tatlim senide tebrik ederim. saglikla kucagina alirsin insallah.
kızlar biliyorum tatil diye herkes eşiyle beraber kimse yok ama msj okuyonlardan yardım istiyorum kasıklarımda bir ağrı var kusura bakmayın ama sanki gaz sancısı gibi yada idrara sıkısırsın ya öle bir şey ama bunların hiç biri değil sizce nedir yardımlarınızı bekliyorum
dün tam ümidi kesmiştim..bu kasık ağrısı da ne şimdi???puff gel de heycanlanma
MOzijikuuu ne güzel haber vermişsin kocana çook romantik olmuş...
kzılar ben internete baktım ne zman adet olurum diye dünü gösterıyordu yanı benım bir günmü geçti sayılır kızlar yoksa 28 kasımdı geçen ay bu ayda 28 aralıkmı sayacam gün olarak geçmesi için inşallah birdaha baktığımda cvp yazmışsınızdır
Günaydın bebişlerrr. Nasılsınız bugün. İnş. yeni hamiş haberleri alırız.:Saruboceq:
Kızlar dün akşam doktora gittik. Henüz keseyi göremedik maalesef. Sadece doktor orda olan çalışmayı gösterdi bana. Hücreler bölünüyomuş yani büyük bi hızla. Biraz erken davranmışsın dedi doktor. 3-4 gün sonra gelseydin keseyi görecektik dedifisfisfis çarşamba günü tekrar kan testlerim yapılcak ve akşamına ultrasondan bakacak. Kızlar ben çok korkuyorum ya. Sizce görebilcekmiyim keseyi? Hamile olmadan önce hamileliği bekleriz, sonrada onu ultrasonda görcez diye.:bbo: İnş. herşey yolundadır :Saruboceq::Saruboceq:
merhaba arkadaşlar ben kırmızıları gördüm bu ayda olmadı arkadaşlar çok üzgün mahfoldum keşke hamile olsaydım elimden birsey gelmiyor eşimde üzüldü kafayı yiyecem hamile kalan arkadaşlar hepiniz çok şanslı insanlarsınız canlar unutmayın bebeğinizin kıymetini bilin birde birsey soracam kist olunca bebek olmuyormu kızlar
selam kızlar kba canım gecmiş olsun bidak aya insallah canım alah hepimize bebek versin
bende bekliyorum ocakta cok heycanlıyım 5 ocakda adet tarihim ama bekleyemiycem ya yarın test yapsam cıkarmı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?