En erken hamilelik belirtileri

handancımmm belirtiler nelerdi?bizde kendimize pay çıkartalım benimde yarın adet günüm....

CANIM BENİM KASIKLARIMDA VE BELİMDE SIZLAMA GİBİ AGRILAR VAR BACAKLARIMA VURUO ARA ARA , GÖGÜS ŞİŞLİGİ KLASİK ZATEN , KALP ÇARPINTIM ÇOK OLDU ESAS ONDAN ŞÜPHELENDİM TEST YAPTIM,SABAH BACAK AGRISIYLA UYANIODUM Bİ KAÇGÜNDÜR,AGZIM ÇOK KURUO,AMA EN BELİRGİN ŞEY KESİNLİKLE KASIK VE BEL AGRISI , İNŞALLAH ADET OLMASSIN NAZCIM YA HEPİNİZE DUA EDİYORUM SENDE Bİ İDRAR TESTİ YAP BUGUNa.s.

gunaydın kızlar hamılemız mıvar tebrıkler. yaa kızlar dun gece ruyamda hamıleydım ıkı tana test yaptım ıkısı de belırgın ıkı cızgı vardı oyle sevındımkı havalarda ucarken uyandım. ya cok kotuyum gercek gıbıydı morelım sıfır sankı sadece ruyada hamıle olacak mısım gıbı gelıyor. allahım yalvarıyorum cocuk ısteyen herkesın yuzunu guldur .........

canımmmm çok sevindimmmmmmmmm, bu harika bi haberrrrrrrr ayyyyyyy bugün bombalar patlıyooooooooo mavişim de hamileee ohhhhhhhhhh

tüylerim diken dikennnnnnnnnnndelikafadulden

Mavişin degeri kaç kıslar ya kendi yazmıo siz yazın bari he çatlattınız

1 haftalık bile degil benimkisi 1 haftallık 50 degeri geçmesi lazım 4 5 günlüjk galiba

herkese kolay gelsin yeni hamileler tekrar tebrikler allah analı babalı büyütsün hayırlı uğurlu olsun

canımm inşallah hamilesindirr bitanemmmmmmmmm, nezamandır deniyosunn tedavi sürecin varmıydı

canım ya aslında yumurtlama tarihinde olan ilk ay daha önce ben çok istediğim halde eşimi ikna edemediğim için olmamıştı.o yüzden bu aydan çok umutluyum.tedavi hiç görmedim.ama olmasını çok istiyorum.inşallah kimse hayal kırıklığına uğramaz

handancım bende de sanki o belirtiler var ama adet belirtiside olabilir......birde sanki pazar günü vajinam karıncalandı gibi tuhaf bir histi..hiç yaşamamıştım

Kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr hamileeeeeeeeeeyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm değerim 87,48 inanamıyoruummmm

aayyyy mavıs demı hamıle sabahtan berı gecmıs sayfalara bakıyorum kan testı sonucları ıcın. cok sevındım canım. handancıgım senıde tebrık ederım.

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok heyecanlandım şimdi.....ne güzel 2 hamile haberi içim içime sığmıyor....

Kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr hamileeeeeeeeeeyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm değerim 87,48 inanamıyoruummmm

çatlakk mawişşş bi de ay yok ben bu ay kalamıcam diye bunalım yapıyodunnn..ççooooook sewindim bitanem yaa..rabbim kucağına da almayı nasip etsinnn

mavişşş tedaviş sürecini başından geçenleri herbişeyi anlattt umut olsun herkeseee canım benimmmmmmmmm

hihoyyythihoyyythihoyyyt.................................................................:ecrin_bebek:

Mavişşşş tabrik ederim canımmmmmmmmmmmmmmm benim 47,75 çıktı seninki büyümüş baya benim yeni döllenmiş ayy şaka gibi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nazcım canım zaten adet belirtileriyle aynı ya ben geçen ayda yaşamıştım bunları ama bi farklılık hissettim ne bilim bide normalde adetdönemi kupkuru oluom ben bu sefer daha ıslaktım inşallah sendende hamiş haberi alırız gülüm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…