En erken hamilelik belirtileri

zor tabi nazcım ama düşünmemeye çalış ya benimde sürekli aklımda ama başka şeylerele ugraşmaya çalışıyorum işe veriyorum kendimi unutum die cumaya kadar zamanı var geçen ay bi gün geç gelmişti benimkide inş hiç gelmesler ama kısmet relax olmalıyız

saol ndk kuşum:))

merhaba yagmur:teytey:benımde gecen ay 5 gun gecıktı...3 gun test yaptım .negatıf...sanırım bırazda psıkolojıkman uzatıyoruz gunu...stres yapmamak lazım ama olmuyo...hayırlısı olur ınsallla...bakalım bu ay ne olacak:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yok canım yaa maalesef o güzel haber benden gelmicek benim kahveler gelmeye başladı gerisi de gelir. inşallah bekleyenlerden alıcaz güzel haberleri. bugün birisi hamileyim dese de keyfim yerine gelse...

bugün kazık çakanlardan biri hamileeeeeeee MAVİŞ83çççççççççç:sm_cool::sm_cool:

sen neden bukadar olumsuzsun bakimmmmmmmmmmmmmm bişi mi var bilmediğimizzzzz

psikolojikmen günü uzattığımıza bende inanıyorum. sabah test yapınca negatif çıkınca hemen oluverdim:))))) keşke daha önce yapsaydım hiç olmazsa ha oldu olcak die bekleyip stres etmezdim

bugün kazık çakanlardan biri hamileeeeeeee MAVİŞ83çççççççççç:sm_cool::sm_cool:

sen neden bukadar olumsuzsun bakimmmmmmmmmmmmmm bişi mi var bilmediğimizzzzz

canım lekelenmeler gelmeye başladı adet oluyorum yani o yüzden öle yazdım:)
demek maviş hamilee inanılmaz sevindim. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah. darısı hepimizin başına. çok güzel bir haber bu kutlamak lazım:)

yagmur baksana adet gecıkınce vucut kendını hamılelıge hazırlıyormus...gecen ay hazırladı belkı bu ay olur....

kendime tatil hakkı tanıdım...şirketede gitmiyorum 1 haftadır...canım dışarı çıkmak istemiyor.....ööööööyle oturayım evde...

nazzzzz iyimısın...moral bozmak yokkkk....2009 sana ugurlu gelır ınsalllah...alırsın bebegını kucagına....

neyapsaaam ne yapsaaam bir hamak alıp sallansam kurtulurmuyum bunalımdan hamakta sallansam...ne güzelde söylemiş M.F.Ö dimi

kendime tatil hakkı tanıdım...şirketede gitmiyorum 1 haftadır...canım dışarı çıkmak istemiyor.....ööööööyle oturayım evde...

kendine tatilde versen bişeylerle ilgilen öle insan daha çok kendini dinliyor..zaman daha yavaş geçiyo valla..tcrübeyle sabit:)yerimseniben

:sm_cool:biliyorumm gidip alışveriş yapayım bari birazdan...

benim yerimede yap olurmu bugün sıkıcı bigün..bende sıkıldım eşimde gelmedi bi türlü nöbetten..bekle bekle sıkıldım ...:çok üzgünüm:

arkadaşlar ben çıkıyorum herkese ii günler kırmızısız günlerrrrr...yeni bebek haberleri almak dileğiyle görüşürüz...bayyyyy

Kızlar
Moral bozmak yakışmıyo bize. Lütfen herkes silkelensin ve kendimize gelelim. Biz bu denli kafaya taktıkça bebeğimiz de gelmemek için o denli oyalıyor bizi. Lütfen rahat olmaya çalışalım. Ben de bu ay büyük hayal kırıklığı yaşadım ama inat ettim önümüzdeki ay güzel haberler vercem size:)) Yeni yılın ilk ayında bol bol hamiş haberi alacağımızdan da eminim. Lütfen herkes moralleri düzeltsin ve günlük hayatımıza geri dönelim. Bebişler eninde sonunda kucağımızdaki yerini alacaklar. O günün hayalini kurmak bile güzel. Geç olsun güç olmasın, üzülmeyelim.
Bugün mutlu olmak için bir neden daha çıktı bize. Maviş83 hamileymiş. İçimizden birinin beklentilerinin boşa çıkmamış olması bile yeterli. Bir gün hepimiz maviş83 gibi güzel haberlerle geleceğiz bu siteye... Ben daha çok yeni sayılırım ama hepinizi çok seviyorum. Aynı duyguları paylaştığımızı bilmek zaten arada bir bağ kurulmasına yetiyor da artıyor bile... iyi ki buradayım

sıra bizde ceylanımmmmhihoyyyt

İnşallah canım öncelik senin hadi hayırlısı

annem tvde çağlanın bebeği konuşuluyor.....allah allah özellikle mi yapıyorlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…