yawrum senin ağzından bal damlıyo bugün..cuma erken gibi..geçerse eğer pztyi bekliyim tam olsun diyorum..pzt sabah kan testine hemen..
tamam şekerim geçicek nasılsa ama zaten idrardada çıkacak önce pazartesi idrar yaparsın alırsın çift çizgili testini geniş geniş gidersin kan tahliline ha bide gebelik testi yaptırcam demicen hamileyimde beta hcg me baktırcam dicen yaaa
deli yaa nası da gaza getiriyo :))) o neden canım ya aynı şey diil mi?? kanda betama bakıcekler nası olsa..hem hani hamileydin kandırıkçı derlerse eğer diilsemmm:)
slm kızlar. Sizi her akşam okuyorum ama yazışamıyorum. Şimdi biraz vaktim varken güzel dilekler göndermek istedim.Allah'ım hepimizi bebeklerimize kavuştursun en yakın zamanda hayırlısıyla. Bende beklemedeyim bugün adet günüm inşallah olmam
yok aynı şey değil bi kere elinde kapı gibi çift çizgili idrar testin olucak gebelik testi deyince daha emin değilsin gibi oluyo ama hamileyim beta hcg lütfen deyince eminsin bi kere zaten dedimya elinde kapı gibi idrar testi olcak ahhh ahhh önce şu testte 2. çizgiyi göreyim o bana her ay ukala ukala negatif diyen hemşireye aynen bunu yapıcam
teşekkürler tatlım iyi dileklerin için inşallah adet olmazsın test yapıcanmı
Aslında hemen yapmak istiyorum ama geçen ay 4 gün geçti yaptım negatif. Testin ardından gördüm kırmızıları. Ama bu ay yumurtlama günümü kaçırmadım sanırım noooolur olsun hepimizin. Güzel hbre ihtiyacım var. OOOFFFF:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
slm kızlar. Sizi her akşam okuyorum ama yazışamıyorum. Şimdi biraz vaktim varken güzel dilekler göndermek istedim.Allah'ım hepimizi bebeklerimize kavuştursun en yakın zamanda hayırlısıyla. Bende beklemedeyim bugün adet günüm inşallah olmam
hadi hayırlısı bakalımm..inşallah güzel haberler werirsin
zuzu senin günün geçtimi kaçırdım ben galiba
Kızlar bi şey sorcam benim bi kaç gündür ara ara belimde ağrı var bide kalçamda oluyo bezen kasık ağrısıyla sizce bu sefer oldumu. Biliyorum net bişey söylenmez ama umut işte
ya baharcan benimde belimde felaket bir ağrı var.midem ara ara bulanıyor ve kabızım(affedersin).zuzuu senin belirtin varmı kıss hadi anlatta heyecanlanalım biraz
ay inşallah olmuştur benimde aynı ağrılardan var senin olmuşsa belki benimde olmustur:sm_confused:
Mozijikı canım inş. Hepimiz keseyi görürüz bende yarın akşam gidicem canım senin sat ne zamandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?