ya hıc sorma cuma gunu doktora gıttım. ya yumurtlamıssın dedı. yada yumurtlamayacaksın neymıs benımkıler hıc yumurtlayacak gıbı durmuyormus
dun oyle bır akıntım vard soylemesı ayıp uzayan cınslerınden. bugunde krem seklınde beyazlastı. doktor bosu bosuna ılıskıye gırmeyın dedı. ama ben onu dınlemedım akıntılaer yumurtlama belırtısıymıs. calısmalara devem yanı umut dunyası ne yaparsın
ayrıca testı yapar yapmaz haber ver ayy ınsaallah yolumuzu acarsın senın arkandan bızde gelırız benım gunde 10 ocak bakalım artık
dualarım senınle kız. zaten artık allahım bana bebek ver demıyorumda. allahım bıze bebek ver dıyorum butun kadınlar klubu adına. yarın guzel haberı alırız ınsaallah
Ya nasıl ifade edilir bilmiyorum ama aleni bir şekilde yazıyorum fikrinizi belirtirseniz sevinirim.gecen ay regl dönemimin bittiginin ertesi günü eşimle birlikte olduk riskli bir dönem olmadıgını düşündük gebelik için ve korunmadık.Yaklaşık 1hafta öncede test yaptım tek cizgi gördüm.Fakat dün regl olmam gerekirken henüz bir belirtisini göremedim.Kasık agrılarım günler öncesinden başladı ve bende adet olacagımı düşündüm.Fakat bugün şiddetli agrılarımın sebebinin idrarımdaki kan oldugunu anladım.İdrarım inanılmaz kanlı ve gebelikte böyle bir durumla karsılasılırmı bilemiyorum.Yaptıgım idrar testinede güvenmiyorum acıkcası 3milyonluk bir testti ve adet günümde gecikme olmadan yapmıştım.Beni aydınlatırsanız sevinirim.Mide bulantısıda yasıyorum ancak bildigim kadarıyla bunlar ilk hafta belirtileri degil.Ayrıca sık idrara cıkma durumuda sözkonusu.yani emin olamıyorum acaba yumurtlama dönemi olmadıgı halde hamile kalınamazmı? adetim bittikten sonraki gün beraber olmamın bir anlamı yok mu? bugüne kadar hep korunduk cocuk düşünmemiştik henüz oyüzden emin olamıyorum.kafamçokkarıştı
kız akrep sende mı endıselısın bende sımdı degıstırmıstım ruh halımı ahhh ahhhhh
ay akrep vallahı dogru soyledın mıllet ayda ıkı defa yapıyor. hamıle kalıyor bız yumurtlama gunu arastırıyoruz. vallahı bugun ıkı saat sadece bunu arastırdım. ama tutturamayacagım herhalde akıntı falan tamam da neyse yaa bızde boyle sınanıyoruz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?