En erken hamilelik belirtileri

ayrıca testı yapar yapmaz haber ver ayy ınsaallah yolumuzu acarsın senın arkandan bızde gelırız benım gunde 10 ocak bakalım artık

ya yumurta varmıs da yumurtlayacak gıbı durmuyormus. ndk anlattı yumurta olgunluga erıtımı patlarmıs. o zaman yumurtlarmıssın. bakalım tahlıl falan verdım bu hafta yıne gıdecegım ama doktor ılac ıcın erken dıyor

evet canım kesinlikle calısmalara devam ama böyylee özel hastane olup saglık karnenin gectiği bi hastaneye git ve asılama hakkında bilgi al bak ben öyle yaptım ve sadece 300 ytl gitti

canım seninde yumurtlaman olmuyosan onlar adetinin 2 gününde igneye baslıyorlar karnından ve 10 gün devam ediyor bu sayede yurtalar oluyor ve 10 gün sonra bi catlatma iğnesi vuruyolar buda yumurtanın catlayıp sipermlerin daha kolay girmesine neden oluyor catlat ma ignesinden 1 gün sonra eşinden alınan sipermler iğne yardımyla rahime giriyor
bukadar

benim cinsel problemim oldugu için iğne felan gerek grmedi doktorum ben sadece catlatma iğnesi vurulup sipermleri koydular

ya doktoru pek begenmedım zaten baska doktora gıdıp bır senedır falan denıyorum dıyecegım. arkadaslardanbırı oyle yapmıs. o zaman doktor tedavıye baslıyormus

tamam akrepcıgım tesekkur ederım doktor daha erken deyıp tedavı yapmadı. baska doktora gıdecegım o tedavıye baslar ınsaaallah. ya benı bosver senden ne haber yok mu belırtı falan

ayrıca testı yapar yapmaz haber ver ayy ınsaallah yolumuzu acarsın senın arkandan bızde gelırız benım gunde 10 ocak bakalım artık

ay insallah canımya hamile haberini alsam nasıl olurum acaba nasıl bişeydir hamilesin demesi birisinin off off yarın 9 gün oluyor insallah testte cıkar pozitif olur insallah yaaaaaaaaaa

dualarım senınle kız. zaten artık allahım bana bebek ver demıyorumda. allahım bıze bebek ver dıyorum butun kadınlar klubu adına. yarın guzel haberı alırız ınsaallah

Ya nasıl ifade edilir bilmiyorum ama aleni bir şekilde yazıyorum fikrinizi belirtirseniz sevinirim.gecen ay regl dönemimin bittiginin ertesi günü eşimle birlikte olduk riskli bir dönem olmadıgını düşündük gebelik için ve korunmadık.Yaklaşık 1hafta öncede test yaptım tek cizgi gördüm.Fakat dün regl olmam gerekirken henüz bir belirtisini göremedim.Kasık agrılarım günler öncesinden başladı ve bende adet olacagımı düşündüm.Fakat bugün şiddetli agrılarımın sebebinin idrarımdaki kan oldugunu anladım.İdrarım inanılmaz kanlı ve gebelikte böyle bir durumla karsılasılırmı bilemiyorum.Yaptıgım idrar testinede güvenmiyorum acıkcası 3milyonluk bir testti ve adet günümde gecikme olmadan yapmıştım.Beni aydınlatırsanız sevinirim.Mide bulantısıda yasıyorum ancak bildigim kadarıyla bunlar ilk hafta belirtileri degil.Ayrıca sık idrara cıkma durumuda sözkonusu.yani emin olamıyorum acaba yumurtlama dönemi olmadıgı halde hamile kalınamazmı? adetim bittikten sonraki gün beraber olmamın bir anlamı yok mu? bugüne kadar hep korunduk cocuk düşünmemiştik henüz oyüzden emin olamıyorum.kafamçokkarıştı

dualarım senınle kız. zaten artık allahım bana bebek ver demıyorumda. allahım bıze bebek ver dıyorum butun kadınlar klubu adına. yarın guzel haberı alırız ınsaallah

bende aynı öyleyim canım allah bizlere bebk versin insallah
valla nebilim canımya insallah güzel haberlerle gelirim dua edin bana heycandan karnım sancılanıyo yaaakafamçokkarıştı

arkadasım dedıgın gıbı adet oncesı ve adet sonrası hamıle kalma rıskı cok dusuk ama olmayacak dıye bırsey yok. bır arkadas bu topıkte anlattı adetten bır gun once gırmıs ılıskıye nasıl olsa olmaz dıye hamılw kalmıs. senın ıcın hayırlısı olsun bır ıkı gn daha bekle test yap. yada bekleme hemen test yap sen bılırsın

canım tabiki ebek olma ihtimali var benim bi arkadasımda adet bittikten sonraki gün yapmıs ve hamiş kalmıstı şimdi bi oglu var 2 ayllık dogurdu yaaaaaaaaaaaaaa :))))))
yumurtlama dönemini eskilerden veya normal gebe kalan hanımlar bile bilmiyoki önüne hangi gün gelirse yapıyorlar ve hamile kalıyorlar bizim gibi hamile kalamayanlar arastıırıyo bu yumurtlama dönemini :)))))))
bide kanlı tiş duymamıstım umarım sorun yoktur
peki idrar testini bi köseye atta o cok erken olmus zaten hiç güvenme kan tahlili neden yaptırmıyorsun onu hemen yaptır yeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ay akrep vallahı dogru soyledın mıllet ayda ıkı defa yapıyor. hamıle kalıyor bız yumurtlama gunu arastırıyoruz. vallahı bugun ıkı saat sadece bunu arastırdım. ama tutturamayacagım herhalde akıntı falan tamam da neyse yaa bızde boyle sınanıyoruz herhalde

yaaaa umarım kanli idrar sorun degildir yani bi enfeksiyonda olabilir tabii ama ben agrılarımı adet olcagma baglamısken idrardaki kandan kaynaklandıını anlayınca hamile olabilecegm ihtimali geldi aklıma ama herkes bişi olmaz ogün yumurtlama günün degil içini raht tut diince bende umursamadım pek..kan testinide su idrar sorununu cözdükten sonra yapıım diorum:1rolleyes:

kader işte
canım sen akıntıya güven kesinlikle dogru ben eskiden cık merak ederdim bu nedir ya sülük gibi oluyo bazı günler dedim ama bu hamiş kalamadıgım için arastırdıgın notlardan bu sülük gibi olan akıntı cıktıı
doktora bebk için gittiğimdede daha yumurtama bakmadan önce bana sülük gibi yapısıp sünen akıntın basladımı dedi yaaaaaaaaaaa sen calıs canım calısmalara devam etkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…