En erken hamilelik belirtileri

slm herkese..ya bu testler daha erken yanıt verse olmaz mı:)beklemek deli ediyo beni

bide bişey sorucam kasıkta başlayan bi ağrının bacağa doğru geçmesi bi belirtimidir öle bişeyler okumuştum ama emin değilim..sanırım bu gidişle kafayı yiyecem belirti diye diye.. :)))))

bide bişey sorucam kasıkta başlayan bi ağrının bacağa doğru geçmesi bi belirtimidir öle bişeyler okumuştum ama emin değilim..sanırım bu gidişle kafayı yiyecem belirti diye diye.. :)))))

canım bende de öyle belirti var ama bilmiyorum hamilelik belirtisimi kızlar ben yavaş yavaş çıkıyom test alıcam ama yapıp yapmamakta kararsızım akşama haber veririm

maviş adet tarihin ne?ne zaman olman lazım yazdınmı bilmiyorum kaçırmış olabilirim ..

ndk cım çok teşekkür ederim güzel dileğin için. bir kaç sayfa geride kaldı okudum buradan yanıt vereyim dedim. öyle hızlı ilerliyor ki sayfalar yetişmek mümkün değil:)))
Bende henüz bişey yok, test için bugün geçsin diye bekliyorum acele edip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. çok fazla bir belirti de yaşamıyorum o yüzden de ha oldum olcam die bekliyorum.
mavişcim inşallah sende hamilesindir canım çok mutlu oluruz.
ndk bütün kalbimle dua ediyorum umarım en kısa zamanda sen de meleğini karnında hissedersin.

o zaman bence yarın sabah yap testi..ben çok tecrübeli değilim ama beklemişsin sabaha kadarda bekle tarihin geçmemiş sonuçta..en azından biraz daha garanti olur..biliyorum beklemekde çok zor..sölemesi ne kadar kolay dimi..inşallah hamilesindir..inşallahhhhhh

nakres ilahi valla beni güldürdün kız adetine daha 10 gün varmıs töbe töbe ne ugrasıyon testlerle du hele bekle adetinm gecsin canım ya veya adetine 2 gün kalsın test yaptır acele etme oke tatlım

tabi 2 test almak daha mantıklı:)peki 2gün kala olsada testte çıkarmı..

nakres ilahi valla beni güldürdün kız adetine daha 10 gün varmıs töbe töbe ne ugrasıyon testlerle du hele bekle adetinm gecsin canım ya veya adetine 2 gün kalsın test yaptır acele etme oke tatlım

canım çok haklısın da benim biraz maceralı.Geçen pazartesi gece acile gittim idrar yolları enfeksiyonu böbreğime sancı yaptı.Ordaiğne vurdurmadan test yapmalarını istemiştim.İdrar tahlili pozitif çıkmıştı.o gün bugün bir ihtimal kan testi yaptırıyorum 000 çıkıyor.İlgili bir doktor da bulamadım Pendik civarında.Özel hastaneler devlet hastanesi gibi çok kalabalık.Dediğin gibi yapacağım ocağa kadar test mest yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…