En erken hamilelik belirtileri

Deryacım sımdı yumurtalıklarda mılyon yum. var her ay 1-2 atılıyor. Siklusun uzun olunca tabı daha az atılmış oluyor.. Hayırlısı tabıkı canım Allah saglıklı kız verir insallah...

Biz de hiçbiri yok ama tabıkı ben de bır erkek bır kız cok isterim..Hepimize insallahh ..

Ndk cım ben de paparazzi gibi oldum ama algılar acık heralde TV de hamile diyince hemen bakıyorum... OKan bayülgen in sevgilisi hamileymiş ...

Canlarım yaa.. Biz de negaitifi çok gördük merak etmeyın... Ama ben akıllandım... Artık yapmıcam...
ÇÜnkü son 2 aydır tam test yapıcam lavabo da pat kırmızı kart gördüm.. Bu ay beklicem çünkü zaten hiç gecikmiyor hiç umutlanmadan görüyorum kırmızı kartıı (

yumurta catlatmasına vede kolay hamıle kalma kuru buldum nette. kuru ıncır cok meshur bır prof. tv lerde sureklı cıkan bır bıtkı uzmanı deneyen falan var mı. 21 gun ıcıp sonra 7 gun ara verıp sonra yırmı bır gun yıne ıcıyormussun. ya ben sogan kurunu ıcemem herhalde acaba bunu mu denesem ne dersınız.

ADA 32 aynen soğan suyu cok kötü kokuyor ,benim midem kaldırmadı.. Hatta incir suyunu da mıdem kaldırmadı... O nedenle ben sadece arada evde aklıma geldıkce incir yiyorum ama sanırım yumurtayı beslemek yerine beni besliyor :) yaanii hamile kalcaz diye kiloolar gelıyor bır de hamıle kalsam ne olcak bılemıcem....

Ben bugün Gıdgıdaklıyorum yuppii...:))Akşam olsa çabuk

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Allah'ım yaa bu weletlerin yüsünden neler yapıyoruss..şurda uluorta neler konuşmuyoruzz ki...ceylanım senin msjın nezdinde tüm çatlak erken belirticilere güldüm bayaa kendimde dahill...halimise bakkkkaydirigubbakcemile3

ya odamı kotu neyse ya sogan kurunu deneyeyım dedım ıctıgım gerı geldı. bende dedım baska yolu yok mu ıncır suyunu buldum. neyse ya bu gıdısle ısım allaha kalacak. hıc bır sey dene mıyoerum bakalım oturyp bol bol dua edecegız o zaman

Ada^32 cim kesinlikle bizim işimiz dua ile.. İNsallah hepimiz kavusuruz bebeklerimize...Ben de deneyemıyorum.. Ama incir i direk ye.. Çünkü suyu oyle ıncır gibi tatlı degil...Ama soğandan iyidir...
Soğan suyu tövbe tövbe ama içilecek gibi değilki.. Bir yudum bile zor gunde 2 kere içmek mucize...

ben de suyunu icmek yerine direk incir ve sogan yiyorum ( ki önceden beri ikisinide sevmem ama mecburen)

canımm işimiz zaten allahta allah ne derse o olacak. bu giişle işim allaha kalacak deme bitanemmmmmm. rabbim ne zaman izin verise ozaman olacak zaten. dualarımızla ulaşacağız mutlu sona:1hug:

Arkadaşlar merhaba.Benim son adet günüm 2 aralıktı.Bu hafta bakalım hamile kalabilir miyim?Belirtilere bakıyorum bende galiba yok.2 haftadır kasık bel vs ağrı çektim ama bunlar idrar yolları iltihabından dolayıydı.Kanda gebelik testini yaptırmaya cesaret edemiyorum.Bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…