En erken hamilelik belirtileri

Valla doktora gittik cumartesi günü ama keseyi göremedik. Çarşamba tekrar gidicez. inş. görücez. Regl tarihin ne zaman bahar?

kızlar bugun haberler bende....ben bugun hastalandımmmmmmm....cok üzgunum...bı dahakı aya kaldı artıkkkkk

Valla doktora gittik cumartesi günü ama keseyi göremedik. Çarşamba tekrar gidicez. inş. görücez. Regl tarihin ne zaman bahar?

6 ocak canım ama benim kasık ağrım sanki dalak şişmesi gibi sancı şeklinde bide midem ne yesem yanmaya başlıyo acaba midemimi üşüttüm inşallah öyle değildirde bu sefer bebeğim gelmiştir.

6 ocak canım ama benim kasık ağrım sanki dalak şişmesi gibi sancı şeklinde bide midem ne yesem yanmaya başlıyo acaba midemimi üşüttüm inşallah öyle değildirde bu sefer bebeğim gelmiştir.

inşallah canım yaa hadi sen başlangıcı yap arkadan ceylan arkadanda ben gelirim inşallah benimde 18 ocak

tatlım doktor alttanmı baktı ultrasonla senin kaç gün geçince öğrenmi,ştin bebişi bide nekadarlık şimdi

Evet cnm alttan baktı. Benim regl günümde silik çizgi çıkmıştı. Ertesi gün kan testi yaptırdım. 37.42 çıktı değerim. doktora gittik hemen ama keseyi göremedik. Bugün bidaha yaptım idrar testi artık kırmızı olmuş.Değerimde yükseldi sanırım. İnş. çarşamba günü görebilcez. Yaklaşık 4 haftalık felandır sanırım. Onu henüz söylemedi doktor.

inşallah bu sefer görüceksin keseyi sana yeniyıl armağanı olur ne güzel bu arada senin eşine yaptığın süprizi anlattım kocişime çok duygulandı keske anlatmasaydın sende öle yapsaydın dedi:uhm:

inşallah bu sefer görüceksin keseyi sana yeniyıl armağanı olur ne güzel bu arada senin eşine yaptığın süprizi anlattım kocişime çok duygulandı keske anlatmasaydın sende öle yapsaydın dedi:uhm:

İnş. cnm bnm. Yılbaşı hediyemiz olcak inş. bebişimiz.
Sen daha güzelini yaparsın tatlım daha çok şaşırtırsın onu. Tez zamanda versin Allahım inş. :Saruboceq::Saruboceq::1hug:

İnş. cnm bnm. Yılbaşı hediyemiz olcak inş. bebişimiz.
Sen daha güzelini yaparsın tatlım daha çok şaşırtırsın onu. Tez zamanda versin Allahım inş. :Saruboceq::Saruboceq::1hug:

amin canım hepimize inşallah peki sence mide yanması üşütmeden falanmıdır yoksa belirti olabilirmi..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…