En erken hamilelik belirtileri

Testde alamam yaptığımı eşimin bilmesini istemiyorum çok istediğimi biliyor ama kızıyor bana olmazsa olmaz kendini üzme diye bende artık ona yansıtmak istemiyorum varsada onun haberi olmadan öğreneyim daha iyi

test niye alamassınki zeynepcim..işe beraber mi gidip geliyosunuz??

ya kızlarr bişe sorucamm...hani yerleşme kanaması denen bişe war ya..o olmadan olmuyomu..yani mutlaka öyle bi kanama mı olur hamileysen??

yerleşme kanamasının herkeste olmadığını okumuştum..illlaki olacak diye bişe yok.nasıl belirtiler herkeste aynı değilse buda değişebiliyor cnm..en azından ben okuduklarımın yalancısıyım:)

bende her an takipteyim acaba öle bi kanama olacakmı diye ama henüz yok bişey..

jasmin peki sende kasık ağrısı olmuşmuydu?daha doğrusu kasıkta başlayıpda bacağa geçen bi ağrı falan?

kızlar az önce kan testi sonucum çıkmış telf.da söylemediler gıcık oldum ya eşim gelirken alacak...çok heyecanlıyım eşimde 8 de ancak geliyor ne var yani söyleselerdi negatif mi pozitif mi dedim buraya gelip dr.la görüşmelisiniz soracağınız bişey olursa dedi ne demek şimdi bu kızlar ya

:dance:

selam kızlar.bende yarını merakla bekliyorum.belirtiler biraz var gibi ama psikolojik diye tereddütlerim var.bir defasında adetim 3 gün gecikti ben artık kesin gözüyle bakıp gidip test aldım ve yaptım.negatif çıkar çıkmaz adetim oldu.moralim çok bozuldu bu defa da aynı şeyleri yaşamak istemiyoruminşallah bebek isteyen herkes güzel durumlarla karşılaşır

inşallah hamilesindir cnm..yeni yıla bebeğinle beraber girersin inşallah:Saruboceq:

bence olumlu konuşmuşlar.İnsan saniyeleri dahi bekleyemiyor.Bu belirsizlik çok kötüsenağlama

teşekkürler kızlar gerçektende beklemek çok zor eşimde dalga geçiyordu öğlen benimle telf.da çatlama ha akşama kadar sakın diye kendide beni sabahtan beri 10 defa aradı çatlayan kimse artık :))

inşallah hamilesindir cnm..yeni yıla bebeğinle beraber girersin inşallah:Saruboceq:

amin canım inşallah öyledir...şuan düşünmememize rağmen bu öyle bir sürpriz olacak ki anlatamam...çok güzel bir duygu olsa gerek...:CüvCüv: buna kendimi adetim geçti geçeli 11 gündür öyle alıştırdım ki eğer bu sefer olmazsa sanırım bebiş yapmaya karar vericez gibi gözüküyor :ecrin_bebek:

baharcım 11gün nasıl bekledin sen yaa:)ben 1gün geçsinde test yapayım diye bekliyorum zaman geçmiyo valla ii sabır var sende..

baharcım 11gün nasıl bekledin sen yaa:)ben 1gün geçsinde test yapayım diye bekliyorum zaman geçmiyo valla ii sabır var sende..

canım evde test yapmıştım adetim 3-4 gün geçtiğinde ama negatif çıktı bir dahada yapmadım bekledik bizde hala tık yok dün gittik eşimle pazar günü diye yapmadılar bende bugün gittim akşam 6 da çıkar sonuç dediler kan testi için ama söylemediler eşim alacak sonucumu

bahark ayy neden sölemedilerki ay cok heycanlandım neyse az kaldı insallah hamilesindir yaa

ya hayatım söylüyorlar mı normalde telf.da acaba ... bende onu düşünüyorum neden bana söylemediler diye...uradan gelip almalısınız dediler dr.a soracağınız şeyler olur diye dediler ....sorma ya ölecem heyecandan bende canım ya ne zormuş beklemek bu zmana kadar bekledim ama gelde bana sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…