En erken hamilelik belirtileri

yesil deniz canım cok saol iyi dileklerin için ve aydınlattıgın için
sunn canım hayırlı olsun tesekkür ederiz paylasımın için allah analı babalı büyütsün canım

canım valla benimde kızlık bikaç damla olup geçmişti. ama doktorun dediyse vardır bi hayırr. bu ay kaç yumurtan oluşmuştu senin? inşallah tutacakk ve haberini burdan haykıracağız bitanemm. sabah seni sormuştum merak ettimm şükür iyiymişsinn:1hug:

ndk cok saol canım aslına bakarsan yumurtlamam hakkın da pek bişi demedi doktor sadece 2 santin olmus simdiden dedi salı gittigimde cuma günü geldedi cuma günü de baktı tammamamm dedi catlatma iğnem vuruldu sonra cumartesi saat 4 dede asılamam oldu insallah tutar canım ama agrımda var nedense cok kastım acaba onlarmı korkudan felan cok kasmıstım nebilim daha doktora gitmedim haftaya cumartesi hap cerdi onu kullanıcam düşük olmasın diyemiş galiba ay nebilim valla kafam karısık okadar korkuyu nasıl yasadım asılamayı nasıl atlattım halen soktayım allah bidaha yaşatmasın valla olmass diye cok korkuyorum

olur canımmm korkma lütfennnnnnnnn, olmaması için bi neden yokkiii...
sen muayeneyi alttan olmuyomuydunn o arada nası malum yer yırtılmadı anlamadımm. off canım inşallah atlatırsın şu vajinismusuu da rahatlarsın be gülümm:çok üzgünüm:

ndk cım canım allat asla muane olamam olmadımda adı bile ürkütüyo beni bana normal ultrasyonla baktılar canım su iç dediler tisini yapma dediler sıkıstır dediler daha iyi gözükürmüş ole yaptım canım yoksa hayatta yapamam alttan ıııııııııııııııııyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ben elimi bile vuramıyor haldeyim arkadaslar okadar kötü bu vejinusmus allah yardım etsin

merhaba arkadaşlar nasılsınız ya cnm bu yazdıklarına karşılıksız kalamadım bende bu rahatsızlığı çektim istersen sana yardımcı olabilirim msn adresimide verebilirim çok kötü bi durum bu çok çektim elimden geleni yaparım

kizlar ben acaip kasik agrisi cekiyorum karnimin alt bälümüyle birlikte..ama gägsüm acimiyor sismedide..sadece basim dönüyor ve kasiklarim agriyor..adetime bi hafta kaldi merak ettigim bisey daha var bu lekelenme illa olmasi gerekiyormu? yada gögüs sismesi gerekiyor..bu belirtiler olmazsa olmazmi yani?

mavişşş hadicanım hadi biz sana hamile gözüyle bakıyoz zatı kızzz hadi hayırlı olsun şu kan testini de yaptırda kurtulalım bari :))))))))))))))))))))

Bugün işlerin yoğunluğundan giremedim umarım keyifler iyidir ve bol hamişli akşamlar dileğiyle.........

cnm benim lekelenmenin mutlaka olması gerekmiyor..o olmadanda hamile olduğunu öğrenenler var çevremde internettede bi sürü yerde okudum..olmadı diye hamile değilsin anlamına gelmez bu..belirtilere gelince bu başlık altındaki mesajları şöyle bi oku o zamanda göreceksin ki herkese göre değişen bişey bu belirtiler..yani belirtileri birebir yaşamasand hamile olabilirsin..inşallah da hamilesindir canım benim..yerimseniben

kızlar bana lütfen dua edin akşama kan testi yaptırıcam inş.hamişliğim kesinleşir

inşallah hamilesindir ve yeni bi bebek geliyodur.inş. inş. inş.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yüzdeyüzakrep konuyu pek anımsamış değilim ama Allah yardımcın olsun umarım herşey gönlünce olması dileğiyle...

Ayşe_on illa belirtileri yaşayacaksın diye bişey yok çok insan tanıyorumki hiç belirti yaşamamış her kadında lekelenme görmez

xaracım hoşgeldin nasılsın aabeyazmelek hamile duydunmu
bizdende maviş83 hamile sen ne alemdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…