Bende yapdım benimkide negatif canım =)
Mojizikunun 2 gün varken aderine çıkmamış,adet günü silik çizgi çıkmış.yani daha adetimiz bile geçmedi biliyosun,hormonlarlada ilgili bişey bu var olupda çıkmayadabilir.Üzme kendini. a.s.
babyyyyyy Kahveyi şekersiz enaz 2 saat önce eşine içirirsen spermleri harekete geçiriyormuş buay gün aşırı içiriyorum birde küçük fincanla değil..napıyım herşey meleğimiz için.....
o duyguyu bend e yaşadım kaç ay ama inşallah bu ay canım ya :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Kıslarrrrrrrrr hamileyimmmmmm sanırımda ama kafamı kurcalayan bişi var 37.42 değerim sizce çokmu düşük
kızlar biliyorum tatil diye herkes eşiyle beraber kimse yok ama msj okuyonlardan yardım istiyorum kasıklarımda bir ağrı var kusura bakmayın ama sanki gaz sancısı gibi yada idrara sıkısırsın ya öle bir şey ama bunların hiç biri değil sizce nedir yardımlarınızı bekliyorum
kzılar ben internete baktım ne zman adet olurum diye dünü gösterıyordu yanı benım bir günmü geçti sayılır kızlar yoksa 28 kasımdı geçen ay bu ayda 28 aralıkmı sayacam gün olarak geçmesi için inşallah birdaha baktığımda cvp yazmışsınızdır
yok canım geçen ay gecikti ondan önce 28 29 günde olurdum hiç kasıklarım ağrımazdı tuhaflaştı canım senın bebek nasıl inşallah hamileyimdir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?