En erken hamilelik belirtileri

yardımlarınız için çok teşekkür ederim tuğbacım inşallah senin de dediğin gib 6 aya kadar gebe kalırım

ben geldim bende sakaryadayım
ve 16 gün geçti adet günüm den :) nasıl bağladım ama konuyu :)

selam kızlar nasılsınız
CEYLAN dun ovulasyon testinde yumutladıgın cıkmıs atesini de olctun mu o nasıldı canım

ceylancım listeye yeniden ekledinmi beni bilmem ama tekrr hatırlatayım sana 24 ocak yeni tarihim..inş. bu defa görmem şu kırmızıları...

kızlar merhaba.yeni gelişmeler var mı? ben daha regl olmadım. bugun geceli 2 gun olacak .beklemedeyimm Çok üzgünüm çoook

ceylancım listeye yeniden ekledinmi beni bilmem ama tekrr hatırlatayım sana 24 ocak yeni tarihim..inş. bu defa görmem şu kırmızıları...

Merhabalar ekledim ekledim yeni tarihini inşallah gelmez listeye isim eklenmesini İsteyen arkadaşlarımız lütfen tarihlerinizi belirtin :1hug:

valla ocak listesine ekle ama biraz karışık benim ben en son kasım 14 de adet gördüm ondan sonra yok bakalım kısmet hangi güne
doktora gittim ilaç verdi lutenly ne öle bişey bu adet görmene yardımcı olacak dedi ilaç bitince adet olursun dedi ama bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…