semiramis yok canım kızarmıyım canım ya
ama buna hazıra konmak mı diyolar bilmiyorum ben halen korkudan kekemelik geldi bazen kekeliyorum bi vejinusmus için o catala yatmak okadar zor ki nebilim yine de allah kimsenin basına vermesin
keske bende siler gibi normal ilişki yapabilseydim yani sanslısınız kızlar benim gibi pacavraya özenmeyin
ne kızıyon yaa-tatlicadiarzu-
deryacım ya giderken haber verirmisin hep böyle yapıyosun bari gelcem tekrar felan de öle bos bos beklemek iyi olmuyo canım
sohbet linki göndermişti kacıncı sayfadaydı o orayamı gecelim atıkmadan gecek dur mavişin hayırlı haberini alıp gecek oke dadlummm
ava kıs sen nerden cıktın hosgeldin hamilesin demek detaylı anlatsana kacyıllık evliydin problem neydi nasıl hamile oldun neler hissettin anlat kıs:)))))))))))))))
akrepçim kusura bakma canım yaa birden gelip çok acıktım deyince yazamadım bile kalktım hemen özür cokacimcoook
sen anlatsana bize belirtileri delüü sendede var bebiş :))))):CüvCüv::CüvCüv:
anlalayımm öhö öhökasıklarım cok agrıyo oturamayacak sekilde cok rajhatsız oluyorum ikiz gali kasıklarım agırlastı:içelim:
sonraaacanım şöyle etli bol acılı yemek cekiyo biraz önce yedim helen azım sulanıyo sengözlerimebaksanab
sonraaacok asabi ve cok sinirliyim ayrıyetten cok duygusalım bu gün ara ara agladım
böyle işşte hehehehehheheh :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?