En erken hamilelik belirtileri

olabilir tatlım belki erken yumurtlamışsındır hemen tutmuştur iyi düşünelim iyi olsun dimi.

kızımm bi durr zor sakinleştiriyorum kendimi zati..belirtimiz filan yokk..kaydirigubbakcemile2oramızı buramızı incelemeyi bırakıyoruz:))

hadi ordan birsürü belirtim var benim ayın 28 günü mutlu olayım bari ...dimi ama şekercim rahat bırak kendini kasma belirtilerini canım benimmm:sm_cool:

Uyhh yoruldum yaf =(
Doktordan geldim şimdi kızLar,Klomene devam bu ayda,yarım yarım ama bu sefer.Haftaya perşembe tekrar kontrole..Dua edin bana hamişLer =)
Mozijiku buralardamısın nası gidiyo =))

Uyhh yoruldum yaf =(
Doktordan geldim şimdi kızLar,Klomene devam bu ayda,yarım yarım ama bu sefer.Haftaya perşembe tekrar kontrole..Dua edin bana hamişLer =)
Mozijiku buralardamısın nası gidiyo =))

Merhaba cnm cnm. Dua ediyorum ben herzaman siz hiç merak etmeyin. 2009 uğurlu gelcek hepimizeee :lepi: Bende iyiyim cnm yarın bebişi görücez inş.

allah kimsenin emeğini karşılıksız koymasın kızla bu kadar çaba bu kadar emek inşallh boşa çıkmaz inşallh ocah ayında hamiş haberleri çogalır

Kızlarrr yeni hamişşş bekliyoruzz hadiii çalışmalara devamm..

*Bu arada Çağla düşürmüş mü bebeği... Kızlar yaa hamile olmasına şaşırmıştım ama çok üzüldüm...
.
LÜtfen hamile arkadaşlar Maviş-Suzann-moziijiku unuttugum tum tatlı hamişler....
Kendinize cok iyi bakın buldunuz bebekleri kaçırmayın.Sağlıkla doğurun insallah...

kızlar biliyorsunuz ben buraya üyü olalı pek uzun bir zaman olmadı korunmayı bırakalıda çok olmadı hemen hemen herkes yaşımız ne oldugunu da biliyorsunuz eger cahil demezseniz size bazı sorularım olacak
1 gebe kalabilmek için düzenli olarak hergün ilişkiye girmek mi gerekiyor yoksa bazı stelerdeki gibi sadece yumurtlama dön hergün onun dışında kalan günlerde gün aşırımı olacak
2yumurtlama döneminizde ateş ölçerek gebeliği nasıl anlıyorsunuz bilgilendirirseniz
3 yumurtalarınızın çatladığı günü nerden biliyorsunuz bazı belirtilweri oluyormuş sıtta ateş atması vajinasa losyon tarzı akıntı gi,bi doğrumu acaba
yardımlarınızı beklşiyorum şimdiden cvp veren herkese çok teşekkür ederim

Saol cnm bnm amin inş.

Saol canım benim duaların için =))
Hadi hayırlısı bakalım senin bebişin içinn =))

Saol tatlım amin :CüvCüv:

Ebrucumm canım yaşın da cok gençmiş.. Bence sen oluruna bırak kesin olur zaten :)))

Canım hamile kalmak için gün aşırı ilişki öneriyor doktorlar ama işte ben de daha hiç hamile kalmadıgım için net bilgim yok... sadece çalışıyoruz ve oluruna bırakıyoruz. Ama söylediğin hersey dogru.Doktor sitelerini vs.. ben de cok okudum aynen devam calısmaya -iyi beslen bir sorun yoksa zaten 6 ayda hamiş kalabilirsin bence..

1 gebe kalabilmek için düzenli olarak hergün ilişkiye girmek mi gerekiyor yoksa bazı stelerdeki gibi sadece yumurtlama dön hergün onun dışında kalan günlerde gün aşırımı olacak Adetin biterbitmez günaşırı girmek en iyisi yumurtalaman yaklaştığında 2-3 girmeyip o günlerde peşpeşe girmen en ideali

2yumurtlama döneminizde ateş ölçerek gebeliği nasıl anlıyorsunuz bilgilendirirseniz Sabah uyandığında daha yataktan kalkmadan en ideal saat 07.00-07.30 arası dilaltından ateşini ölçmen hergün aynı saatte ölç normal seyredip düşüp yükselen ateşin varsa :lepi:

3 yumurtalarınızın çatladığı günü nerden biliyorsunuz bazı belirtilweri oluyormuş sıtta ateş atması vajinasa losyon tarzı akıntı gi,bi doğrumu acaba
evet doğru
1 ovulasyon testi
2 ateş ölçme çok iyi yöntem masrafsız
3 Akıntın iki parmak arasında 4-5 cm uzuyorsa delikafadulden

Hadi kolay gele ,İyi Çalışmalar...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…