deryacım ya senin kac günün kaldı hayatım sen de bi değişiklik varmı bişiler hissediyonmu
benim 18 ocak canım ikizleri bi alalım hele ikiz anneleri sayfasınada takılıcaz senle :içelim:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
ben bi gecen sene için bide bu sene için istiyorum
telafi etmek gerek dimi :))))))))))))))))
merhaba arkadaslar ben Turkıyedeyım su aralar ve burda sogan veya ıncır kürü dıye bıseler duymustum hamıle kalmaya yardımcı oluyomus falan gıbısınden.dunde tv de bı doktor konusuyordu sogan kürü hakkında ama ben sonuna yetıstıgım ıcın programın anlayamadım bılen varmı.bende turkıyedeyken burdan gıderken alayım dıyorum boyle bıldıgınız seyler varmı kullanılan otlar falançbılıyorum bazılarınız ıcınızden boyle seylere ınanmayın dıyeceksınız hatta dalga gececeksınız ama ben yınede sorayım dedım.Ben bu ayı pas gectım cunku tr deyım artık gelecek aya.yarın dr ye gıtcem bı kac test falan yaptırırım heralde bakalım.ama bu sogan ve ıncır olayını cok merak edıyorum bılen varsa ve yazarsa cok memnun olurum.hepınızı opuyorum herkese bol sabırlar.
sevgıler
Slm kızlar bence bu belirti olayı tamamen psikolojik çok istiyoruz ondan herseyi belirti sanıyoruz ben geçen ay öyle inandırdımki kendimi (onca negatif teste rağmen) adetim hayatımda ilk defa gecikti hatta 13 gün gecikti dr tamamen stresten kafana takma dedi ama elimizde değilki yaa .Bu aya umutlarım yeniden yeserdi.Allah isteyen herkese versin inşallah..
canım bencede doğru söylüyosun psikolojik olarak kendini adet gördüğü halde hamile sananlar bile var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?