zuzuu senin belirtin varmı kıss hadi anlatta heyecanlanalım biraz
ya baharcan benimde belimde felaket bir ağrı var.midem ara ara bulanıyor ve kabızım(affedersin).
19 aralıktı adet günüm,çalışmalarım vardı tabi ki bu bir hamilelik olamaz dimi?gaz sancım gibi sancım da karnım şiş ama gazım yok...başka birşey mi acaba ya?bir de baldırlarım ağrıyor...
kızımm bi durr zor sakinleştiriyorum kendimi zati..belirtimiz filan yokk..kaydirigubbakcemile2oramızı buramızı incelemeyi bırakıyoruz:))
İYİ DÜŞÜNE DÜŞÜNE KIRMI:bbo:ZILARI GÖRÜYORUZ AMA:))))))))))))))olabilir tatlım belki erken yumurtlamışsındır hemen tutmuştur iyi düşünelim iyi olsun dimi.
İYİ DÜŞÜNE DÜŞÜNE KIRMI:bbo:ZILARI GÖRÜYORUZ AMA:))))))))))))))
Uyhh yoruldum yaf =(
Doktordan geldim şimdi kızLar,Klomene devam bu ayda,yarım yarım ama bu sefer.Haftaya perşembe tekrar kontrole..Dua edin bana hamişLer =)
Mozijiku buralardamısın nası gidiyo =))
Merhaba cnm cnm. Dua ediyorum ben herzaman siz hiç merak etmeyin. 2009 uğurlu gelcek hepimizeee :lepi: Bende iyiyim cnm yarın bebişi görücez inş.
beyazcımm sende de yumurtlama problemi var dimi canım?
Kızlarrr yeni hamişşş bekliyoruzz hadiii çalışmalara devamm..
*Bu arada Çağla düşürmüş mü bebeği... Kızlar yaa hamile olmasına şaşırmıştım ama çok üzüldüm...
.
LÜtfen hamile arkadaşlar Maviş-Suzann-moziijiku unuttugum tum tatlı hamişler....
Kendinize cok iyi bakın buldunuz bebekleri kaçırmayın.Sağlıkla doğurun insallah...
Kızlarrr yeni hamişşş bekliyoruzz hadiii çalışmalara devamm..
*Bu arada Çağla düşürmüş mü bebeği... Kızlar yaa hamile olmasına şaşırmıştım ama çok üzüldüm...
.
LÜtfen hamile arkadaşlar Maviş-Suzann-moziijiku unuttugum tum tatlı hamişler....
Kendinize cok iyi bakın buldunuz bebekleri kaçırmayın.Sağlıkla doğurun insallah...
Saol canım benim duaların için =))
Hadi hayırlısı bakalım senin bebişin içinn =))
Mozijiku benim sat 22 kasım
kızlar biliyorsunuz ben buraya üyü olalı pek uzun bir zaman olmadı korunmayı bırakalıda çok olmadı hemen hemen herkes yaşımız ne oldugunu da biliyorsunuz eger cahil demezseniz size bazı sorularım olacak
1 gebe kalabilmek için düzenli olarak hergün ilişkiye girmek mi gerekiyor yoksa bazı stelerdeki gibi sadece yumurtlama dön hergün onun dışında kalan günlerde gün aşırımı olacak
2yumurtlama döneminizde ateş ölçerek gebeliği nasıl anlıyorsunuz bilgilendirirseniz
3 yumurtalarınızın çatladığı günü nerden biliyorsunuz bazı belirtilweri oluyormuş sıtta ateş atması vajinasa losyon tarzı akıntı gi,bi doğrumu acaba
yardımlarınızı beklşiyorum şimdiden cvp veren herkese çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?