En erken hamilelik belirtileri

asu1984 ne güzel bi bebişiniz varmış allah hepimize tatdırsın bu duyguyu bak biz daha ilkini tadamadık. sen kardeş istiyorsun bebğine.inş. olur en kısa zamanda tedaviye başlamadan bitkisel kürleri dene canım olmazsa bakarsınız bi çaresine

kizim denesen iste ne zarari var. icemezsen birakirsin ben ilk hamileligimde ictim 2-3 gün filan ama o zaman zaten hamileymisim bende tereddüt ettigim icin birakmistim. Ama iciliyo. Öyle migde bulandirici birsey degil. Bir dene. Ben de bu ay tekrar yapicamda. Hangi günler yapilacak baslanacak acaba belirli zamanlari varmi onu bilmiyorum.

kızlar malesef hamiş değilim bugün 15 inci günüm adetimin geçikmesinin ama malesef kan testide bunuda doğpruladı şimdi merakla dr verdiği ilaçı içip regl olmayı bekliyorum

Keşke....o belirtiler için fenalık geçiricem kafamda kurmaktan hamilemiyim acaba değilmiyim?kafayı yicem bende:))

Keşke....o belirtiler için fenalık geçiricem kafamda kurmaktan hamilemiyim acaba değilmiyim?kafayı yicem bende:))

merak etme tatlim bikac ay kafayi yersin ondan sonra ister istemez kafayi yemektan bikar bosveririsin ozamanda zaten hamile kalma sansi daha yüksek oluyor. kafaya takmayinca

waay yeni tüyolar var he hamişlik için hadi bakalım bende deniyim bari belki bi faydası olur.
ama benim teredüttüm aslında şu yöndeydi ben hamile olabileceğim kanısına şurdan vardım dr 1 ay önce folik asit verdi ve dediği gibi 11-16 günler arasında sık temas uyguladık ve ondan sonra böle oldu o açıdan çok umutluyduma am kısmet olmadı başkaa bhara artık

ilk yaptğın testle bugünki testinin arasında kaç gün vardı Mozijiku ? bugünde hastalanmadım çok şükür ama hala bilmiyorm hamilemiyim iki kez idrar testi yaptım ilki hiç belirti vermedi ikinciside çok silikti çizginin biri offf ( hamilemiyimmmm (

merak etme tatlim bikac ay kafayi yersin ondan sonra ister istemez kafayi yemektan bikar bosveririsin ozamanda zaten hamile kalma sansi daha yüksek oluyor. Kafaya takmayinca
canım ben 5 ay hap kullandım...3aydır bıraktım.yalnız şöyle birşey oldu yumurtlama söneminde akıntı oluyor ya hap kullanırken o olmuyor du tabiki,ve 3 aydır da olmamıştı.şimdi ise ilk kez bu ay yumurtlama mı tayin edebildim...akıntılarım oldu 26sından bu yana bugünde yumurtlama günüm hesaplayıcılar da...bugünden sonra da çalışmalara devam edeyim dimi?:))

merhaba arkadaşlar bende 3.5 yıldır bebek istiyorum sorun yok dedi dr. 1. aşılama oldu ama başarısız .şimdi ise adetimin 14 gün öncesinden karnım ağrıyor kasıklarımda da ağrı var göğüs uçları çok hassas böyle hamilelik belirtisi olan var mı şimdiden teşekkürler

calismalara devam et mutlaka ama bu önemli bak hergün esinle bereber olma. aradan en az 1 gecmesi lazim. her 2. veya 3. gün yapin. cünkü erkekte hemen yeterince sperm birikmiyor. Ama spermler birikince 2-3 gün yasayabiliyorlar. bol sans

yok yok gün aşırı...inşallah en kısa zamanda hepimiz anne oluruz...

Ayy cnm silikse vardır ya muhtemelenhihoyyyt. Hadi hayırlısı bitanem. Kaç gün geçti reglini?

İlkini perşembe günü yaptım cnm. Sonuncusunuda bugün işte.

Cnm bendede böyle belirtiler olmuştu. Umarım hamilesindir a.s.

. Adet Öncesi Sendromunun belirtileri nelerdir?

AÖS'nun belirtilerini üçe ayırmak mümkün. Davranışsal, psikolojik ve fiziksel.

Davranışsal belirtiler: Yorgunluk, uykusuzluk, baş dönmesi, cinsel ilgide değişiklik, aşırı yeme veya bazı yemekleri aşırı isteme.
Psikolojik belirtiler: Öfke nöbetleri, depresif ruh hali, ağlama, anksiyete, gerginlik, ruh hali değişkenliği, konsantrasyon güçlüğü, unutkanlık, huzursuzluk, yalnızlık hissi, özgüven eksikliği.
Fiziksel belirtiler: Baş ağrısı, göğüslerde duyarlılık ve şişme, sırt ağrısı, karın ağrısı ve şişme, kilo alımı, su tutma, mide bulantısı, kas ve eklem ağrısı.

bilginize ...

canım benim biraz karışık yaa nasıl anlatıyım reglim normalde hep iki gün öne atar ekimin otuzunda regli oldum o ay doğum kontrol hapı kullandım 21 gün, bu sefer kasımın 23ünde hastalandım yani düzenim bozuldu bebişimiz olmasına karar verincede son adet günüme göre yumurtlama dönemimi hesaplayıp çalışmalara başladık şimdi hastalanmıyorum ama ne zaman hastalanmam gerektiğinide tam olarak bilmiyorum muallaktayım yani ama belirtiler var yaklaşık bir haftadan fazladır göğüslerim felaket ağrıyo ara ara kasıklarıma ağrı giriyo bilmiyorum yani ikinci testide en son cumartesi günü yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…