hoşbulduk şekerimm..ya cicim ben sana bişe sorcam..adetinden 2 gün önce negatif çıkıp gününde silik çıkan senmiydin yanlış mı hatırlıyorum?ööle bişe kalmış da aklımda
kızlar hafta sonu beslenmenin bebek cinsiyeti üzerinde etkisinin olduğunu öğrendim erkek istiyorsanız ona göre besleniyormuşsunuz erkek oluyormuş kız istiyorsanız ona göre besleniyormuşsunuz kız oluyormuş ve bu bilgileri bir ebeden aldım
Bu habere çok şaşırdımm nasıl beslenmek gerekiyormuş. biliyyorsan onuda yazarmısınn?
Evet hayatım bendim. Sende varmı yoksa bişiler :1hug:
kızlar hafta sonu beslenmenin bebek cinsiyeti üzerinde etkisinin olduğunu öğrendim erkek istiyorsanız ona göre besleniyormuşsunuz erkek oluyormuş kız istiyorsanız ona göre besleniyormuşsunuz kız oluyormuş ve bu bilgileri bir ebeden aldım
Bu habere çok şaşırdımm nasıl beslenmek gerekiyormuş. biliyyorsan onuda yazarmısınn?
bende dün kırmızıları gördüm züzlüyorum ama kendimi fazla umutlandırmadım vardı tabi biraz umudum ama napayım elimden birsey gelmiyor artık kendimi tesellı etmekten başka kızlar inşalah mutlu haberleriniz tez zamanada duyarız kızlar benım adetler çok sancılı olurdu bu ay ağrı yok kızlar anlamadım
ben her nekadar son bikaç gündür ümitsizliğe düşsemde özellikle 2 gündür kasık ağrılarım bacağıma wuran we beni dün akşam zor uyutan cinsten oluncak acaba dedim..test yaptım bugün negatiff..canım sıkıldı(((
bana bu çok mantıklı gelmedi açıkçası..yani erkek için geçerli olabilir belki ama kadın için mümkün diil..malumunuz cinsiyeti erkek belirliyo..yumurtayı dölliyen sperm x kramozomu taşıyosa kız y taşıyosa erkek..bu durumda kadın ne yerse yesin zaten xx olduu için bi etkisi olmaz cinsiyete..
bir tekerleme var bilmiyorum biliyormusunuz " ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi " diye yani (emin değilim yine de ama dr danışın siz yinede ) ekşi çok yerseniz kız tatlı çok yerseniz oğlunuz olur dedi ebe
sallamış anam o ebe kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaç gün var cnm regline?
internetteki hesaplayıcılarra göre yarın..ama bana biraz fazla erken geldi,4ünde olmuştum enson..1i veya 2sidir gibibe geliyo..ufff bilemiyorumkiiii(((((((((
Zuzuum hamile değilim kıısss. geçmiş sayfaları okudunmu bilmiyorum benim 7 gün geçti 8. gün oldu malesef şuan her yerim ağrıyo.
Mozijikooo canım benim tşkler.Okudum yazdını,baya bi sayfa atlamış =)
Napalım canım ya,bi dahaki aya kaldı artık ümitLer =((
ewin içinde bile zor yürüyorum ağrıdan..kasıklarıma baya kramp giyio..her adım atışımda acıyo..bacaklarımda çok ağrıyo..pffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?