En erken hamilelik belirtileri

ne güzel darısı kk daki çocuk isteyen tüm kadınlara.ayy bide hep rüyada gördüm çocuk falan meğer psikolojikmiş hep

yani bebiş her kontrolde aynı geriligi gösteriyorsa bir gittiginizde 2 hf geri digerinde tam gününde bir digerinde de 3 hafta ise o zanan korkun

ndk cım nasılsın ağrın sızın yok dimi gittinmi kontrole bende sık giremedim bu aralar

canım valla rahim filminden sonra iğne kullanmadım. bu ay eğer regl gelirse devam etcez yumurta takibine. ben bu aydan ümitli değilim ilaçsız iğnesiz oluşmaz benim yumurtalarım

ümidim ocak ayı :çok üzgünüm:

olsun canım yaa bende ocak 18 i bekliyorum kısmetse yeni yılda gelicek bebişlerimiz benimde gecikmeli adet problemim var ((( millet benim üstüme iki kere adet oluyo yani onlara göre benim şansım yüzde elli düşüyo ama napalım kısmet

selam kızlar benimde iki günüm kaldı ama herhangi bir belirti yok galiba hamiş değilim gene napalım hayırlısı Rabbim hayırlısını nasib etsin amin.

Deryacım senın de siklus uzunmuşşş .. ama üzülme bence en rahat senınkii geç menopoz olursun canım..
doğurganlıgın yılllarca devam eder ... benım de ocak 16 felan heralde ınsallah kırmızı kart görmeyız artık....

KIzlar biz aylardır bebek istiyoruz.. Bu TV deki ünlüler nispet gibi.. Hamile üstüne hamile.. bebek üstüne bebek.. İNsallah bızım de bebişler gelirler artık.

kızlar daha önce yine bu stede bir arkadaştan ismini hatırlayamıyorum gebe kalmayı kolaylaştırmak için patates çekirdek ve maydonozdan uzak durmamız gerektiğinin yazmıştı ben bunun nedenini öğrenmek istiyorum bilen vermı acaba

canım öylemi oluyomuş aaaa ilk defa duydum zaten doktorum yumurtalıkların tertemiz demişti ilk çocuğumuda öyle doğurdum ben gecikmeliydi yani hehuhehu kız o zaman bunu yapalım menapoza geç girersek 35 inden sonra üçüncüyüde yaparız hehuhe şaka tabi eşim bunu bile istemiyo üçüncüye ikna edemem heralde hep üç çocuklu ailelere özenirdim hep derdim allahım bana bir oğlan ver sonrada ikiz kız ver :))) dedem ikiz benim oğlanı verdi rabbim geriside ona kalmış hayırlısını versin inşallah

kızlar hafta sonu beslenmenin bebek cinsiyeti üzerinde etkisinin olduğunu öğrendim erkek istiyorsanız ona göre besleniyormuşsunuz erkek oluyormuş kız istiyorsanız ona göre besleniyormuşsunuz kız oluyormuş ve bu bilgileri bir ebeden aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…