En erken hamilelik belirtileri

ay ndk allah senı ne yapmasın. bende sazan gıbı atladım zuzucum kusura bakma. allah soylettı bana kısa zamanda guzel haberlerını beklıyorum

ceylanımmm valla gelgitt ayağını sürümüşşş ne güselll kazıklar açıldı bence artıkkkkkkkkkk...
önümüzdeki sene nin ilk ayı hamile olamayan kalmicakkk... inşallahhh

adacım bı sazan sen degılsın bızde varız....haaaaaaaa lafını duymayalım hamıs dıye atlıyoruzzzz....

ndk keyfın yerınde bugun masalllahhh .ALLAH BOZMASINNN...nasılsın iyiysinnn

valla fena değilim gülümmm, dün çalışmalara başladıkk oyüsden keyfim yerime geldii :sm_cool: kaydirigubbakcemile3

wc ye gitmeye korkuyorumm ya geldiyse yine o simsiyah şeyy ((

Merhaba hanımlar... öncelikle hepinize allahtn hayırlı evlatlar diliyorum, inşallah en kısa sürede kavuşursunuz evlatlarınıza. arkadaşlar benim sorunlu giden bir evliliğim var. bu sebeple henüz bir bebek istemiyorum. tabi olursa da başımızın üstünde yeri var yapacak bir şey yok. benim son reglimin bu ayın 18 19 u gibi gelmesi grekliydi gelmedi. genelde 28 günde bir regl oluyorum ben. yani kısaca adetim 6 7 gün gecikti. ben de bu sabah gebelik test yaptım sabahki ilk idrarla negatif çıktı. sizce zamanından erken yaptım da idrar testi yanlış mı sonuç verdi? yoksa sizce gebelik yok da başka bir sorun mu var bende?

selam kızlarrrrrr ben biraz uzak kaldım hamile var mı? konu almış başını gitmiş okadar okuyamıcam valla haberleri verin bakiimmmmm

canım erken degıl aslında amaaa....bıraz oncede anlattımm ya...bu tesler bazen yalnıs cıkabılıyoooo...kan testı yaptırsana canım...

arkadaslar sohbetınıze doyum olmayoooooo...ama ben cıkıyorum...dedım ya annemdeyım...opuyorum hepınızı bı ara gelırım yıneeeeee

bazen hemen çıkmaz testte.vücut hamileyken bi hormon salgılıyo bu çok azsa hemen testte çıkmayabiliyo bence birkaçgün sonra tekrar bi dene derim ben.CADIARZU

canım benim hoşgeldin aramızaaaŞeniz

umarım evliliğindeki pürüzler bian önce düzelir ve bebek çalışmalarını bizimle birlikte sürdürürsün... 6-7 gün geçmesi erken değill reglsine 3 gün kalanlar bile test yapınca doğru sonuç alıyorlar. ama 3 gün geçip yanlış sonuç alanlarda varr. oyüzden en sağlıklısı kan testi oluyorrr. eğer imkanın varsa kan testi yaptır ve içini rahatlatt... eğer gebelik yoksa bu gecikme bir problemin olduğuna işaret eder. psikolojik te olabilir polikistik bir yapı da olabilir ya da diğer nedenler... jinekolojik bir muayene olman gerekebilir. ama şuan ilk adım olarak yapman gereken kan testi dir...

umarım rabbim gönlüne göre verir canım benimm:1hug:

görmemişim demin anlattığın olayı=) işin garibi ben de hiç hamile gibi hissetmiyorum adeti bu kadar gecikti ama yani negatif çıkacağını bile bile yaptım testi... 3 5 gün sonra testi tekrarlıyım o zamana kadar adet görmezsem ve her halükarda haftaya doktora gideyim gebelik olmasa da (maalesef zamanı gelince çok isteyeceğim halde şimdi hiç istemiyorum=( ) bir aksilik var demek ki...

slm kızlar benım en son adetım 28 kasım bugün 25 ii yanı 28 gündeyim belim ara rara ağrıyor kasıklarıma rada bir kramp giriyor göğüslerim şişiti ama fazla ağrımıyor sık idarar çıkıyorum kafam çok ağrıyor uyuşyk gibiyim arada salandığımı hissediyorum dengem kayboluyor gibiyim kızlar inşallah hamileyim bana lütfen cvp verın hamile olabılırmıyım ama fazlada umutlanmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…