En erken hamilelik belirtileri

ndk günaydın yaewriimm..dışarı çıkıciim de ben kaçıyorummm...soona gelirim yine..

sen nasılsın canımmm naptın akşamm nası söyledin eşineee :)

İyiyim bitanem. Akşam üstü doktora gidince daha iyi olucam inş.

Güzel yemekler yaptım soframı kurdum 3 tane tabak vardı. Üstüne baba ben geliyorum yola çıktım diye yazdım. Şok geçirdi adam okuyunca delikafadulden ciddimisin diyo bana sanırım geliyo artık dedim. Sarıldı ve gülme krizine girdi adam :roflol:

beni duygulandırcın canım ya aylıyorum şimdi makyajım akacak ya senağlama:roflol:

canım benimm iyiyiimm umutsuzluğa düşmek yokkk yeni ayy yenii ümittttyasakkelime

ayy canım benimmm delirmiştir adammm. allah hepimize eşlerimize söylemeyi nasib etsinn en kısa zamandaaaaaaa.s.

ne ameliyatı bebeğimmm ben görmedim yazdıysann ne ameliyatıı geçmiş olsunn :çok üzgünüm:

yok canım ya ben ya da yakınım değil ameliyat olan ben saç ekim merkezinde çalışıyorumda bu gün ameliyat var onun hazırlığı kocası kel olan var sa göndersin bize kızlar delikafadulden

yok canım ya ben ya da yakınım değil ameliyat olan ben saç ekim merkezinde çalışıyorumda bu gün ameliyat var onun hazırlığı kocası kel olan var sa göndersin bize kızlar delikafadulden

aaaaaadelikafadulden kocam kel değill güpgür saçları varr ama benim çok dökülüyoo görüşelim bi ara bu mevzuyuu :jeyyar:

ayy canım benimmm delirmiştir adammm. allah hepimize eşlerimize söylemeyi nasib etsinn en kısa zamandaaaaaaa.s.

amin inşallah canım alimi akşam görecektiniz bana yansıtmamaya çalışıyor ama çok üzüldü yıkıldı resmen canım kocişkom bemim

anaaam kimse kalmamışş
:)) bende çıkıyomm herkese iyi tatilleerrrrr hamişş haberi vermeden gelmeyinnn :))

beyazz ben test yaptim dedigim gibi sonuc negatif. kizlar adet gunum yarindi olsaydi bugunku testte cikardi dimi? yani sonradan cikmaz artik dimi?

beyazz ben test yaptim dedigim gibi sonuc negatif. kizlar adet gunum yarindi olsaydi bugunku testte cikardi dimi? yani sonradan cikmaz artik dimi?

Bende yapdım benimkide negatif canım =)
Mojizikunun 2 gün varken aderine çıkmamış,adet günü silik çizgi çıkmış.yani daha adetimiz bile geçmedi biliyosun,hormonlarlada ilgili bişey bu var olupda çıkmayadabilir.Üzme kendini. a.s.

tünaydın kızlar nasılsınız bende beklemedeyım adet olmadım canlar dün akşam çok kasıklarım ağrıdı 15 dk sonra geçti şimdide arada bir ağrıyor test yapmadım erken diye adet olmayalı 30ncu günüm yarın adet günüm normalde erken olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…