kızlar. inşallah olmam. inşallah isteyen herkes en kısa sürede hamiş kalır.

rabbim gönlüne göre wersin canım..sabah bize müjdeli haberi werirsin inşallahhh

inşallah kızlar yaa valla içimizden biri güzel haber verdiği zaman kendim hamiş kalmış kadar seviniyorum. herşeyin hayırlısı

amaaaaaaan site kilitlenmişti elmiş yine.bu ne yahu neyse sevindim tekrar açılmasına.nasılsınız kızlar.yeni haberler nasıl

iyiyiz gelgitcim..benim şuramda şu war senin nerende ne war diye ööyle kendimizi yokluyoruz..sen nasılsınnn

yenilerden bi arkadaş war ecemiydi,tam hatırlıyamadım..eskilerde bişe yok ama..çaktık kazığı bu sayfaya ööyle bekliyoruz..ndk rahim filmi çektirdi..inşallah azıcık ay sonra güsel haberler wericekk

inşallahhh zuzucumm allah söyletmiş olsun bitanemm inşallahhhh dualarınızla...
gelgitt zeynepp hoşgeldinizzz. kelebek inşallah hamilesindirr umut olursun bize bitanemmm. bi test yapsana yaww

gelgit nezaman kitlenmişki topic haberim yok dr.a gidecektin bebiş nasılll
Suzan bebiş nasılll
Aman aman tatlı hamişlerimiz dökülüyor sefalar getirdiniz

Ya kızlar kalçamın üst kısımları ağrıya böle belimle kalçamın arası acaba hamişliktenmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…