selam kızlar. bende bu ayın 16 sında regl olmayı bekliyordum ama olamadım 20 sinde evde test yaptım negatif çıktı buradan okuduklarımla ümitlendim hani yanlış çıkmıştır diye. bugün kan testine gitcektim ama baktım gece regl olmuşum(( çok üzüldüm neden 1 hafta gecikti anlamadım baya baya belirtilerde vardı halbuki. beyin gücümle reglimi uzattım galiba. şimdi bidahaki ay ne yapıcam bilmiyorum hangi günü beklicem 16sınımı 23 ümü? çok mutsuzum ((
yok canım yaa maalesef o güzel haber benden gelmicekbenim kahveler gelmeye başladı gerisi de gelir. inşallah bekleyenlerden alıcaz güzel haberleri. bugün birisi hamileyim dese de keyfim yerine gelse...
bugün kazık çakanlardan biri hamileeeeeeee MAVİŞ83çççççççççç:sm_cool::sm_cool:
sen neden bukadar olumsuzsun bakimmmmmmmmmmmmmm bişi mi var bilmediğimizzzzz
kendime tatil hakkı tanıdım...şirketede gitmiyorum 1 haftadır...canım dışarı çıkmak istemiyor.....ööööööyle oturayım evde...
:sm_cool:biliyorumm gidip alışveriş yapayım bari birazdan...
sıra bizde ceylanımmmmhihoyyyt
ne maviş83 hamile mi ???????????????
İşte en güzel haberrrrr[/QU gunaydın kızlar......... ayyyyyyyyyyyyyy mavıs hamılemı ya dun aksam yazıstık gece mavıs ruyama gırmıs demekkı buna cıkacakmıs cok sevındım mavıscıgım tebrık ederım:içelim: ya arkadaslar dun bır arkadas daha vardı esı aksam alacaktı sonucu o arkadasımızdan haber var mı. hep boyle olun vallahı sabahları guzel haber almak cok hosuma gıttı. ınsaalah her sabah bırınızın hamıle haberını alırım. herkesı optum ..........kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
hadi hayırlısı inş hamişsindir
Kıs maviş hadi inşallah tutmuştur canım ya bende bekliom kırmısıları inşallah gelmez.. 2 gündür ara ara sancılarım var hayırlısı ya sende belirtiler neler cnım
kızlar 3-4 gündür karnımda bi ağrı war..hiç bukadar uzun sürmemişti..belim de ağrıyo..gerçi belimde fıtık başlangıcı war belim ara ara hep ağrır ama karnım düşündürüyo beni..9-10 günüm kaldı..adet günüm geldiğinde hiç bekleyip stress yapmıyım diyorum,direkt kan testi yaptırıcam..neyse de çıkar enazından...günü geçmeden kanda çıkar demi??
kan testinde değerler hergün artar hamileysen bence birkaç gün bekle çünkü kan testinde 1 günlük hamilede olsan çıkıyormuş..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?