En erken hamilelik belirtileri

çok teşekkür ederim cevabın için. benim adetlerim ilaca rağmen hep gecikmeli olduğu için bu kez böööle bişey yaşayınca "acaba????" dedim. inşallah en kısa zamanda hepimiz kavuşuruz bebişlerimize. hayırlısıyla. a.s

yok yok baharkcım bencede hamilesin ama nasıl bekledin bunca gün anlamıs değilim vallahi süpersin bu konuda hade bakam hayrlısı insallah hamilesindir

angel adet oldun demek hayırlısı canım bir sonra ki aya insallah

ben bir gecikmenin 3.-4. günü idrar testi yapmıştım evde negatif çıktı şimdide 11 gün olunca bugün öğlen kan verdim ..bakalım hayırlısı valla geri çekme yöntemininde korunma yolu olduğu söylenemez ama olanları duyuyoruz ... akıntı oluyormu kızlar hamilelik varsa eğer daha öncede maviş sormuştu ama ben bişey anlamadım takip ediyorum çünkü yazdıklarınızı

evet canım hamilelikte akıntı oluyor.hamilelik yoksa adet olacağın zaman akıntı gider.

ARKADAŞIM ,
BU İLETİ İÇERİĞİ İÇİN ENGELLENEBİLİRSİN BENCE EDİTTEN YAZIYI DEĞİŞTİR BLOG YAZILARINA EKLERSEN HEPİMİZ OKURUZ PAYLAŞIMIN YOKSA ÇOK GÜZEL :1hug::1hug:

bende akıntı oldu ama akıntısı olmadanda hamile olanlar olabiliyor.belirtiler herkeste farklı oluyor.bu nedenle belirtilere fazla takılmayın bence bazen hamilelik belirtisizde gelebiliyor.İnşallah hamilesinizdir.

Arkadaşlar merhaba,adetim daha yaklaşık 10 gün var ama bugün kan testi yaptırdım.000 çıktı moralim bozuldu.Acaba bu ay olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…