amin canım hepimize inşallah peki sence mide yanması üşütmeden falanmıdır yoksa belirti olabilirmi..?
Cnm mide ekşimesi bendede vardı hala da devam ediyor. Eğer o tip bişiyse. ama üşütmedende olabilir tabi. Belkide hamişsindir bellimi olur :CüvCüv:
yumurta catlatmasına vede kolay hamıle kalma kuru buldum nette. kuru ıncır cok meshur bır prof. tv lerde sureklı cıkan bır bıtkı uzmanı deneyen falan var mı. 21 gun ıcıp sonra 7 gun ara verıp sonra yırmı bır gun yıne ıcıyormussun. ya ben sogan kurunu ıcemem herhalde acaba bunu mu denesem ne dersınız.
sürekli mide bulantım oluyor geceleri ve dün gece istifra ettim hamilemiyim sorusu aklıma geliyor hemen ama mümkün değil...daha bugün ovülasyon günüm:)))))))keşke şu hamileliğin kendine özgü kesin bi erken belirtisi olsa ya
Keşke....o belirtiler için fenalık geçiricem kafamda kurmaktan hamilemiyim acaba değilmiyim?kafayı yicem bende:))
Günaydın ndk cımmmmmm. Ben çok iyiyim bugün allahıma şükür. Bugün yine idrar testi yaptım. Merak ediyorum değerim yükseldimi diye. Ve 2. çizgi artık kırmızı oldu. Bu durumda değerim yükselmiş oluyo dimi:tomato:?
canım ben 5 ay hap kullandım...3aydır bıraktım.yalnız şöyle birşey oldu yumurtlama söneminde akıntı oluyor ya hap kullanırken o olmuyor du tabiki,ve 3 aydır da olmamıştı.şimdi ise ilk kez bu ay yumurtlama mı tayin edebildim...akıntılarım oldu 26sından bu yana bugünde yumurtlama günüm hesaplayıcılar da...bugünden sonra da çalışmalara devam edeyim dimi?:))merak etme tatlim bikac ay kafayi yersin ondan sonra ister istemez kafayi yemektan bikar bosveririsin ozamanda zaten hamile kalma sansi daha yüksek oluyor. Kafaya takmayinca
keşke şu hamileliğin kendine özgü kesin bi erken belirtisi olsa ya
canım ben 5 ay hap kullandım...3aydır bıraktım.yalnız şöyle birşey oldu yumurtlama söneminde akıntı oluyor ya hap kullanırken o olmuyor du tabiki,ve 3 aydır da olmamıştı.şimdi ise ilk kez bu ay yumurtlama mı tayin edebildim...akıntılarım oldu 26sından bu yana bugünde yumurtlama günüm hesaplayıcılar da...bugünden sonra da çalışmalara devam edeyim dimi?:))
yok yok gün aşırı...inşallah en kısa zamanda hepimiz anne oluruz...calismalara devam et mutlaka ama bu önemli bak hergün esinle bereber olma. Aradan en az 1 gecmesi lazim. Her 2. Veya 3. Gün yapin. Cünkü erkekte hemen yeterince sperm birikmiyor. Ama spermler birikince 2-3 gün yasayabiliyorlar. Bol sans
ilk yaptğın testle bugünki testinin arasında kaç gün vardı Mozijiku ? bugünde hastalanmadım çok şükür ama hala bilmiyorm hamilemiyim iki kez idrar testi yaptım ilki hiç belirti vermedi ikinciside çok silikti çizginin biri offf( hamilemiyimmmm (
merhaba arkadaşlar bende 3.5 yıldır bebek istiyorum sorun yok dedi dr. 1. aşılama oldu ama başarısız .şimdi ise adetimin 14 gün öncesinden karnım ağrıyor kasıklarımda da ağrı var göğüs uçları çok hassas böyle hamilelik belirtisi olan var mı şimdiden teşekkürler
yok yok gün aşırı...inşallah en kısa zamanda hepimiz anne oluruz...
:))))))allah iyiliğini doğru sölüyorsun:)gün asiri etcende neara birikecek bu spermler cancazim. Bosaldigi an otomatik dolusmuyoya sperm dedigin.. Doktorlar öyle diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?