En erken hamilelik belirtileri

inşallahhh zuzucumm allah söyletmiş olsun bitanemm inşallahhhh dualarınızla...
Gelgitt zeynepp hoşgeldinizzz. Kelebek inşallah hamilesindirr umut olursun bize bitanemmm. Bi test yapsana yaww

sağol canım bende bekliyorum hala bir şey yok bir ara çok ağrım oldu ama şu an bir şey yok

gelgit nezaman kitlenmişki topic haberim yok dr.a gidecektin bebiş nasılll
Suzan bebiş nasılll
Aman aman tatlı hamişlerimiz dökülüyor sefalar getirdiniz

merhaba kızlar.
biz iyiyiz ceylancım.topic cumartesi günü kilitlendi.pazar günü açtılar.

hadi ya artık sohbette olmuyor neden kitlendi ki gerekçeleri neymiş iyi olmanıza sevindim :1hug:

onu olayın mimarlarına sormak lazımkaydirigubbakcemile3 bildiğim kadarıyla gece baya bi konu dışına çıkmışlar galiba.
konusu sadece muhabbet olan bir topic açsak en azından istediğimiz herşeyi rahat rahat konuşuruz.

ben kendime yerleşme kanaması ya da üstüne görme gibi bir topic bulayım bari. burda kimse benle ilgilenmiyo ne de olsa... :çok üzgünüm:

mavişcim sana yardımım dokunmasını çok isterdim ama herkesin yaşadığı belirtiler farklı oluyor.bende bel ve kasık ağrıları olmamıştı ilk zamanlarda.İnşallah hamilesindir canım.

ceylan kilitlenme sırasında bizler vardık derya ben ndk baby heheheheh cok komik oldu avratlar hamamına cevirmiştikk hehehehh :)

Sizi yaramazlar gece geyiklerinizi, benim açtığım topicten yapsanıza :1hug:

İyi ayak uydurdun yuzdeyüzakrep :sm_cool:
seninle hiç konuşamadık nekadfardır istiyorsun meleğini tedavi görüyormusun:1hug:

Ben açtım kimse gelmedi suzancım burdan kimse kopamıyor

ya gerçekten burada fazla muhabbete girilmiyor.azıcık konu dışına çıkılsa sayfa hemen kilitleniyor ve incelemeye alınıyor.paylaşımda bulunduğumuz bazı mesajlar siliniyor.bence rahat muhabbet edebileceğimiz bir topic e geçelim diyorum ben.ilerki günlerde burası yne kilitlenir çünkü sürekli belirtiler konuşulmuyor.

karma o7 canım insallah hamilesindir simdi canım bizler öle seyler yasadıkkı sanki hamile belirtileriydi nerdeyse midemiz bile bulandı kesin hamileyiz dedik ama oda kendimizi cok dinlediğimizdeoldu cünkü adet olduk tık yoktu halbuki adet olacagımız zaman ki belirtilerimiz bile olmuyodu bazen yine hamileyiz diyoduk ve hüsrana ugruyoduk sana neden yardımcı olamıyoruz işte hamilelik belirtileri diye bişi yok canım herkesinki farklı bazen adetden önce 2 damla elan kan geliyo üstüne görme oluyo insallah ondandır sana insallah hamilesindir demekten baska bişey yapamıyoruz kusura bakma cünkü bizlerde kelizzzz :)))))))))) canım benim insallahhh hamilesindirde bi an önce kavusursun yavruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…