karma o7 canım insallah hamilesindir simdi canım bizler öle seyler yasadıkkı sanki hamile belirtileriydi nerdeyse midemiz bile bulandı kesin hamileyiz dedik ama oda kendimizi cok dinlediğimizdeoldu cünkü adet olduk tık yoktu halbuki adet olacagımız zaman ki belirtilerimiz bile olmuyodu bazen yine hamileyiz diyoduk ve hüsrana ugruyoduk sana neden yardımcı olamıyoruz işte hamilelik belirtileri diye bişi yok canım herkesinki farklı bazen adetden önce 2 damla elan kan geliyo üstüne görme oluyo insallah ondandır sana insallah hamilesindir demekten baska bişey yapamıyoruz kusura bakma cünkü bizlerde kelizzzz :)))))))))) canım benim insallahhh hamilesindirde bi an önce kavusursun yavruna
yok yok baharkcım bencede hamilesin ama nasıl bekledin bunca gün anlamıs değilim vallahi süpersin bu konuda hade bakam hayrlısı insallah hamilesindir
angel adet oldun demek hayırlısı canım bir sonra ki aya insallah
ben bir gecikmenin 3.-4. günü idrar testi yapmıştım evde negatif çıktı şimdide 11 gün olunca bugün öğlen kan verdim ..bakalım hayırlısı valla geri çekme yöntemininde korunma yolu olduğu söylenemez ama olanları duyuyoruz ... akıntı oluyormu kızlar hamilelik varsa eğer daha öncede maviş sormuştu ama ben bişey anlamadım takip ediyorum çünkü yazdıklarınızı
Noel Baba
Noel, Postanede çalisan memurlar yilbasi günü Noel Babaya yazilmis bir mektuba rastlarlar.
Tabii Noel Baba diye birisi olmadigi için mektubu kendileri açip okurlar. Mektupta söyle yaziyordur.
"Sevgili Noel Baba. Ben 10 yasinda bir çocugum. Hiç kimsem yok. Yetimhanede kaliyorum.
Diger arkadaslarima birçok hediye geldi ama bana hiç hediye getiren olmadi. Senden üç sey istiyorum.
Bana bir kalem, bir kalemkutusu, bir de ayakkabi gönderirsen çok sevinirim" Memurlar mektubu okuyunca çocuga çok acirlar.
Kimsesiz çocugu mutlu etmek ve noel babaya olan inancini sarsmamak için kendi aralarinda para toplayip hediyeleri kendileri almaya karar verirler.
Kalem ve ayakkabiyi alirlar, para yetmedigi için kalemkutusunu alamazlar.
Aldiklari hediyeleri gönderdikten günler sonra çocuktan tesekkür mektubu gelir.
Mektup söyledir: "Sevgili Noel Baba, gönderdigin hediyeleri aldim. Beni çok memnun ettin.Gönderdigin hediyelerden birisi gelmemis.
Onu da herhalde postanedeki serefsizler almistir."
hemen bana anlatın editlemeyi ama acık bişekilde :))))))))))))9
cnm internetten hesapladığıma göre 24.de olmam gerekiyodu ama bugün hastalandım.inşallah sen hamilesindir.test yapıcanmı karar verdinmiAngel senin adetin bugünmüydü yoksa erkenmi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?