akrebimmmm kıs iyidee sağlıklı kuvvetli spermleri iğneyle vermiyolarmı aşılama daaa. bizden daha şanslısın gülüm senn. direk yumurtanın üstüne bırakıyolarr bizde yatakta amuda kalkıyos gitsin ileri diye :)))))))))))))))))))
ay ndk alemsin valla orasını düşünmemeiştim haklısın :))))))))))))))))))
semiramis27 evet canım edavi derken asılama oldum canım bekliyorum 3 gün gecti canım
Arkadaşlar bir kere daha sormuştum ama arka sayfalarda kaldı.Adete 8 gün var bugün aşırı bel ağrım oldu hala da geçmedi.Normalde hiç bel ağrısı yaşamam.Başka bir hastalıktan mı yoksa hamilelik belirtisi olabilir mi?
Arkadaşlar bir kere daha sormuştum ama arka sayfalarda kaldı.Adete 8 gün var bugün aşırı bel ağrım oldu hala da geçmedi.Normalde hiç bel ağrısı yaşamam.Başka bir hastalıktan mı yoksa hamilelik belirtisi olabilir mi?
kızlar aklıma sey geldi eşimizle hiç aramızda gizemlilik kalmadı demi söyle sexsi gözlerle bakıp cezbetmeyibile düşünemiyoruz bence bi düsün sene her iliskide iyi yap iyice sok ve ilişki bittiginde ayakları havaya kaldır ne durulardayız valla ilişkiler elden gidiyo gerci ben ilişkiye giremediğim için eşime baktıgımda hiç sex aaklıma gelmiyo sanki dostum sırdasım beni korumak için gelmiş sanki dünyaya canım benim yaaaa eşimi birgün cezbedip yatakda mutlu edemedim offfffff offffffffffffffffffff
:roflol: dogru soyluyorsun ndkcım akrebın yaptıgına hazıra konmak denir:teytey:
kızlar eşim sonucu almaya gitti daha gelmedi bekliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?