sen nasılsın canımmm naptın akşamm nası söyledin eşineee :)
İyiyim bitanem. Akşam üstü doktora gidince daha iyi olucam inş.
Güzel yemekler yaptım soframı kurdum 3 tane tabak vardı. Üstüne baba ben geliyorum yola çıktım diye yazdım. Şok geçirdi adam okuyunca delikafadulden ciddimisin diyo bana sanırım geliyo artık dedim. Sarıldı ve gülme krizine girdi adam :roflol:
Burdais tatLım hoş geLdin =))
Henüz hamiş haberi yok,ebruyle ikimizde test yapdık bişe çıkmadı,bukett vardı dün o yaptımı acaba konşmştuk dün oda yapıcakdı=) Belki ondan gelir güzrL bi haber =)
Sen nasıLsın =)
beni duygulandırcın canım ya aylıyorum şimdi makyajım akacak ya senağlama:roflol:
burdayım canım takip ediyorum nasılsın ben biraz yorgun birazdan ameliyat var da onun hazırlığı içindeyiz
ndk günaydın yaewriimm..dışarı çıkıciim de ben kaçıyorummm...soona gelirim yine..
canım benimm iyiyiimm umutsuzluğa düşmek yokkk yeni ayy yenii ümittttyasakkelime
İyiyim bitanem. Akşam üstü doktora gidince daha iyi olucam inş.
Güzel yemekler yaptım soframı kurdum 3 tane tabak vardı. Üstüne baba ben geliyorum yola çıktım diye yazdım. Şok geçirdi adam okuyunca delikafadulden ciddimisin diyo bana sanırım geliyo artık dedim. Sarıldı ve gülme krizine girdi adam :roflol:
ne ameliyatı bebeğimmm ben görmedim yazdıysann ne ameliyatıı geçmiş olsunn :çok üzgünüm:
Burdayım ndk, gunaydin canim, site cok yavasladi, sorun var sanirim..
yok canım ya ben ya da yakınım değil ameliyat olan ben saç ekim merkezinde çalışıyorumda bu gün ameliyat var onun hazırlığı kocası kel olan var sa göndersin bize kızlar delikafadulden
ayy canım benimmm delirmiştir adammm. allah hepimize eşlerimize söylemeyi nasib etsinn en kısa zamandaaaaaaa.s.
aaaaaadelikafadulden kocam kel değill güpgür saçları varr ama benim çok dökülüyoo görüşelim bi ara bu mevzuyuu :jeyyar:
beyazz ben test yaptim dedigim gibi sonuc negatif. kizlar adet gunum yarindi olsaydi bugunku testte cikardi dimi? yani sonradan cikmaz artik dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?