En erken hamilelik belirtileri

tatlim senide tebrik ederim. saglikla kucagina alirsin insallah.

Saol cnm amin
:Saruboceq:

Cnm benimde reglime 1 hafta kala sağ kasığımda böle gaz sancısı gibi sıkışan bi ağrı olmuştu. Yani hamilelikte olabilir ama belki iltihap türü bişide olabilir. İnş. hamilesindir kuşum ya:Saruboceq::Saruboceq:

dün tam ümidi kesmiştim..bu kasık ağrısı da ne şimdi???puff gel de heycanlanma

Kısss zuzuu günün geçtimi bacım senin?

MOzijikuuu ne güzel haber vermişsin kocana çook romantik olmuş...

Saol cnm bnm :CüvCüv:

İnş. hamişsindir tatlım. test yapmayı düşünüyomusun?

Günaydın bebişlerrr. Nasılsınız bugün. İnş. yeni hamiş haberleri alırız.:Saruboceq:

Kızlar dün akşam doktora gittik. Henüz keseyi göremedik maalesef. Sadece doktor orda olan çalışmayı gösterdi bana. Hücreler bölünüyomuş yani büyük bi hızla. Biraz erken davranmışsın dedi doktor. 3-4 gün sonra gelseydin keseyi görecektik dedifisfisfis çarşamba günü tekrar kan testlerim yapılcak ve akşamına ultrasondan bakacak. Kızlar ben çok korkuyorum ya. Sizce görebilcekmiyim keseyi? Hamile olmadan önce hamileliği bekleriz, sonrada onu ultrasonda görcez diye.:bbo: İnş. herşey yolundadır :Saruboceq::Saruboceq:

günaydın canım.öncelikle kutlarım.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
daha dur canım yolun başındasın.keseyi görecekmiyim,daha so nra kalp atışlarını merak edeceksin,sonra ikili tarama ,3 lü tarama cinsiyet.....daha neler neler,bebek doğduktan sonrada bu evhamlar değişerek devam edecek.bunlara alışmamız gerek artık.İnşallah herşey yolunda gider keseyi görürsün.

Günaydın Suzancım. Biraz fazla evhamlanıyorum galiba ama onu hiç kaybetmek istemiyorum ya. Aslında dün doktorda beni biraz gerdi. Beta hcg değerim ona göre biraz düşük geldi ilk başta gebelik olmayabilir felan dedi. Ama ultrasonda bakınca çarşamba günü keseyi görebilceğimizi söyledi. Hayırlısı olsun artık demekten başka çarem yok beklicez mecburen..

merhaba arkadaşlar ben kırmızıları gördüm bu ayda olmadı arkadaşlar çok üzgün mahfoldum keşke hamile olsaydım elimden birsey gelmiyor eşimde üzüldü kafayı yiyecem hamile kalan arkadaşlar hepiniz çok şanslı insanlarsınız canlar unutmayın bebeğinizin kıymetini bilin birde birsey soracam kist olunca bebek olmuyormu kızlar

selam beni de ekler misiniz?? adet tarihim 1 aralık :)) geçen ay biyokimyasal gebelik yaşadım,şimdi korkuyorum ama bebek de istiyorum sanırım :)) sizce ne zaman test yaptırayım :))

canım cok uzuldum. her ay hepımız aynı seylerı yasıyoruz ama yıkılmak yok yenı bır ay yenı bır umıt ne olursun kendını fazla yıpratma. hepımızın bebeklerı olacak ama zamanı var demekkı bızede o zamanı beklemek dusuyor.............. :Saruboceq::Saruboceq:

kıstı tadavı ettır canım boyle bır problemın varsa. galıba hamılelıgı etkılıyor ama tam da fıkrım yok..........

bekarken vardı geçen ay gittiğimde yoktu inşallah olur canım bizimde artık elimden birsey gelmiyor sadece üzülmekten başka

slm kızlar ben bu ayda kırmızıları gördüm listden silebilirsiniz:) ama üzülmedim umudum var bi gün bende hamile kalıcam inanıyorum..bu ay o kadar düşünmemişimki adetimde gecikmeden geldi..aynı şekilde devam artık ne yapalım:)

Kızlar Kırmızıları görünce üzülmemek çok zor.. ama şunu unutmayın yalnız değilsiniz.. Hep birlikte aralık da kırmızıları gördük... İnşallahh Ocak ayında da bebeklerimizin haberlerini alırız... Çalışmalara devammm...

Slm Deryacım ..Benimki gecen haftaydı atlattımm .. Calısmalar devam edioo :))) Ocak ta insallah diye diye avunuyoruz canım...

selam kızlar kba canım gecmiş olsun bidak aya insallah canım alah hepimize bebek versin
bende bekliyorum ocakta cok heycanlıyım 5 ocakda adet tarihim ama bekleyemiycem ya yarın test yapsam cıkarmı ki

kızlar neden bu sayfaya kimse girmiyo anlayamıyorum ne zaman acsam kimse yok eskisi gibi tadı yok hepinizi gercekten cok özledim
derya semirmihan ndk ve diğerleriiiiiiiiiiiiii nerelerdesiniz yaffffffffffffffffffffffff (((((((((((((((((((((((((((((((

selam kızlar kba canım gecmiş olsun bidak aya insallah canım alah hepimize bebek versin
bende bekliyorum ocakta cok heycanlıyım 5 ocakda adet tarihim ama bekleyemiycem ya yarın test yapsam cıkarmı ki

ay inş. çıkar :CüvCüv: eğer senin ki çıkarsa bnde hemen yaparım bnmde 5 ocakta....cesaret almam lazım

ya hıc sorma cuma gunu doktora gıttım. ya yumurtlamıssın dedı. yada yumurtlamayacaksın neymıs benımkıler hıc yumurtlayacak gıbı durmuyormus

dun oyle bır akıntım vard soylemesı ayıp uzayan cınslerınden. bugunde krem seklınde beyazlastı. doktor bosu bosuna ılıskıye gırmeyın dedı. ama ben onu dınlemedım akıntılaer yumurtlama belırtısıymıs. calısmalara devem yanı umut dunyası ne yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…