evet handan nazyaza katılıyorum.çünkü sen sonuçta adetinden 1 kaç hafta önce yaptırmadınki tahlilini.3-4 haftalık vardır bence.sen şimdi doktoru ara randevu almak için değerlerinide söle onlar sana zaten şu zaman gel dicekler.ben öle biliyorum yani cnm.şutarafagittibenim bildiğim adet gününden itibaren hesaplanıyor hamileleik haftası yani handancım sen 4 haftalık hamilesin.....
çok saolun kıslar allah razı olsun hepinizden ,
valla maviş senden cesaret aldım idrar testi için sende silik çıkınca bide ben bakım dedim :)) nazcım sende yapsana kuşum belki seninde silik çıkar ya
Ndk canım regl bi bitsin sende kalacaksın ocakta inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
cnm bende ayın 22.de regli oldum seninle aynı sanırsam bidahaki ay inşallah bizde hamiş oluruz.allah bütün bebiş isteyenlerin duasını kabul eder inşallahvalla öyle gazcısınız kii benim regl bitmedi ama benim bile yapasım geldi hee çok imrendimmmmmmmmmmmmm:çok üzgünüm:
ANG€L;4649507 .!.:cnm bende ayın 22.de regli oldum seninle aynı sanırsam bidahaki ay inşallah bizde hamiş oluruz.allah bütün bebiş isteyenlerin duasını kabul eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?