En erken hamilelik belirtileri

ne pacavrası arkadaşım esta piti piti...:1hug: herseyde vardır bır hayır. o catalıda bılmezyımdelikafadulden

slm ben geldim kusura bakmayın kızlar eşim geldi yemek faslı filan çay isteyen varmı :)))) hee bu arada geceleri burda konu dışında muhabbetler ediyoruz diye kilitliyolar topiği ceylanın açtığı bi sayfa var geyik muhabbet oraya geçsek rahat rahar konuşuruz

bende en sevdıgım nanelı sekerden ıgrenmıstım alla alla dedım bı baktımm hamıleyıım yuh dedum kaydirigubbakcemile3

deryacım ya giderken haber verirmisin hep böyle yapıyosun bari gelcem tekrar felan de öle bos bos beklemek iyi olmuyo canım

sohbet linki göndermişti kacıncı sayfadaydı o orayamı gecelim atıkmadan gecek dur mavişin hayırlı haberini alıp gecek oke dadlummm

ava kıs sen nerden cıktın hosgeldin hamilesin demek detaylı anlatsana kacyıllık evliydin problem neydi nasıl hamile oldun neler hissettin anlat kıs:)))))))))))))))

akrepçim kusura bakma canım yaa birden gelip çok acıktım deyince yazamadım bile kalktım hemen özür cokacimcoook

sen anlatsana bize belirtileri delüü sendede var bebiş :))))):CüvCüv::CüvCüv:

anlalayımm öhö öhö kasıklarım cok agrıyo oturamayacak sekilde cok rajhatsız oluyorum ikiz gali kasıklarım agırlastı:içelim:
sonraaa canım şöyle etli bol acılı yemek cekiyo biraz önce yedim helen azım sulanıyo sengözlerimebaksanab
sonraaa cok asabi ve cok sinirliyim ayrıyetten cok duygusalım bu gün ara ara agladım

böyle işşte hehehehehheheh :icecream:

kikiz ikiz senin eşin ikizdi demi öyle demiştin sanki hehe bende istiyom ikiz banane:içelim: benimde dedem ikiz ne haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…