kba canım ben hamileliğimi öğrendiğim bi kaç zaman sonra başlamıştı kasık ağrım
bayanlar bende bu ay beklıyorum bakalım kısme yenı yıla guzel bır haberle gırerız inş. umutluyum benım gecen aykı adet gunum 21 kasım bu hafata cok onemlı inş. hamişim dir..=))[/QU yHa aRKaDAslAr MaALeSeF AdEt OLdUm DüN gEce GecENkı AY gIBı 21 INdE olDUm =( AMa CalIŞmALaRa DevAM PeS eTMeK yOK tABıKı kISmEt Bu Ay bEkLıcEz ArTıK
kızlar az önce kan testi sonucum çıkmış telf.da söylemediler gıcık oldum ya eşim gelirken alacak...çok heyecanlıyım eşimde 8 de ancak geliyor ne var yani söyleselerdi negatif mi pozitif mi dedim buraya gelip dr.la görüşmelisiniz soracağınız bişey olursa dedi ne demek şimdi bu kızlar ya
kızlar az önce kan testi sonucum çıkmış telf.da söylemediler gıcık oldum ya eşim gelirken alacak...çok heyecanlıyım eşimde 8 de ancak geliyor ne var yani söyleselerdi negatif mi pozitif mi dedim buraya gelip dr.la görüşmelisiniz soracağınız bişey olursa dedi ne demek şimdi bu kızlar ya
inşallah hamilesindir cnm..yeni yıla bebeğinle beraber girersin inşallah:Saruboceq:
baharcım 11gün nasıl bekledin sen yaa:)ben 1gün geçsinde test yapayım diye bekliyorum zaman geçmiyo valla ii sabır var sende..
bahark ayy neden sölemedilerki ay cok heycanlandım neyse az kaldı insallah hamilesindir yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?