En erken hamilelik belirtileri

10 dakikaya geliyorum gidip eczaneden alayım gelip yapayım bakalım korkunun ecele faydası yok değil mi ama

Canım ben akşam iş çıkışı aldım eve gittim hemen yaptım ama çok pozitiftim yani dalgasına gibi yaptım birasda nası olsa çıkmıcak ölesine die kendime güle güle yaptım ciddiye almadım yani o yüzden çıkmasa bile üsülmezdim , sonra kan testinden sonra eve geldik 1,5 saat sonucu bekledik çok rahattım gene eşim benden heycanlıydı yani ben onu sakinleştirdim çıkmıcak nası olsa boşuna heveslemme die

yumurtanın oluşum evresi adetle başlıyor......doktorlarda adet gününü baz alıyorlar ve 40 haftayı öyle hesaplıyorlar.....kaldı 36 hafta:)))))))))))

benim bildiğim adet gününden itibaren hesaplanıyor hamileleik haftası yani handancım sen 4 haftalık hamilesin.....
evet handan nazyaza katılıyorum.çünkü sen sonuçta adetinden 1 kaç hafta önce yaptırmadınki tahlilini.3-4 haftalık vardır bence.sen şimdi doktoru ara randevu almak için değerlerinide söle onlar sana zaten şu zaman gel dicekler.ben öle biliyorum yani cnm.şutarafagitti

çok saolun kıslar allah razı olsun hepinizden ,

valla maviş senden cesaret aldım idrar testi için sende silik çıkınca bide ben bakım dedim :)) nazcım sende yapsana kuşum belki seninde silik çıkar ya

valla öyle gazcısınız kii benim regl bitmedi ama benim bile yapasım geldi hee çok imrendimmmmmmmmmmmmm:çok üzgünüm:

Ya şimdi bi sürü test yapacaklar dimi kıslar ondan önce ssk gidim test sonuçlarımla özele gidim diorum hangi doktora gitcemide bilmiom offf

bide çok kendimi kaptırmak istemiom ne bilim kıslar ya allah korusun dış gebeligi felan var doktora gitmeden kesin degli gibi düşünüom demi

walla nann benim de canım çekti..ama çok war daha puufff olsa bilem çıkmaskiii...tırlattık iyicene canım test çekiyokaydirigubbakcemile2

Kısaca sizlere tedavimi anlatayım bende adet düzensizliği ve polikistik overe yatkınlık vardı şubat ayından beri tedavi görüyorum önce adetlerimi ilaç sayesindede olsa doktorum düzene soktu ve kistlerimi yok etti daha sonra gonapheneye başladım 2 ay gonaphene kullandım olmadı daha sonra rahim filmi çektirdim sonuç ii çıktı eşimdende sperm testi istendi oda güzel çıktı tek sorunum yumurtlama olmuyodu daha sonra gonapheneyi bulamadığım için klomen aldım klomende de bu 2. Ayımdı yani eğer Hamilesem tedavimin 4.ayında hamile kalmış oluyorum adetimin tam 14.günü doktora gittim doktor yumurtamın 22mm olduğunu söledi çok iyi dedi 15.gün ve 17.gün ilişki dedi zaten tam bayram tatiline denk gelmişti bende 15.gün 17.gün ve 18.gün çalışma yaptım çatlatma iğnesi hiç kullanmadım çünkü benim yumurtalarım kendi çatlıyodu

valla öyle gazcısınız kii benim regl bitmedi ama benim bile yapasım geldi hee çok imrendimmmmmmmmmmmmm:çok üzgünüm:
cnm bende ayın 22.de regli oldum seninle aynı sanırsam bidahaki ay inşallah bizde hamiş oluruz.allah bütün bebiş isteyenlerin duasını kabul eder inşallah

Handan ve Maviş çok tebrik ederim, bizler içinde dua etmeyi ihmal etmeyin, Nazyaz test yappp, bende merak ettim şimdi valla, benim bile test yapasım geldi :)) daha 3-4 gün var adetime ama..

ANG€L;4649507 .!.:
cnm bende ayın 22.de regli oldum seninle aynı sanırsam bidahaki ay inşallah bizde hamiş oluruz.allah bütün bebiş isteyenlerin duasını kabul eder inşallah

canım ben bu ayın 16 sında oldumm 20sinde rahim filmi çektirdimm hala kanama var tüpümün teki tıkanıkmış onu açtılar oyüzden kanama normalmişş çalışma yok yani anlayacağın 9 gündürrrrrrr.

nazyazz bekliyorus heyecanlaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…