mutluyuz..sağlıklıyızzzzzzzzzzz bebek sahibi olacağız.....
İnşallah canım öncelik senin hadi hayırlısı
kan testinde değerler hergün artar hamileysen bence birkaç gün bekle çünkü kan testinde 1 günlük hamilede olsan çıkıyormuş..:1hug:
mrb kızlar selam verip çıkayım dedim artık eskisi gibi gelemiyorum malesef. umarım herkes iyidir. beni sorarsanız süperim bide artık sürekli bebiş düşünmüyorum rabbim ne zaman nasip ederse hayırlısını o zaman versin diyorum. hepinizi çok çok öpüyorum kendinize iyi bakın
kızlarr dua edelim birbirimiseeee inşallah tez zamanda hamile kalalım yaa sıkıldım artıkk((((
inşallah kuşşş inşallahh.:Saruboceq:.ama ama senle ilgili çok güzel şeyler doğuyo içime...
selam kızlar nasılsınız asılamam daha agrıyo ve kan halen az az geliyo kızlık dediler ama bölemi olur kızlık sizdede böyle akıntılı olmusmudu bi kac gün
arkadaşlar siteye yeni üye oldum ama bütün yazılarınızı önceden takip ediyordum,şuan hamileyim ve yeni öğrendim.Bendeki belirtiler göğüste şişme,kasıkta batma şeklinde ağrılar,idrar kokusunda değişiklikti.ve adetime bir gün kala test yaptım negatifti öğlen saatlarinde yaptım.Sonra adetim geçtikten 1gün sonra yaptım sabah test yaptım pozitifti yazılarınızın çok faydasını gördüm bende paylaşmak istedim Allah hepinize nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?