En erken hamilelik belirtileri

kizlarrr insallah hepimiz hamis kaliriz. ndk cim senin icinde cok dua ediorum.. umutkal bence hamilesin.cunku ben hic 2. cizgiyi gormedim. net tek cizgi vardi

Son düzenleme:
ay ndk alemsin valla orasını düşünmemeiştim haklısın :))))))))))))))))))
semiramis27 evet canım edavi derken asılama oldum canım bekliyorum 3 gün gecti canım

Arkadaşlar bir kere daha sormuştum ama arka sayfalarda kaldı.Adete 8 gün var bugün aşırı bel ağrım oldu hala da geçmedi.Normalde hiç bel ağrısı yaşamam.Başka bir hastalıktan mı yoksa hamilelik belirtisi olabilir mi?

:roflol: dogru soyluyorsun ndkcım akrebın yaptıgına hazıra konmak denir:teytey:

kızlar aklıma sey geldi eşimizle hiç aramızda gizemlilik kalmadı demi söyle sexsi gözlerle bakıp cezbetmeyibile düşünemiyoruz bence bi düsün sene her iliskide iyi yap iyice sok ve ilişki bittiginde ayakları havaya kaldır ne durulardayız valla ilişkiler elden gidiyo gerci ben ilişkiye giremediğim için eşime baktıgımda hiç sex aaklıma gelmiyo sanki dostum sırdasım beni korumak için gelmiş sanki dünyaya canım benim yaaaa eşimi birgün cezbedip yatakda mutlu edemedim offfffff offffffffffffffffffff

canim farkli seyler hep belirti olabilir. diolar ya hamilelik belirtisi adet belirtisiyle ayni olabilirmis. deisio anlican. en iyisi adet tarihini beklemek...kaydirigubbakcemile5

nakresn hamilelik belirtisi olabilir tabiki kendini fazkla yorma canım başka seylerde olabilir ama üşütüm müşütme ama insallah hamilesindir kiminin belirtilerinde var bu bel agrısı erkende baslamıs agrılar insallah hamilesindir canım insallahhhh

canım 8 gün çok erkenn belkide yumurtlama belirtisidirr. ama canım gebelikte olabilirr ne bilim ilginç bi durum yaa:uhm: bi iki gün daha sabret sonra test yaptır canımm. allah gönlüne göre versinn inşallah hamilesindir bitanem

o da bıseymi eşımle her ilişkiye gırdıgımızde gecekten benımı ıstedın yoksa bebek içinmi dıye soruyor zavallım:asigim:

semiramis yok canım kızarmıyım canım ya
ama buna hazıra konmak mı diyolar bilmiyorum ben halen korkudan kekemelik geldi bazen kekeliyorum bi vejinusmus için o catala yatmak okadar zor ki nebilim yine de allah kimsenin basına vermesin

keske bende siler gibi normal ilişki yapabilseydim yani sanslısınız kızlar benim gibi pacavraya özenmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…