En erken hamilelik belirtileri

yawrum senin ağzından bal damlıyo bugün..cuma erken gibi..geçerse eğer pztyi bekliyim tam olsun diyorum..pzt sabah kan testine hemen..

tamam şekerim geçicek nasılsa ama zaten idrardada çıkacak önce pazartesi idrar yaparsın alırsın çift çizgili testini geniş geniş gidersin kan tahliline ha bide gebelik testi yaptırcam demicen hamileyimde beta hcg me baktırcam dicen yaaa

slm kızlar. Sizi her akşam okuyorum ama yazışamıyorum. Şimdi biraz vaktim varken güzel dilekler göndermek istedim.Allah'ım hepimizi bebeklerimize kavuştursun en yakın zamanda hayırlısıyla. Bende beklemedeyim bugün adet günüm inşallah olmam

deli yaa nası da gaza getiriyo :))) o neden canım ya aynı şey diil mi?? kanda betama bakıcekler nası olsa..hem hani hamileydin kandırıkçı derlerse eğer diilsemmm:)

deli yaa nası da gaza getiriyo :))) o neden canım ya aynı şey diil mi?? kanda betama bakıcekler nası olsa..hem hani hamileydin kandırıkçı derlerse eğer diilsemmm:)

yok aynı şey değil bi kere elinde kapı gibi çift çizgili idrar testin olucak gebelik testi deyince daha emin değilsin gibi oluyo ama hamileyim beta hcg lütfen deyince eminsin bi kere zaten dedimya elinde kapı gibi idrar testi olcak ahhh ahhh önce şu testte 2. çizgiyi göreyim o bana her ay ukala ukala negatif diyen hemşireye aynen bunu yapıcam

teşekkürler tatlım iyi dileklerin için inşallah adet olmazsın test yapıcanmı

:teselli: :teselli: kıyamam kıs..hele bi pzt gelsin de...gamyoncuiremsu

teşekkürler tatlım iyi dileklerin için inşallah adet olmazsın test yapıcanmı

Aslında hemen yapmak istiyorum ama geçen ay 4 gün geçti yaptım negatif. Testin ardından gördüm kırmızıları. Ama bu ay yumurtlama günümü kaçırmadım sanırım noooolur olsun hepimizin. Güzel hbre ihtiyacım var. OOOFFFF:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Mozijikı canım inş. Hepimiz keseyi görürüz bende yarın akşam gidicem canım senin sat ne zamandı

Var ya bağımlılık yapıyosunuz her gece sizi okumadan duramıyorum. Ne güzel dostluk oluşturmuşsunuz aranızda. Allah herkesin gönlüne göre versin

hadi hayırlısı bakalımm..inşallah güzel haberler werirsin

iyi dileklein için çok teşekkür ederiz saolasın canım inşallah adet olmassında 2009 a hamiş olarak girersin inşallah Şeniz:Saruboceq:

Kızlar bi şey sorcam benim bi kaç gündür ara ara belimde ağrı var bide kalçamda oluyo bezen kasık ağrısıyla sizce bu sefer oldumu. Biliyorum net bişey söylenmez ama umut işte

Kızlar bi şey sorcam benim bi kaç gündür ara ara belimde ağrı var bide kalçamda oluyo bezen kasık ağrısıyla sizce bu sefer oldumu. Biliyorum net bişey söylenmez ama umut işte

ay inşallah olmuştur benimde aynı ağrılardan var senin olmuşsa belki benimde olmustur:sm_confused:

zuzuu senin belirtin varmı kıss hadi anlatta heyecanlanalım biraz
ya baharcan benimde belimde felaket bir ağrı var.midem ara ara bulanıyor ve kabızım(affedersin).
19 aralıktı adet günüm,çalışmalarım vardı tabi ki bu bir hamilelik olamaz dimi?gaz sancım gibi sancım da karnım şiş ama gazım yok...başka birşey mi acaba ya?bir de baldırlarım ağrıyor...

slm arkadaşlar nasılsınız...ole arar ara baglanıyorum gırıyorum yazıyorum gene hop kayıp oluyorum..gecen ay husranla bıttı hatta lıstede ismim vardı...bugun adet olmama gerekır ınsallah olmam ama ole sıkıldım kı artık ole umıtlenmekten ıcımde hıc bı pozıtıf dusunce yok yanı u8nuttum bıle hamıle kalma ıstegını cok sıkıldım cunku.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…