En erken hamilelik belirtileri

suzan sana katılıyorum canım bencede rahat herseyi kousabilecegizmiz biyer bulalım ben bu sayfadan kopamıyorum asılama oldum asılama sayfasına bile paylasmadım mesela bence böle bol sohbet edecemiz bi yere gidek

ceylancım merabacanım evet hiç senle sohbet etmedik ben 20 aylık evliyim ve vejinusmusum cincel ilişkiye hiç giremedim cocuk için asılama yaptırdım cumartesi günü canım ama soktayım asılamayı nasıl yaptırdıım okadar korktumki hertarafım kasılmıs hertarafım tutulmus geberiyom yatıyom :)

kızlar ben bugün ruya gördüm oturma odasının ortasında normal soba kurulu kendi evimin ama yanmıyo kaynanam geldi eve sobamı yaktı otur felan dedim oda yok gidim soban yanmıyodu yakmaya gelmiştim dedi hayırdır insallah sobayla alakam yok nerden rüyama girdiyse hayal değildir yani rüyada nasıl gördüm sobamın yanması ocagımın tütması demek acaba hamilemiyim ocagım yanacakmı dersiniz

Ya ben işteyim iş çıkışı alıcam test evde yapıcam yazarım akşama hiçte ümitli değilim ama

ya kızlar ben geçen gün yazmıştım size hamilelik belirtileri var bende diye ve 6-7 gün gecikmişti şuan 11 gün gecikti adetimden ve eşim korunuyordu :)) bugün kan testi yaptırdım sonucu bekliyorum 6 da çıkacak çok heyecanlıyım ya

11 günmü..çok olmuş ay..hadi hayırlısı bakalım..istiyosunuz mu??

bahark cok sevindim canı insallah hamilesindir hadi hayırlısı bizede hemn söle 6 yı bizde bekliyoz valla hade hayırlısı madem okadar istiyonuz eşin neden korunuyordu anlayamadım canım

ay sormayın kızlar hepinize bildiricem korunuyorduk ama olsada olur diyorduk bakalım hayırlısı saat 6 da arıyacam bi daha psikolojik olsa 11 gün geçer mi kızlar ya siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…