En erken hamilelik belirtileri

Kız ndk hiç ayaklarımı tavana dikemedim sizede anlatıodum ya yapamıorum yatamıorum die , yumurtlama dönemim bayram tatiline denk geldi gün aşırı olduk 10-15 dk yattım sadece 2 keresinde digerlerinde hemen kaltım wc felan gittim , ama bu ay olmucak die düşündüm hep relax oldum nasılsa olmucak die düşündüm oldu geçen ay olcak olcak die düşünmüştüm olmamıştı

rabbim sanada en kısa zamanda versin inş gülüm rahim filmide çektirdin bu ay hamişsin inşallah:)

Bide bişe sorcam kıslar o zaman ben yumurtlamadan sonramı hamile kaldım acaba anlamadım şimdi yumurtlama zamanım 6-10 aralıktı bebiş 1 haftalık bile olmadıgına göre nası oluo

Canım tebrik ederim handancım benimde yumurtlamam 6-10 aralık ama benim değerim daha fazla neden acaba

Kıs maviş ne güsel aynı ay kaldık ya beraber dogurcaz inşallahhh:)

ben geç yumurtladım galiba canım sen zamanında yurmtlamışsın ben geç sanırım bende anlamadım ki

biriniz zamanında yumurtlamış biriniz geç yumurtlamış....ne önemi var ikinizde hamilesiniiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ay kızlar sabah sabah çok güzel haberler aldık ikinizide tebrik ediyorumhihoyyyt:1hug:
handancım bide sana kim dedi 1 haftalık olduğunu nerden biliyosun yani?

Haklısın nazcım ya saflaştım iice:))

angel kimse demedi canım ya doktora gitmedim daha kan testinde degerler yasıo 5-50 arası 0-1 haftalık yazıo benimde 47,75 oldugu için 1 haftalık bile degil die düşündüm kendimce

benim bildiğim adet gününden itibaren hesaplanıyor hamileleik haftası yani handancım sen 4 haftalık hamilesin.....

çok saolun kıslar allah razı olsun hepinizden ,

valla maviş senden cesaret aldım idrar testi için sende silik çıkınca bide ben bakım dedim :)) nazcım sende yapsana kuşum belki seninde silik çıkar ya

yani doktora gittiğinizde size 4 haftalık yada 5 haftalık diyecek doktor.....adet gününüzden hesaplayacak çünkü....

ayy bilmiyorum ki gidip alsamda baksam mı acaba......ama ya negatif çıkarsa.......korkuyorum

Haklısın nazcım aslında 4 haftalık oluo internette hesaplatıom tam 4 haftalık dio ama aslında öle degil nie böle hesaplanıo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…