inşallahhh zuzucumm allah söyletmiş olsun bitanemm inşallahhhh dualarınızla...
Gelgitt zeynepp hoşgeldinizzz. Kelebek inşallah hamilesindirr umut olursun bize bitanemmm. Bi test yapsana yaww
gelgit nezaman kitlenmişki topic haberim yok dr.a gidecektin bebiş nasılll
Suzan bebiş nasılll
Aman aman tatlı hamişlerimiz dökülüyor sefalar getirdiniz
merhaba kızlar.
biz iyiyiz ceylancım.topic cumartesi günü kilitlendi.pazar günü açtılar.
hadi ya artık sohbette olmuyor neden kitlendi ki gerekçeleri neymiş iyi olmanıza sevindim :1hug:
kızlar merhaba,
daha önce adet düzensizliğimden dolayı progestan kullandığımı söylemiştim. doktor 3 ay daha kullan sonra tekrar bakalım demişti. bu ayki ilacım da c.tesi günü bitti. normalde ilaç bittikten sonra da 1 hafta 10 gün içinde adet olmam gerekiyor. ama daha c.tesi ilaç bitmiş olmasına rağmen, kızlar benim 1 haftadır kasıklarıma arada ağrılar giriyo. sanki adet ha geldi ha gelecek. ve dünden beri de birkaç kez (tuvalete gidince farkettim) paslı su gibi bir akıntı geldi. üstüne görme denilen şeyi yaşıyor olabilir miyim sizce???
kızlar wcye gittim kırmızılar hala yok oleeeeyyyy
ceylan kilitlenme sırasında bizler vardık derya ben ndk baby heheheheh cok komik oldu avratlar hamamına cevirmiştikk hehehehh :)
maviş hiçç test yapmadınmı ne zamn yapıcan
ben kendime yerleşme kanaması ya da üstüne görme gibi bir topic bulayım bari. burda kimse benle ilgilenmiyo ne de olsa... :çok üzgünüm:
Ben açtım kimse gelmedi suzancım burdan kimse kopamıyor
ben kendime yerleşme kanaması ya da üstüne görme gibi bir topic bulayım bari. burda kimse benle ilgilenmiyo ne de olsa... :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?