En erken hamilelik belirtileri

günaydın kızlaaaarrrrr daha girdiğim gibi güzel güzel haberler aldıımmm tebrik ederim mavişim allah kucağına almayı nasip etsin sana dün rüyamı yazmıştım okudunmu rahmetli babannem dedem ve halam geldiler dedim üç tane hamiş peşpeşe olucak ikiledik handancım çok tebrik ederim canımmm benim maviş ilk önce babaannem geldi rahmetli birinci hamile sensin seninki kız olucak arkadan dedem geldi ve dediki babannene para getirdim handancım seninki erkek üçüncü kim çıkarsa o da halamdı kız yani ayyy çok tebrik ederim canlarım benim bidede dualarınızı eksik etmeyin tmm mı

handan ve maviş canlarım tebrik ederim. allah hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı bizlere en kısa zamanda bu duyguları yaşamayı nasip etsin.

ceylancım günaydın canım benim akrep onu yazmadın listeye diye kırılmış biraz onuda yazarmısın canım benim ocak 6 anlattım ona kız hepimizi aklında tutamaz biz hepimiz kendimiz söylüyoruz dedim bilmiyomuş öyle olduğunu ben söylerim ceylana yazar dedim bugünlerde alınganlık var onda hamiş oda ondan :)))))))))inş yumurtaları tutmuştur canım benim

Derya tüylerim diken diken oldu canım ya inanın kıslar gece yatarken hep sizlere dua ettim allahım isteyen herkese nasip et die hala ediyorum hepiniz hamiş olacaksınız kıslar allah razı olsun hepinizden ya gözlerim doldu

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy derya gerçekten olabilir mi?ay şimdi ağlayacağım

dün yazdım ben dün gördüm rüyayı babaannem rahmetli dedem rahmetli halam rahmetli ölü diri getirir derler önce babaannem geldi arkadan dedem geldi dediki babannene para getirdim arkadan halam geldi dediki babaannen öldü onun mevlüdüne geldim hadi kızlar bi hamiş daha nazyazcım en yakın sensin hadi seni bekliyorum

deryacımm rüyanı yeni okudum canımm allah hayırlara yazsınn inşallah 3. hamile de sen olacaksın bitanem...

nazyazzz sürekli yenilemen lazım sayfayı hayatımm

canlarım gözlerimden bi rahatsızlık geçiriyorum doktora kontrole gitmem lazım öpüyorum sizleri çok çok sizleri çok ama çok seviyorum cicik hamişler tekrar tebrik ediyorum sizleri canlarım gelince girerim üçüncü hamiş çabuk çıksın inşallah

canım geçmiş olsunn. allah şifa versinn. güsel gözlü bi yavru versin sana inşallahhh...

Kızlar önce allaha sonra hepinize bir değil binlerce kere teşekkürler tek tek herşeyi anlatıcam

Pazartesi gidim diorum doktora kıslar önce ssk gidim testlerimi yaptırım sorna özele gidicem geçmi olur pazartesi sizce

geç olmaz canımmm, yani bilgim yok ama olmas galiba sonuçta erken öğrendin sen:lepi:

handancımm yumurtlama günlerini mi ayarlıyodunuzz günaşırı mı oluyoduuu nasıldı çalışmalar düzenlimiydii anlatsanaa diktinmi ayaklarını tavana sırnaşık şey

canım geçmiş olsunn. allah şifa versinn. güsel gözlü bi yavru versin sana inşallahhh...

bitanem çok sağol birinci yavrum maviş eşim maviş ben maviş kayınvalidem kayınpederim maviş kayınlarım görümcem maviş :))))))ikincide büyük ihtimalle maviş olur dualarım sizle inş sanada güzel gözlü bi evlat nasib etsin yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…