yesil deniz canım cok saol iyi dileklerin için ve aydınlattıgın için
sunn canım hayırlı olsun tesekkür ederiz paylasımın için allah analı babalı büyütsün canım
ndk cok saol canım aslına bakarsan yumurtlamam hakkın da pek bişi demedi doktor sadece 2 santin olmus simdiden dedi salı gittigimde cuma günü geldedi cuma günü de baktı tammamamm dedi catlatma iğnem vuruldu sonra cumartesi saat 4 dede asılamam oldu insallah tutar canım ama agrımda var nedense cok kastım acaba onlarmı korkudan felan cok kasmıstım nebilim daha doktora gitmedim haftaya cumartesi hap cerdi onu kullanıcam düşük olmasın diyemiş galiba ay nebilim valla kafam karısık okadar korkuyu nasıl yasadım asılamayı nasıl atlattım halen soktayım allah bidaha yaşatmasın valla olmass diye cok korkuyorum
ben elimi bile vuramıyor haldeyim arkadaslar okadar kötü bu vejinusmus allah yardım etsin
kızlar bana lütfen dua edin akşama kan testi yaptırıcam inş.hamişliğim kesinleşir
kizlar ben acaip kasik agrisi cekiyorum karnimin alt bälümüyle birlikte..ama gägsüm acimiyor sismedide..sadece basim dönüyor ve kasiklarim agriyor..adetime bi hafta kaldi merak ettigim bisey daha var bu lekelenme illa olmasi gerekiyormu? yada gögüs sismesi gerekiyor..bu belirtiler olmazsa olmazmi yani?
ben elimi bile vuramıyor haldeyim arkadaslar okadar kötü bu vejinusmus allah yardım etsin
kızlar bana lütfen dua edin akşama kan testi yaptırıcam inş.hamişliğim kesinleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?