En erken hamilelik belirtileri

cok tesekkurler yuzdeyuzakrep ve derya002
Belkı gıdıp alırım bılmıyorum ne hale gelır yolculuk sırasında bılmıyorum dokulur falan sımdı. neyse ben yıne arastırmaya devam edeyım.bıde arı sutunu demı aktardan alıyorsun?Turkıyeyı cok ozlemısım cok sanslısınız burda yasamakla.Psıkolojı olayı gercekten cok fena kendı kendımıze belırtıler cıkarıyoruz ama ınsallah bıgun belırtıler gercege doner umutluyuz.gorusmek uzere.....

Kızlar aslında belirti olayı var ama gercek olup olmadığını ayırt etmek güç mesela görümcem hamile ve hamile olduğunu kaynanam anlamış test yapmışlar çıkmış yani kendimizi dinlemeden kendiliğinden olsa düşünmesek keşke

buldum arkadaslar sogan kürünün marıfetlerını kopyalıyorum buraya.
Kür: Polykistik over’e, erken menopoza ve miyomlara karşı
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Mavişin sonuçlarından haberiniz varmı kızlar ??

Dün akşam idrar test, yaptım ikinci çizgi silik çıkınca eşimle hemen gittik kantesti yaptırdık hcg degerim 47,75 çıktı hamileyim yani demi kıslarrrrr:)))

gunaydın kızlar. vallahı dıger topık de yıkmıs kızlar aksam. onları okuyorum bende. bu arada ceylancıgım lısteye benıde ekler mısın 10 ocak.

günaydın herkese...umarım herkes iyi uyumuştur....dün gece amma kaynatmışsınız deryacım geçmiş olsun bu arada gözün nasıl oldu?

günaydın handancım çok sevindiiiiiiim yaşasın....adet günün ne zamandı?bugündü değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…