En erken hamilelik belirtileri

bi arkadaş vardıııı aşılama yaptırdı cumartesi günüüü nerde oo nedir durumu acabaa yatıyomuu??

kızlar ayın onunda regl oldum. şimdi ayın yirmiüçü bende çok fazla akıntı var şimdi yumurtluyomuyum yani bu akıntı yumurtlamak mı demek yardım edin daa kafam çok karışık:bbo:

mrb kızlar selam verip çıkayım dedim artık eskisi gibi gelemiyorum malesef. umarım herkes iyidir. beni sorarsanız süperim bide artık sürekli bebiş düşünmüyorum rabbim ne zaman nasip ederse hayırlısını o zaman versin diyorum. hepinizi çok çok öpüyorum kendinize iyi bakın

Merhaba canım nerelerdesin hep aklımdasın merak ettim seni..

selam kızlar
yeni katılan arkadaslar var aramıza hepiniz hosgeldiniz MAVİŞ kız testin pizitif cıkmasına sevindim ama kan testini bekle canım biliyorsun ki benimde iki defa cok belirgin cıkmıstı ama malesef yoktu inşallah hamilesindira.s. bende beklemedeyim daha gecen ayın 26sında oldum bakalım bu ay ne olacak

canım benim saol ama insan kendini hazırlıo bi şekilde. galiba hamileyim falan diyo. eli karnına gidiyo ister istemez. böle olunca da üzülüyosun kendimi kasmıcam diyorum şimdi kendi kendime. allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

almina gerçek mi diosun? hazırlıyo yani kendini vücut.. sevindim valla batıl matıl güzel haber verdin. saol canım benim inşallah sende güzel haberler alırsın hihoyyyt

kızlarr dua edelim birbirimiseeee inşallah tez zamanda hamile kalalım yaa sıkıldım artıkk ((((

selam kızlar nasılsınız asılamam daha agrıyo ve kan halen az az geliyo kızlık dediler ama bölemi olur kızlık sizdede böyle akıntılı olmusmudu bi kac gün

selam kızlar nasılsınız asılamam daha agrıyo ve kan halen az az geliyo kızlık dediler ama bölemi olur kızlık sizdede böyle akıntılı olmusmudu bi kac gün

CANIM benim ilk ilişkiden sonra şöyle 8-10 damla kadar kan geldi bi dahada kanm olmadı ama benim bi arkadaşımın ilk birleşmeden sonra 7 gün kanaması olmuştu. kişiden kişiye göre değişebiliyor tatlım ama sen yinede bi doktoruna danıl bence. inşallah tutmuştur canım ya dualarım seninle Allah çabalarını boşa çıkartmasın inşallah.a.s.

mavişşşşşşşşşşşşş kız hamilemisin inan cok sevindim nasıl sevindim aglıyorum anlatamam canım ya ayy nasıl bi duygu bizimle paylas valla aglamakton suan tuşları göremiyorum cok mutlu oldum allah analı babalı büyütsün canım hayırlı ugurlu olsun aman allahhhhhh sen nelere kadirsin yarebbim maşşşaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh

arkadaşlar siteye yeni üye oldum ama bütün yazılarınızı önceden takip ediyordum,şuan hamileyim ve yeni öğrendim.Bendeki belirtiler göğüste şişme,kasıkta batma şeklinde ağrılar,idrar kokusunda değişiklikti.ve adetime bir gün kala test yaptım negatifti öğlen saatlarinde yaptım.Sonra adetim geçtikten 1gün sonra yaptım sabah test yaptım pozitifti yazılarınızın çok faydasını gördüm bende paylaşmak istedim Allah hepinize nasip etsin

yesil deniz canım cok saol iyi dileklerin için ve aydınlattıgın için
sunn canım hayırlı olsun tesekkür ederiz paylasımın için allah analı babalı büyütsün canım

canım benim yaa allah kucağına almayı nasib etsinnn. keşke takip ederken üye olsaydın be gülümmm. birbirimize umut olur destek verirdikk. nezmaandır deniyodunn nekadarlık evlisin tedavi sürecin oldumu anlatsana canım yaa

tekrar tebrik ederimmmmmmmmmmmm:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…